- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.321
Teşekkürler canım aminnn inşallahhDoğum günün kutlu olsun canım prenseslerinle de kutlamak nasip olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım aminnn inşallahhDoğum günün kutlu olsun canım prenseslerinle de kutlamak nasip olsun inşallah
aaa tamam canım çok teşekkürler haber verdiğin için.ozn_srk kuzum battaniyeler yine indirimde bak istersen
Tamam canım bakacağım hemen çok teşekkürler. valla siz de olmasanız birşeyden haberim olmayacak.Canım sen battaniyede falan indirim sormuştun dimi. Yarın e bebekte tekstil ürünlerinde indirimler var. Müslinleri çok güzel ben beğendim. Bi yarım saat sonra düşer İnternete. Uygulaması var mı
çok teşekkürler canım inşallah yaa tek hayalimdir.İyi ki doğdun canım. İnşallah önümüzdeki yıl güzel kizlarini koklayarak kutlayacaksin
Sleppy naturaller iyimiş herhalde. tabi deneyip görmek lazımBez konusu çok karışık ama ben galiba sleepy ya da baby turco doğana alacağım.
Ne demek canım mağazada tam yazmıuor hangisinde indirim olduğu ama uygulamadan bakabilirsinTamam canım bakacağım hemen çok teşekkürler. valla siz de olmasanız birşeyden haberim olmayacak.
aldım aldım canım müslinlerden aldım valla. tam detaylı başka bakamadım da. zıbınlar falan pahalı geldi.Ne demek canım mağazada tam yazmıuor hangisinde indirim olduğu ama uygulamadan bakabilirsin
Canım şurup hiç işe yaramadı bende pulcet tablet bir harika olduDoktoruma söyledim şurup verdi canım çok rahatsız ederse kullanıyorum günlük hep yanıyor ağrı gibi oluyor bazen ama içmiyorum mecbur kalırsam içiyorum. Onun dışında maden suyu içiyorum rahatlatıyor biraz
canım sleppy natural aldın değil mi? yenidoğan olandan kaç tane almak lazım. Kaç tane aldın sen?Çok teşekkür ederim canım cevap için eşim de sleepyden devam edelim diyor. 2 numara tamam sıra 3 ve 4 te
Giyim ürünleri geçen indirime girmişti yeniden girerse haber verelim sanaaldım aldım canım müslinlerden aldım valla. tam detaylı başka bakamadım da. zıbınlar falan pahalı geldi.
Canım sleepy nin kalıpları küçük olduğu için 1 numaradan hiç almadım. 2 numaradan 200 tane falan aldım. 1 ile 2 arasında çok fark yok ama yine de bebeğin durumuna göre değişebilircanım sleppy natural aldın değil mi? yenidoğan olandan kaç tane almak lazım. Kaç tane aldın sen?
Canım normalde 1 numara küçük olduğu için çok kullanılamıyormus ama bizimkiler ikiz olduğu için kiloları tek bebek kadar olmayacaktır. Ben 1 paket 1 numara da alacağım.canım sleppy natural aldın değil mi? yenidoğan olandan kaç tane almak lazım. Kaç tane aldın sen?
Şifa olsun aşı canım detaylı için fiyatlar o şekilde ben daha kontrole gittiğim hastaneye fiyat sormadım doğum için cumartesi gittiğimde artık kısmetse ama doğum içinde özelde fiyatlar bu şekilde sanırımSelam Güzellikler. Bildirim gelmiyor bakamıyorum hiç. Hastane arayışındayım onunla uğraşıyorum. Bugün Tetenoz aşısını oldum. Ağrım var ateşim var yatıştayım. Detaylı ultrason için merkez arıyorum biri diyo 500 biri diyo 1000 . Doğum için hastane bulamadım. Evin yakinindaki 7500 diyo. Başkası 5000. Amann kafam allak bullak oldu. İstanbul'da olmak da zor. Issız bi yerde olsak tek hastane oh miss ya.
İnşallah bir an önce toparlanirsin canım bu tetanoz aşısınin ilk dozu çok etkiliyormus ben de korkuyorum. Hastane ve detaylı işi çok karışık ben de devlette yaptıracağım ama özelden de kafamda bir yer belirledim ikiz 1200 civarı imiş.Selam Güzellikler. Bildirim gelmiyor bakamıyorum hiç. Hastane arayışındayım onunla uğraşıyorum. Bugün Tetenoz aşısını oldum. Ağrım var ateşim var yatıştayım. Detaylı ultrason için merkez arıyorum biri diyo 500 biri diyo 1000 . Doğum için hastane bulamadım. Evin yakinindaki 7500 diyo. Başkası 5000. Amann kafam allak bullak oldu. İstanbul'da olmak da zor. Issız bi yerde olsak tek hastane oh miss ya.
Tabi bana doktor max. 2500 kg. olur dedi. Yenidoğan olan 1 numara mı oluyor yani?1 paket dediğin kaçlı oluyor?Canım normalde 1 numara küçük olduğu için çok kullanılamıyormus ama bizimkiler ikiz olduğu için kiloları tek bebek kadar olmayacaktır. Ben 1 paket 1 numara da alacağım.
Hber verirsen çok sevinirim gerçekten. Ben yenidoğan alayım birde 2 numara mı alayım ki?Giyim ürünleri geçen indirime girmişti yeniden girerse haber verelim sana
Canım sleepy nin kalıpları küçük olduğu için 1 numaradan hiç almadım. 2 numaradan 200 tane falan aldım. 1 ile 2 arasında çok fark yok ama yine de bebeğin durumuna göre değişebilir
Zor kuzum ya doktora karar vermesi ama bir an önce sürekli devam edeceğin bir doktor bul ki rakiplerin düzenli olsun. Doğum fiyatları da uçmuş kuzum yapacak bir şey yok sağ salim gelsinler yeter kiSelam Güzellikler. Bildirim gelmiyor bakamıyorum hiç. Hastane arayışındayım onunla uğraşıyorum. Bugün Tetenoz aşısını oldum. Ağrım var ateşim var yatıştayım. Detaylı ultrason için merkez arıyorum biri diyo 500 biri diyo 1000 . Doğum için hastane bulamadım. Evin yakinindaki 7500 diyo. Başkası 5000. Amann kafam allak bullak oldu. İstanbul'da olmak da zor. Issız bi yerde olsak tek hastane oh miss ya.
Korkma canım bende sadece kol ağrısı oldu ama sabit tutarsam daha çok ağrıyor hareket halinde olursam sesi yok inşallah rahat geçer seninkideİnşallah bir an önce toparlanirsin canım bu tetanoz aşısınin ilk dozu çok etkiliyormus ben de korkuyorum. Hastane ve detaylı işi çok karışık ben de devlette yaptıracağım ama özelden de kafamda bir yer belirledim ikiz 1200 civarı imiş.
Yenidoğan 1 numara diye geçiyor 2-5 kilo arasıHber verirsen çok sevinirim gerçekten. Ben yenidoğan alayım birde 2 numara mı alayım ki?
Hıı 210 lu paket vardı yenidoğan o zaman o çok olur. ondan almayayım. az olan dan alayım.Yenidoğan 1 numara diye geçiyor 2-5 kilo arası
2 numara da 3-6 kilo arası yani dediğim gibi çok fark yok
Şöyle yaparsın 2 ve 3 numaradan indirime girdikçe alırsın. Süreç ilerledikçe bebeklerin gelişimine göre de 1 numara ihtiyacın olursa alırsın
İkizler biraz erken geliyor sanırım. 1 numara almak istersen de 80li bir paket al dursun canım