- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.991
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.081
Akşam hesap yapıyordum ikincisi 1 TL olunca mı daha uygun diyeKızlar koşun koşun ebebekde ıslak mendil indirimleri başladı
Akşam hesap yapıyordum ikincisi 1 TL olunca mı daha uygun diye
Niilll sen kesin hesaplamışsındır hangisi daha uygunEzgininAnnesi
Evet ya 2. 1 TL cidden saçmalıyor. Fiyatı da çıkarıyorlar normalin üstüneBen artık ara verdim diyordum ki bugünbakacağım. Adet sayılarıyla oynuyorlar. 1 paketi 5tl ve altına gelirse uygun cnm.
Artık bunlar da aynı.
2.si 1 TL de artık fiyatlar uçtu.
Bende baktım ya pek indirimli gibi gelmedi banaEvet ya 2. 1 TL cidden saçmalıyor. Fiyatı da çıkarıyorlar normalin üstüne
24lü paketinde 4 buçuk gibi bir rakama geliyordu galiba. Bugün alırız ya e bebekten
Hangisi canım e bebek miBende baktım ya pek indirimli gibi gelmedi bana
Hangisi canım e bebek mi
Diğer markaları bilmiyorum ama baby turco alcam ben
Aynen bizim de ev için normal bir marka varİlk başlar için unibaby ya da sleepy sonrasında baby Turco aldım. Geçen 1 tane açtım eve. Esim diyo bunlar çocuğun ne kullanıyorsun. Gitmiş eve a101den almış
Normalde 7den aşağı yok ama. Ben bı 24 daha alıp kapatayım diyorum 100 paket e tamamlayıpAynen bizim de ev için normal bir marka varbebişinkiler ayrı
Bu arada akşam yanlış hesaplamışım sanırım tanesi 4 buçuk değilmiş ya amanSsevincli nin dediği gibi çok bir indirim yok dursun şimdilik
Evet cnm e bebekten baktimHangisi canım e bebek mi
Diğer markaları bilmiyorum ama baby turco alcam ben
100 mü olacak hey maşallahNormalde 7den aşağı yok ama. Ben bı 24 daha alıp kapatayım diyorum 100 paket e tamamlayıp
Bende 1 paket denemek için açtım bizimkide hemen çocuğun bu ne kullanıyorsun diyorİlk başlar için unibaby ya da sleepy sonrasında baby Turco aldım. Geçen 1 tane açtım eve. Esim diyo bunlar çocuğun ne kullanıyorsun. Gitmiş eve a101den almış
En iyisi canım temiz içerikliymiş ya güvenle kullanabilirizEvet cnm e bebekten baktim
Bende baby turco aldım
Ben kendi cildimdede test ettim onayladımEn iyisi canım temiz içerikliymiş ya güvenle kullanabiliriz
Ben aldım canım bayağı indirime girmiştiAkşam hesap yapıyordum ikincisi 1 TL olunca mı daha uygun diye
Niilll sen kesin hesaplamışsındır hangisi daha uygunEzgininAnnesi
Aleyküm selam canimSelamın aleyküm canlar hayırlı cumalarımız olsun inşallah❤
Bana arkadaşım almıştı anı defteri gibi olanlar varya ilklerini yazmak içinBu arada bebişine not yazmak isteyenler e bebekteki anne bebek defteri gayet güzelmiş. Biz geçen alışveriş yaparken onu da ekledik kargoya anı olsun dedik. Küçük bir şey sanıyordum ama baya iyiymiş