Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Akşam hesap yapıyordum ikincisi 1 TL olunca mı daha uygun diye
Niilll sen kesin hesaplamışsındır hangisi daha uygun EzgininAnnesi

Ben artık ara verdim diyordum ki bugün bakacağım. Adet sayılarıyla oynuyorlar. 1 paketi 5tl ve altına gelirse uygun cnm.
Artık bunlar da aynı.
2.si 1 TL de artık fiyatlar uçtu.

Ben artık ara verdim diyordum ki bugün bakacağım. Adet sayılarıyla oynuyorlar. 1 paketi 5tl ve altına gelirse uygun cnm.
Artık bunlar da aynı.
2.si 1 TL de artık fiyatlar uçtu.
Evet ya 2. 1 TL cidden saçmalıyor. Fiyatı da çıkarıyorlar normalin üstüne
24lü paketinde 4 buçuk gibi bir rakama geliyordu galiba. Bugün alırız ya e bebekten

İlk başlar için unibaby ya da sleepy sonrasında baby Turco aldım. Geçen 1 tane açtım eve. Esim diyo bunlar çocuğun ne kullanıyorsun. Gitmiş eve a101den almış
Aynen bizim de ev için normal bir marka var bebişinkiler ayrı
Bu arada akşam yanlış hesaplamışım sanırım tanesi 4 buçuk değilmiş ya aman Ssevincli nin dediği gibi çok bir indirim yok dursun şimdilik

Normalde 7den aşağı yok ama. Ben bı 24 daha alıp kapatayım diyorum 100 paket e tamamlayıp

En iyisi canım temiz içerikliymiş ya güvenle kullanabiliriz
Ben kendi cildimdede test ettim onayladım
Benim cildim cok hassas islak mendille yuzumu sildiğim zaman kabarık kirmizi benek benek oluyor bu yenidogan baby turcoyu yüzümde denedim yanma vs kızarıklık olmadi dedim tamam guzel bu

Bu arada bebişine not yazmak isteyenler e bebekteki anne bebek defteri gayet güzelmiş. Biz geçen alışveriş yaparken onu da ekledik kargoya anı olsun dedik. Küçük bir şey sanıyordum ama baya iyiymiş
Bana arkadaşım almıştı anı defteri gibi olanlar varya ilklerini yazmak için

Ben uni baby aldım 18lik kutulardan 3 tane dedim şimdilik yeter gelsin bakayım nasıl duruma göre değiştirir onları kendime kullanırım ablamda yeğenime kullandi o memnunde bende onun izinden gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…