Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Teyzeleri yeni aldığım müslin battaniyeler bugün geldi iyiki almışım dedim çok güzeller bakıp bakıp seviyorum hayal kuruyorum 🤗🤗🤗 şimdi de 11 şubatı bekliyorum ıslak mendiller için 🤭🤭 bu akşamdan itibaren de bezler de indirim olacak bakmayı unutmayın 😁😁
Yaa güle güle kullansın minnak 😍
Bebek bezleri trendyolda da indirimde canım gördün mü hatta daha uyguna geliyor😍

Yaa güle güle kullansın minnak 😍
Bebek bezleri trendyolda da indirimde canım gördün mü hatta daha uyguna geliyor😍
Sağol teyzesi 😊
Ben bez defterini şimdilik kapattım kuzum hayırlısı ile doğsun aldıklarımı kullansın sonrasına duruma göre bakıcam 🤗 ama bir bakayım benim aldıklarım ne kadar orda 😂😂

İkiz olunca öyledir canım 😍 bende normal göbeğimden bir tık büyümüş halini görünce bi şaşırıyorum bazen aynada falan,😁
Saglikla bi doguralim su bebeleri de göbekler, çektiklerimiZ, ağrılar vs vs hic önemli değil. Doğduklarıni düşündüğümde bile ağlıyorum nasil bir duygudur mutluluktur heyecandır. Rabbim hakeden herkese nasip etsin inşallah 🥰

21. Haftada detayli yapılacak canim. Allah izin verirse bende 2 ay daha calismak istiyorum ama bazende zorluyor gibi.😊yinede cok şükür bugünümüze.
Dogum iznine ne zaman ayrılabiliyoruz en erken? İkizlerde daha erken oluyor diye biliyorum.
Canım senin ve bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim 💞 Benim de bir oğlum bir kızım olacak 🥰 Ben özel okulda öğretmenim 24+0'da idari izne ayrilacagim. Doğum izni ise ikizlerde 30+0'da başlıyor.

Kizlar ben geldimmmm . Bebislerimi gördüm geldim hemde 😍😍 kizimda oğlumda aynı kiloda çıktı 230 gram ve 19 cm.
Yazamıyorum uzun zamandir ise git gel yemek ye yat kalk ise git 🙄 hep boyleyim ayakta uyuyorum genelde. Gecmis mesajlara göz attim hepsini okuyamasam da herkes iyidir inşallah.
Maşllah canım hepimizin çok güzel gidiyor 🥰

Canım senin ve bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim 💞 Benim de bir oğlum bir kızım olacak 🥰 Ben özel okulda öğretmenim 24+0'da idari izne ayrilacagim. Doğum izni ise ikizlerde 30+0'da başlıyor.
Idari izin alamam.sanirim ben. Ozel hastanede çalışıyorum. Soyle en azindan 25 yada 26. Haftada ayrilabilsem diyorum 😊

Sağol teyzesi 😊
Ben bez defterini şimdilik kapattım kuzum hayırlısı ile doğsun aldıklarımı kullansın sonrasına duruma göre bakıcam 🤗 ama bir bakayım benim aldıklarım ne kadar orda 😂😂
Güle güle tasarruflu kullansın minnak 😁😁 ya bende 2 numara sleepy aldım ama sonra hangisine devam etsem bilemedim. Sleepy den memnun kalan da var sızdıran da var emin olamadım. Goon markayı da öneriyorlar. Sen hepsini prima almıştın dimi
Saglikla bi doguralim su bebeleri de göbekler, çektiklerimiZ, ağrılar vs vs hic önemli değil. Doğduklarıni düşündüğümde bile ağlıyorum nasil bir duygudur mutluluktur heyecandır. Rabbim hakeden herkese nasip etsin inşallah 🥰
Aynen aynen canım ben hatta bir an önce daha da büyüsün diye bekliyorum 😍 az mı bekledik bu günleri yaşamayı. İnşallah sağ salim alırız kucağımıza da 🤗🤗

Ya hep bu saatlerde bı nöbete kalkioz kuzum ne kadar tok yatsam acikiorum doguncada alışkanlık yapcaz bu saatlerde kalkcaz herhalde seninde minnak aciktinmi 🤭🤭
Yok kuzum acıkmadım akşam yediğim dokundu midem yanıyordu ona uyandım 🤭 gece gece kalkıp yumurta kırarsınız artık🤭

X