Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aminnn Aminn inşallah canım inşallah benimki de bir mucize olur rabbim için hicbirsey zor değil. İnşallah tam sevincini yaşarım da başka bir olumsuz durum olmaz (dış gebelik ,kurtaj böyle şeyler de okudum )

Aminnn Aminn inşallah canım inşallah benimki de bir mucize olur rabbim için hicbirsey zor değil. İnşallah tam sevincini yaşarım da başka bir olumsuz durum olmaz (dış gebelik ,kurtaj böyle şeyler de okudum )
Sen bence buralardan bisey okuyupta durduk yere moralini bozma canım bebisin seninleyse onuda üzüyorsun inşallah değerin artacak kaç kişi dua ediyoruz sana kuzum

Canım hep aklımda kızda duamizdasin disardaydim yazamadım okudum ama bu grupta da bı arkadaş var di az arttı ama sonra devam etti bilemeyiz hep hayırlısini istedik kuzum benim tutan embriyo ma hiç umud vermemiştim üçüncü günde gelişimi güzel deil die 5 e hatta 6 ya gitti ve tuttu ben bu örneği veriorum hep çünkü benim icin mucize bişe di Rabbim ol dedikten sonra biz sadece elimizden geleni yapıp dua ediyoruz kuzum ondan içini ferah tut biliorum şuanda çok zor ama bı ardkasta tutmayip bı ay sonra kendiliginden geldi Allah'ım hayırlısını kılsın nasip etsin en güzelini sana tez vakitte guzel haberleri duyarsin inşallah bı bakicaz iki katı fazlası bile olmuş sen şu iç biraz evde yürü kan akışı olsun inşallah güzel haberler alıcaksın canım benim

Dualarımız seninle kuzum İnşallah deher yükselecek bebeğin sana tutunacak

Tureed çok sevindim canım.
Cinsiyet için biraz erken ama yine iyi yorum yapmış doktor.
Sağlıkla gelsin inşallah.
Saol kuzum yok bişe demicekti zaten kendi doktorim deil perinotoloji uzmanı yine %60 değer verdi ama değişir dedi bana iyi oldu en azından erkek kesin gibi goruodum. Ama şimdi gerçekten 1 ay gecmicek

Sen bence buralardan bisey okuyupta durduk yere moralini bozma canım bebisin seninleyse onuda üzüyorsun inşallah değerin artacak kaç kişi dua ediyoruz sana kuzum
Ne bileyim canim aklıma hiç böyle bir ihtimal gelmedi ya değerim iyi çıkar yada sıfır çıkar dedim . Görünce şok oldum hemen telefona sarıldım. İlk defa duydum bende inşallah da sonu selamet olsun hepinizin yüreğine sağlık

Hiç düşünme şimdi bunları. Ben yıllarca beta değerini 0 görmekten öyle yorulmuştum ki. Umudumu inancımı hiç kaybetmedim ama her defasında küllerimden doğdum resmen. senin son dediğin bir başlangıç olabiliyor. yıpratma kendini milyonlarca insan neler neler yaşıyor. birşeyler yaşanmalı ki birşeylere neden olsun. Hayırlısını dilemekten başka elimizden birşey gelmiyor.

Aminnn aminnn inşallah canım rabbim kimseyi umutsuz koymasın herkese nasip etsin isteyen herkese bana da nasip etsin Kaderimizde anne baba olmayı nasip etsin .. Benimde 22 yumurtam toplanmıştı bi bu transfer edilen kaldı tek gitti genetige bende dedim herhalde sağlıklı gelmez herkes kac tane gonderiyor . Oldu ki sağlıklı geldi o günkü sevincimi unutamam...
Hep diyorum insallah da bu kadar aşamadan geçti embriyom güçlü sonuna kadar savaşıyor sonunda kucağıma alabilirim o miss kokusunu içime çekerim insallahh

Bende şimdiye kadar hep 0.2 görüyordum..
İlk defa 0 üstü gördüm.. İnşallah canım hayırlısı ile sonu güzel olur da bende başkalarından umutlandıgim gibi umut da olurum

İnşallah canım işte bak senin ki de ne savaşlar atlatmış güçlü mus mucizen seninle insallah kzuum hep dua ediorum Rabbim kimseye aratmasın biz zorlu yoldan geçiyoruz güçlüyüz ama ben sürekli bunu tekrarlıyorum sınavım iz tez vakitte bitsin kucağımıza alalım inşallah hepimiz canım benim

Kuzum bildiğim kadariyka senin embriyo genetikten saglam gelmişti bence geç tutundu o yüzden değerin az çıktı az çıkıp ikiye katlayan sağlıkla ilerleyen var sıkıntı yapma son anda sana tutunan minnoşu uzme dualarım seninle bebeğinle rabbim ona güç kuvvet versin sımsıkı tutunsun hic bırakmasın dualarımdasin kuzum

Millet yazışmalar cok birikmiş esim burdaydi pek girip bakamadim bugün kontrolüm vardı eşim dun yurtdışına gitti salı günü ısrar etti dr a bugun gidelim kalp atışınıbende duyayim diye dr u aradım gelin dedi 6+2de gittik duyduk şükürler olsun rabbim bu defa yarım bırakmasın inşallah bugün hastane Ye gittim serumum vardı 12 haftaya kadar devam edecek hafta da bir olarak bende durumlar bunlar sizler nasılsınız ❤❤bu aralar başımı uykudan kaldirmiyirym

Aynen canım genetik inceleme yapılmıştı. Doktorum da aynısı söyledi genetikten sağlam geldiği için buyuk ihtimalle geç tutunma olmuştur ilk zamanlar tutunamamis şimdiye tutunmaya çalışıyor tarzında bisey söyledi. İşte cumartesi günü artış önemli.
Amin inşallah canım bu zamana kadar mücadele eden bebeğim birden artış gosterir de beni bırakmaz sonrasında o güçlü kalbinin sesini annesine duyurur ❤❤

Yaaa maşallah hadi gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…