- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Ben mustelanınkini aldım iyi nemlendiriyor diyorlar daha kullanamadım hafta başında düzenli bir şekilde başlayacağım daha bu haftadan kaşınıyorumKızlar bu göbek için ne kullanıyoruz güzel bişe desenize alim bende artık
Kaşıntı başladıysa ihmal etme canım biran önce başlaBen mustelanınkini aldım iyi nemlendiriyor diyorlar daha kullanamadım hafta başında düzenli bir şekilde başlayacağım daha bu haftadan kaşınıyorum
Rahimde genişliyor heralde gerilmeyi hissediyorum tatlı tatlı ne hoş kaşınıyorKaşıntı başladıysa ihmal etme canım biran önce başla
Yaa evet o gerilmeyi arada bende hissediyorumRahimde genişliyor heralde gerilmeyi hissediyorum tatlı tatlı ne hoş kaşınıyor
İnşallah sağlıkla tutunmaya devam etsin canım. Değerin güzelce artsın sağ salim kucağına almaya vesile olsun inşallah kuzum. Her zaman dualarımzdasın emin ol buradaki herkes gönülden dualar ediyor senin içinCanim ilk 3 gün dinlendim sonrasında hep yürüdüm yani öyle çok yatmadım. İşte ilaçlara devam et dedi doktorum da cumartesi yine kan ver dedi kızlar nolur bana dua edin lütfen değerim güzel yükselsin. Hep sıfır değerini gördüm bu sefer de böyle oldu ne uzulebildim ne sevinebildim.. lütfen bana dua etmeyi unutmayın..
Ben tam bilmiyorum canım ama doktoruna Bi sor bakalım ne diyecekCan kızlar bana 2019da tetanoz aşısı yapılmıştı şimdi tekrar yapılır mı? 5 yıl koruyor diye biliyorum ama
Ohh maşallah maşallahMillet yazışmalar cok birikmişesim burdaydi pek girip bakamadim bugün kontrolüm vardı eşim dun yurtdışına gitti salı günü ısrar etti dr a bugun gidelim kalp atışınıbende duyayim diye dr u aradım gelin dedi 6+2de gittik duyduk şükürler olsun rabbim bu defa yarım bırakmasın inşallah bugün hastane Ye gittim serumum vardı 12 haftaya kadar devam edecek hafta da bir olarak bende durumlar bunlar sizler nasılsınız ❤❤bu aralar başımı uykudan kaldirmiyirym
Kızlar yok mu bebelere yeni ciciler alan almayı düşünen deyiverin bakem. Ben ebebeğin uygulasını ezbere biliyorum ama daha bişey almadım
Sende benim gibisin şuanda bende siteleri inceledim daha yavrumun biseyi yokama en azından neyden ne kadar ne marka almalıyım bunu planlıyorum konuya çok uzaktım
Kızlar bende alt değiştirme örtüsü almıştım ama indirime girmişHâlâ ıslak mendil stok yapıyorum
Bi oil mi ne var ona iyi diyorlar ama ben normal Bi bebe yağı aldım başladımKızlar bu göbek için ne kullanıyoruz güzel bişe desenize alim bende artık
Aynen canım çok tatlı kaşınıyor ama kaşıma diyorlar o zaman çatlar diyorlar bide şimdiden mutlaka başla ben biraz geç kalmışım galiba. Sanki iz yapmaya başlamış gibiRahimde genişliyor heralde gerilmeyi hissediyorum tatlı tatlı ne hoş kaşınıyor
Oyy maşallah maşallah kuzum ikiz miydi seninki deCok şükür ikizlerimizle 11. Haftadayizhersey güzel ilerliyor, hepimiz sag salim kucağımıza alalim insallah.
Hayirli cumalar benim güzel arkadasim☺Allah razi olsun Aminn inşallah size müjdeler veririmOyy dün girememiştim mesajlar birikmiş ama hepsini okudum yazdım inşallah atladığım yoktur
Günaydın bu arada
Hayırlı cumalar inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
Yarın M Mucizelereinanin55 arkadaşımızında değeri sağlıkla artmış olsun. Sevinç gözyaşları ile müjdelesin bizleri inşallah
Evet ilk zaman lar ılık suda pamuk daha sağlıklı olur sanırım o da aklımda kuzum ama yinede yenidoğan ıslak mendil de stok yaparım baya indirimdeymis bakaim bende canımKızlar bende alt değiştirme örtüsü almıştım ama indirime girmişgaliba acele ettim neyse çok zararım yok. İnternette 10 adet örtüye 24 25tl fiyat çıkıyor sakın aldanmayın şuan trend miydi hepsi.. Miydi bi sitede uni baby 16.75 indirimli hali (isimleri kısaltıyorum sitelerin belki yasaktır diye siz anlayın )
Bide kızlar yeni doğduğunda ıslak mendil yerine temizleme pamuğu var onları alın. Evde ılık suda ıslatıp silersiniz totosunu. Hem daha sağlıklı
Kızlar bende alt değiştirme örtüsü almıştım ama indirime girmişgaliba acele ettim neyse çok zararım yok. İnternette 10 adet örtüye 24 25tl fiyat çıkıyor sakın aldanmayın şuan trend miydi hepsi.. Miydi bi sitede uni baby 16.75 indirimli hali (isimleri kısaltıyorum sitelerin belki yasaktır diye siz anlayın )
Bide kızlar yeni doğduğunda ıslak mendil yerine temizleme pamuğu var onları alın. Evde ılık suda ıslatıp silersiniz totosunu. Hem daha sağlıklı
Evet canim 12 haftaya kadar kullanacaz diyo valla iyi olsunlarda baska da bisey düşünemiyorumOhh maşallah maşallahgözün aydın canım sağlıkla büyüsünler inşallah. Bu serumu doktor diyor dimi bırakma diye.
Aminn aminn canım benim inşallahHayirli cumalar benim güzel arkadasim☺Allah razi olsun Aminn inşallah size müjdeler veririmGece boyunca dönüyorum ya sağa dönüp dua ediyorum sola dönüp dua ediyorum "Yarabbi bebeğime güç kuvvet ver karnımda büyümesini,bana evlad olmasını nasip et "die Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah..
Diger kalbi güzel arkadaşlarım hepinize de hayırlı cumalar ,bereketli günleriniz olsun ..
Aynen kuzum sağlıkla büyüsünler inşallah ben Bi arkadaş için sordum aslında. Oda kullanıyor da hani ne kadar devam ediliyor diyeEvet canim 12 haftaya kadar kullanacaz diyo valla iyi olsunlarda baska da bisey düşünemiyorum❤
Nee 10 tanesi 10 TL miiiOnu da aldım. Büyük kare pamuktanyaz bebesi kıçını yıka gitsin lavaboda Açma örtüsü 10 adet 10 TL civilden almıştım 2 paket. Keşke fazla alsaydım
Aynen canım almak lazım aslında off çok mu aceleci davrandım emin olmadım oturup indirim bekliycemEvet ilk zaman lar ılık suda pamuk daha sağlıklı olur sanırım o da aklımda kuzum ama yinede yenidoğan ıslak mendil de stok yaparım baya indirimdeymis bakaim bende canım