- 19 Kasım 2020
- 21.941
- 47.932
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Aynen ya özeliz bizValla öyle dedi siz özel annelersiniz dedi
çokta hoşuma gitti
Yaa ama sen neden bütün tezleri çürütüyorsunAl işte bu tezide çürüttüm benim totoda büyüdü maşallah zaten küçük değildi
Canım şu an beklemekten başka çare yok umutsuzluğa kapılma ilaçlarını da bırakma kullanmaya devam et kategorisine kat artsin değerin inşallah 2 gün sonra tekrar kan vereceksin dimiKızlar bugün 10. Günüm du malesef değerim 15,82 çıktı.
doktoruma sonucu gönderdim değer biraz düşük görünüyor ilaçlara aynen devam et cumartesi yine kan ver dedi..
Böyle olup artan varmidır ki
Hep arada kalıyorum,her an her saniye dua da ediyorum da ama bu seferde herhalde yüzüm gülmeyecek ...
Bu 3. Denemem mayıs ayından bu yana bu doktoruma gidiyorum. Embriyomu genetige gitti ngs (kromozomlari incelendi)genetik tahlillerimiz temiz çıktı ama biz yine de göndermiştik.. sağlıklı gelmişti. Histereskopi de olmuştum.. ilaçlarımda her ihtimali düşünerek verdi doktorumm. Bu tedavileri yapan birçok kişide bu forumda pozitif aldiklarini gördüm benim sansimNasip işte rabbim nasip edecek ki olsun.. son bir yılda bu 3. Denemem çok yoruldumm çok üzgünüm şuan da da yine daha önce başıma gelmeyen duymadığım bir şey duymaya korkuyorum..
Canim ilk 3 gün dinlendim sonrasında hep yürüdüm yani öyle çok yatmadım. İşte ilaçlara devam et dedi doktorum da cumartesi yine kan ver dedi kızlar nolur bana dua edin lütfen değerim güzel yükselsin. Hep sıfır değerini gördüm bu sefer de böyle oldu ne uzulebildim ne sevinebildim.. lütfen bana dua etmeyi unutmayın..Canım benim sen ilaçlarını bırakma düzenli kullan inşallah değerin sağlıkla artar kuzum. Rabbimden ümit kesilmez. İnşaAllah güzel haberlerinle gel. Arada küçük yürüyüşler yap rahime kan akışı olsun ilaçları sakın bırakma
Evet canım cumartesi tekrar vereceğim. Böyle arada olunca ne uzulebildim ne sevinebildim..Canım şu an beklemekten başka çare yok umutsuzluğa kapılma ilaçlarını da bırakma kullanmaya devam et kategorisine kat artsin değerin inşallah 2 gün sonra tekrar kan vereceksin dimi
Canım bak ne güzel diyorsun hiç görmedim daha önce bu değeri diye sen iyi düşün ki iyi olsun artsın değerin önce sen inanacaksın artacağına. Biz hep duacınız inşallah tez zamanda güzel haberini alacağız burda.Canim ilk 3 gün dinlendim sonrasında hep yürüdüm yani öyle çok yatmadım. İşte ilaçlara devam et dedi doktorum da cumartesi yine kan ver dedi kızlar nolur bana dua edin lütfen değerim güzel yükselsin. Hep sıfır değerini gördüm bu sefer de böyle oldu ne uzulebildim ne sevinebildim.. lütfen bana dua etmeyi unutmayın..
Herkesin beta değeri farkli olabiliyor 5 ve üzeri pozitif sayılıyor kat kat artsin inşallah değerin dualarımız seninle canim hakkında hayırlısı olsun her zamanEvet canım cumartesi tekrar vereceğim. Böyle arada olunca ne uzulebildim ne sevinebildim..
Allah razi olsun canim ne bileyim hep yüksek değerler gördüm birde benim embriyo 6. Gün olunca..Canım bak ne güzel diyorsun hiç görmedim daha önce bu değeri diye sen iyi düşün ki iyi olsun artsın değerin önce sen inanacaksın artacağına. Biz hep duacınız inşallah tez zamanda güzel haberini alacağız burda.
Allah razi olsun canim gerçekten dualarınıza çok ihtiyacım var sizi sıkıyorum hep soyleyerek ne olur dua edinHerkesin beta değeri farkli olabiliyor 5 ve üzeri pozitif sayılıyor kat kat artsin inşallah değerin dualarımız seninle canim hakkında hayırlısı olsun her zaman
Aşk olsun olur mu öyle şey her zaman yaz canim benimAllah razi olsun canim gerçekten dualarınıza çok ihtiyacım var sizi sıkıyorum hep soyleyerek ne olur dua edin
Bende 5 yıl koruyor diye biliyorumCan kızlar bana 2019da tetanoz aşısı yapılmıştı şimdi tekrar yapılır mı? 5 yıl koruyor diye biliyorum ama
Canımm inşallah sağlıkla artar değerin sakın ilaçları bırakma devam et Rabbim büyük o ne derse onu yaşıyoruz inşallah artacak hayırlısı ile değerin inşallahKızlar bugün 10. Günüm du malesef değerim 15,82 çıktı.
doktoruma sonucu gönderdim değer biraz düşük görünüyor ilaçlara aynen devam et cumartesi yine kan ver dedi..
Böyle olup artan varmidır ki
Hep arada kalıyorum,her an her saniye dua da ediyorum da ama bu seferde herhalde yüzüm gülmeyecek ...
Bu 3. Denemem mayıs ayından bu yana bu doktoruma gidiyorum. Embriyomu genetige gitti ngs (kromozomlari incelendi)genetik tahlillerimiz temiz çıktı ama biz yine de göndermiştik.. sağlıklı gelmişti. Histereskopi de olmuştum.. ilaçlarımda her ihtimali düşünerek verdi doktorumm. Bu tedavileri yapan birçok kişide bu forumda pozitif aldiklarini gördüm benim sansimNasip işte rabbim nasip edecek ki olsun.. son bir yılda bu 3. Denemem çok yoruldumm çok üzgünüm şuan da da yine daha önce başıma gelmeyen duymadığım bir şey duymaya korkuyorum..
Ya ben türünün son örneğiyim galibaYaa ama sen neden bütün tezleri çürütüyorsunazcık umutlanalım dediydik
İlaçlarımı kullanıyorum canim aminnn inşallahCanımm inşallah sağlıkla artar değerin sakın ilaçları bırakma devam et Rabbim büyük o ne derse onu yaşıyoruz inşallah artacak hayırlısı ile değerin inşallah
Tüm dozları tam yapıldıysa ya da son aşının üstünden 10 yıldan fazla zaman geçmediyse yapılmıyor diye biliyorum senin daha yeni ama sen bir sor istersen canımCan kızlar bana 2019da tetanoz aşısı yapılmıştı şimdi tekrar yapılır mı? 5 yıl koruyor diye biliyorum ama
İnşallah kuzum benim hep dilimdesiniz hep ediyoruz Allahın izniyle cumartesi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım sen şimdi stres yapma olurmu sakin ol göbeğine elini koy konuş pozitif olmaya çalış❣İlaçlarımı kullanıyorum canim aminnn inşallahgüzel anneler lütfen çok söylüyorum bana dua edin . Duanıza yer ayırın sizlerin duasıyla da kabul olur inşallah
Vallahi aynen öyle yapıyorum canim benim bebeğim güçlü beni bırakmayacak annesini bırakmayacak diyorumİnşallah kuzum benim hep dilimdesiniz hep ediyoruz Allahın izniyle cumartesi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım sen şimdi stres yapma olurmu sakin ol göbeğine elini koy konuş pozitif olmaya çalış❣
Canım şimdi girdim ve okuyabildim. Dur bakalım ya negatif çıkmamış ki değer. Katlar o katlar. Ben çok duydum bu değerlerin katladığını. Dualarımız seninle. Hayırlısı ile tutunsun bebeğin sana sımsıkı. Bırakmasın Allahım nolur.