Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar yok mu bebelere yeni ciciler alan almayı düşünen deyiverin bakem. Ben ebebeğin uygulasını ezbere biliyorum ama daha bişey almadım
Sende benim gibisin şuanda bende siteleri inceledim daha yavrumun biseyi yok ama en azından neyden ne kadar ne marka almalıyım bunu planlıyorum konuya çok uzaktım

Sende benim gibisin şuanda bende siteleri inceledim daha yavrumun biseyi yok ama en azından neyden ne kadar ne marka almalıyım bunu planlıyorum konuya çok uzaktım
Biberon almalı mıyız bilemedim mesela ama alırsam aventinkiler hoşuma gidiyor onları alırım heralde benim de markalar az çok oturdu alsam mı parasını kenara koyup toplu mu alsam kafamda deli sorular

Biberon almalı mıyız bilemedim mesela ama alırsam aventinkiler hoşuma gidiyor onları alırım heralde benim de markalar az çok oturdu alsam mı parasını kenara koyup toplu mu alsam kafamda deli sorular
Evet avent cam küçük lerden Alicam büyük boy cam almam herhalde bı tane emzik alırım başka almam bunları duruma göre alırım yani baktım çok kullanılıo yada farklisi lazım ona göre alırım ondan işte kullanım yorumlarını da okuorum.bende ufak ufak alicam toplu olmaz zor olur sanırım .bide herşey zamlanio ondan bide yenidoğan çok alinmamalims sanırım bide biz dogcagi zamanı da hesap edicez ahh ondan planlı listeli gitmeliyiz

Ben 6 ay bisey almamayı düşünüyorum öncesinden dilim yandı 6 ay geçsin eşimle gider her şeyi alırız ama öncesinde iğne bile almayı düşünmüyorum öyle buyuk korkuvar bebecikler güle güle kullansınlar aldıklarınızi su 12 13 haftayı atlatalim belki biraz rahat nefes alırım

Kuzum senin stop hiç bitmez ohh rahat etcen sonra inşallah ne marka aldın aklımızda olsun
24x60 sleepy yenidoğan / 12x60 BabyTurco yenidoğan ne olur ne olmaz kalsın diye.
Kumaş da aldım da cinsiyet belli olsun nevresimleri öyle dikicem. Makinem vardı arkadaşım ufak eğitim verecek inşallah bebeğimin herseyini kendim yapacağım

Benim doktorum yüzdelik vermedi muayenem 4 ocakta o zaman 16 haftalık oluyorum hemen hemen o zaman daha net olur inşallah benim doktor sadece baktı fazla göstermed sonrasındada bi an yakaladı durdurdu yapısına göre tahminim kız dedi bakalım belki seninde kızdır hayırlısı olsun

Hayırlısı canım evet 16 haftada daha garanti olucak benim daha çok var bı ay sonra kendi doktorum etmedi tahmin doç soledi bakalım ama bu haftalar çok yanılır dedi.

Rabbim hayırlısını nasp eder inşallah canım korkma Allah büyüktür ben hep dua ediyorum aklımdaydın hep hayırlısı Allahtan inşallah herşey güzel olur

Ay ne güzel en güzeli canım bı sürü cici yaparsın ellerinle zevkinle sağlıkla da giydirmek nasip olsun inşallah canım sleepy alicam sanırım bende yorumlardan ona karar kıldım

Rabbim hayırlısını nasp eder inşallah canım korkma Allah büyüktür ben hep dua ediyorum aklımdaydın hep hayırlısı Allahtan inşallah herşey güzel olur
Allah razi olsun canimm Aminn inşallah rabbim bebeğime güç kuvvet verir de kucağıma almak nasip olur Hepimiz için herkes için hersey gönlümüzden geçtiği gibi olsun canım

Hemen canıni sıkma değer sıfır değil.hic belli olmaz belki hızlıca birden artar.İnsallah öyle.olur sımsıkı tutunur sana

Hemen canıni sıkma değer sıfır değil.hic belli olmaz belki hızlıca birden artar.İnsallah öyle.olur sımsıkı tutunur sana
Vallahi canim öğrendiğimden beri tek duam o değerinin artması ve bebeğimin beni birakmamasiİnşallah değerim arttı die sizlere güzel haber vermek nasip olur

Aynen canım puset vs alayım diyoruz da yine cinsiyete çıkıyor bütün yollar bende az daha bekleyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…