Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kesin böyle bir yargı vardır diye bir terimde bulunmadığımı da okumuşsunuzdur o halde. Burada konuşulan konular bebeklerimiz ve hamileliğimiz. Konuyu değiştirmeyelim ki konunun muhatapları ve danışanlarım gerekli bilgilere aldığım eğitimlerle ilgili diploma sertifika vs bilgilere rahatlıkla ulaşabiliyor.
Yani danışanınız olmak için kolaylıkla nasıl ulaşacağız 😑yada ulaşmak için danışan olmak zorunda mıyız.yada yada şöyle sorim danışan olmak için hangi eğitimleri nasıl aldiginizi öğrenmek istemek suç mu.yada şöyle sorim ben mi yanlış okudum burada konuşulan konular bebeklerimiz ve hamileligimiz ama siz bilinc altı kişisel gelişimci olduğunuzu yazmanız konuya dahil mi oluyor. Onca soru sormaya kendimizi ve bebislerimizi yormaya ne gerek vardı şimdi.cok basit birşey sormuştum oysa.neyse teşekkür ederim yinede 🙏🤗

Kesin böyle bir yargı vardır diye bir terimde bulunmadığımı da okumuşsunuzdur o halde. Burada konuşulan konular bebeklerimiz ve hamileliğimiz. Konuyu değiştirmeyelim ki konunun muhatapları ve danışanlarım gerekli bilgilere aldığım eğitimlerle ilgili diploma sertifika vs bilgilere rahatlıkla ulaşabiliyor.
Ayrıca bir kişisel gelişimci olarak yakıştıramadım size şahsen danışan ve muhatap seçmenizi.bir şifacı bu üslup ile gelmez🌼sevgiler

Kızlar geldim şükür güzel geçti görüntüye göre saglikli bı bebek dedi kan verdik biraz kilo almamı uyardı felan sonra dedim ki cinsiyet gorebiliomisun uz bu doktorum deil perinotoloji uzmanı bı saat baktı şuan için çok erken ama deneyimine göre %60 kız dedi ben şoka girdim e ben erkek hissetmiştim belirtirler ay gerçekten hiç belli olmuo bı ay sonra gidicem tabi kan sonucunu da atlalim insallh. Bı ay sonra kesin bı şey solerler
Bu arada aspirin iciomusun dedi bu iyi bişey dedi beslenmesi için gibi ecoprin veriyor bide oskopar dedim yani veriosa doktorunuz bebislere iyi biseymis
Oooo maşallah canım sanada kız demişler acaba bi sonrali muayenede değişecek mi hayırlı sağlıklı olsunlarda

Oooo maşallah canım sanada kız demişler acaba bi sonrali muayenede değişecek mi hayırlı sağlıklı olsunlarda
Saol canım ya ben ilginç bişekilde erkek hissettim aslında eskiden kız isterdim sağlıklı olsun lar en büyük duamız ama gerçi ben transferden sonra da tutmadı demiştim hiç bı dediğim tutmuo😊😊 hatta giderken kız derse büyük sasiririm demiştim böle tüm belirtiler sanki erkeğe işaret gibi ama baksana hiç belli olmuo deisede bilio tahminimizin tersi cikio sen ne zaman gidiceksin bide sana bı yüzde vermismiydi ben tam bı ay sonra gidicem ozaman da 16 oluruz önden İnşallah e ozaman çıkar da sanırım sağlıklı olsunlar da dediğin gibi kuzum🥰🥰

Yok canim onun için herhangi tahlil yapmadık
Bidaha kontrolde sorucam bende ne zamana kadar kullanıcaz diye bazı kişiler doguma kadar devam ediyormuş
Aynen canım sor bakalım sana ne diyecek bazen rüyama giriyor bu coraspin 🤣🤣
Evet yazıyordur da işte ben her seferinde bu hafta birakiomuyuz die soruom☺️☺️
Çok yemiom, yiyorum biraz ya zararlı bişe yemiorum aslında 😊 bide hareketsizlik hava da soğuk korku hiç cikmiorum dışarı ondan napcagimi bilemedim yani çok kilo yok ama göbek bölgem biraz fazla ama hala canim tatlı yemek istio 😂😂 yok bugün son yarın yemicem tatlı bişe söz 🥰
Benim de hafif göbek var bana göre fazla ama bir şey demediler bakalım😁kız canın çok istiyorsa ucundan ye ama tatlı bağımlılık yapıyor yedikçe yiyesi geliyor insanın 🤭😋
Kaçıncı haftaaa. Biz niye senin bebişin haftalığı göremiyoz 😂😂 merak ediyom 10. soruşum sanırım 😂😂😂😂
12 kuzum🤭 eskiden olsun hemen yapcam derdim ama ne bilim böyle iyi korkuyorum galiba biraz😁
Cankuşlar yazamadım size bugün buralardayım ama fena grip geçiriyorum bir öksürük var ki bebek çalkalama ayrandan tereyağına döndü 🤣 neyseki sordum doktora bişey olmaz öksürmekten dedi de içim rahat öksürüyorum artık 😀
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kızlar da yazmış bitkisel şeyler tüketme ballı ılık süt iç yumuşasın boğazın 🤗
Bu yorumdan sonra bende yapmadığımı farkettim🤣

Kiz sende yapsana Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Maşallah maşallah kuzum😍
Balım ben galiba korkuyorum ya orada yazılanlar beni etkiliyor bilmiyorum gebelikten sonra her şeyden korkar oldum zaten 🤣🤣 telefondaki gebekşk uygulamalarını da kaldırdım gözümün önünden 🤭klasöre sakladım

Cinsiyetimizi aşırı merak ediyorum bende sonuna kadar erkek tahmin ediyorum yüzüm falan baya güzelleşti herkeste söylüyor ama kiloyuda kalçadan alıyorum gerçi genetikte olabilir durum bilmiyorum ya kız olursa baya şaşırıcam
Benim tahminlerim tutmuyor 🤣 o yüzden artık hislerime güvenmiyorum 🤭 evet kız olursa toto büyüyormuş bakalım hayırlısı olsun inşallah

Nefes0858 Nefes0858 canım naptın tetenoz aşını oldun mu bana vurmadılar 20. Haftadan sonra vurmaya başlıyoruz dedi doktoruna sor onaylarsa haftaya vururuz dedi siz özel anneler olduğunuz için bazı doktorlar onay vermeyebiliyor dedi 🤭
Ayy özel anneleriz biz yaa 😍 😍 çok özeliz çok güçlüyüz 🥰🥰 çokta güzeliz 🥳🥳 maşallah maşallah hepimize:KK49::KK49::KK49:

Nefes0858 Nefes0858 canım naptın tetenoz aşını oldun mu bana vurmadılar 20. Haftadan sonra vurmaya başlıyoruz dedi doktoruna sor onaylarsa haftaya vururuz dedi siz özel anneler olduğunuz için bazı doktorlar onay vermeyebiliyor dedi 🤭
Evet canım sabah oldum tahlillerimi verdim oğluşumun kalp atışını dinledim çok şükür 🥰 banada özellikle sor demişti ol derse yaparız dedi tekrar sordu onay verdimi diye öyle yaptı ben 18+1 de olmuş oldum 16 dan sonra yapıyoruz dedi 1 ay sonrada 2. Doz için tekrar gidicem. Bana özellikle covid aşını bi daha sor dedi yap derse yapalım yoksa dikkat et dedi hemşire biraz gebeyken olmamı istemiyor gibime geldi valla kafam iyice karıştı hayırlısı artık takip ettiğim 3 gebe hastama vurdum sıkıntı olmadı dedi ama işte sen özel hastasın dedi o yüzden normal gebeye yapılan şeyleri tekrar tekrar sorduruyor

Evet canım sabah oldum tahlillerimi verdim oğluşumun kalp atışını dinledim çok şükür 🥰 banada özellikle sor demişti ol derse yaparız dedi tekrar sordu onay verdimi diye öyle yaptı ben 18+1 de olmuş oldum 16 dan sonra yapıyoruz dedi 1 ay sonrada 2. Doz için tekrar gidicem. Bana özellikle covid aşını bi daha sor dedi yap derse yapalım yoksa dikkat et dedi hemşire biraz gebeyken olmamı istemiyor gibime geldi valla kafam iyice karıştı hayırlısı artık takip ettiğim 3 gebe hastama vurdum sıkıntı olmadı dedi ama işte sen özel hastasın dedi o yüzden normal gebeye yapılan şeyleri tekrar tekrar sorduruyor
Şifa olsun canım inşallah bende haftaya nasipse vurulurum artik
Covid aşısını ben bu süreçte düşünmüyorum açıkçası kısmetse doğumdan sonra inşallah

Şifa olsun canım inşallah bende haftaya nasipse vurulurum artik
Covid aşısını ben bu süreçte düşünmüyorum açıkçası kısmetse doğumdan sonra inşallah
Amin bacım hepimize şifa olsun
Bende çok düşünmüyorum ama korkuyorum da olmadım olmadım ya olursam bebeğim etkilenirse diye etrafımdakilerde ol sıkıntı olmasın diyorlar ay napıcaz biz ya hamilelik öncesi de zaten tedavi sürecindeyim diye olmadım 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Kızlar bugün 10. Günüm du malesef değerim 15,82 çıktı. 😪😪
doktoruma sonucu gönderdim değer biraz düşük görünüyor ilaçlara aynen devam et cumartesi yine kan ver dedi..
Böyle olup artan varmidır ki 😪😪
Hep arada kalıyorum,her an her saniye dua da ediyorum da ama bu seferde herhalde yüzüm gülmeyecek ...
Bu 3. Denemem mayıs ayından bu yana bu doktoruma gidiyorum. Embriyomu genetige gitti ngs (kromozomlari incelendi)genetik tahlillerimiz temiz çıktı ama biz yine de göndermiştik.. sağlıklı gelmişti. Histereskopi de olmuştum.. ilaçlarımda her ihtimali düşünerek verdi doktorumm. Bu tedavileri yapan birçok kişide bu forumda pozitif aldiklarini gördüm benim sansim 😪😪Nasip işte rabbim nasip edecek ki olsun.. son bir yılda bu 3. Denemem çok yoruldumm🥺🥺 çok üzgünüm şuan da da yine daha önce başıma gelmeyen duymadığım bir şey duymaya korkuyorum..

Kızlar bugün 10. Günüm du malesef değerim 15,82 çıktı. 😪😪
doktoruma sonucu gönderdim değer biraz düşük görünüyor ilaçlara aynen devam et cumartesi yine kan ver dedi..
Böyle olup artan varmidır ki 😪😪
Hep arada kalıyorum,her an her saniye dua da ediyorum da ama bu seferde herhalde yüzüm gülmeyecek ...
Bu 3. Denemem mayıs ayından bu yana bu doktoruma gidiyorum. Embriyomu genetige gitti ngs (kromozomlari incelendi)genetik tahlillerimiz temiz çıktı ama biz yine de göndermiştik.. sağlıklı gelmişti. Histereskopi de olmuştum.. ilaçlarımda her ihtimali düşünerek verdi doktorumm. Bu tedavileri yapan birçok kişide bu forumda pozitif aldiklarini gördüm benim sansim 😪😪Nasip işte rabbim nasip edecek ki olsun.. son bir yılda bu 3. Denemem çok yoruldumm🥺🥺 çok üzgünüm şuan da da yine daha önce başıma gelmeyen duymadığım bir şey duymaya korkuyorum..
Canım benim sen ilaçlarını bırakma düzenli kullan inşallah değerin sağlıkla artar kuzum. Rabbimden ümit kesilmez. İnşaAllah güzel haberlerinle gel. Arada küçük yürüyüşler yap rahime kan akışı olsun ilaçları sakın bırakma 🤲🤲

X