Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

📢📢📢🔔🔔🔔➡️➡️➡️Kızlar instagramda mühendisoğlu diye bir sayfa var orada ürünlerin incelemesini yapmışlar. Ben o listeye göre karar vereceğim şampuan ve pişik kremine. Bakmanızı tavsiye ederim 🤗🤗

Sabah sabah size bir sürü indirim haberi verdim bide üstüne bu sayfayı önerdim. İnşallah kazen reklam yapıyorsun diye siteden atmaz beni :KK70::KK70::KK70::KK70:

Valla benim aklımda da sebamed ya da uni baby vardı ama ikisinide göremedim yıldızlar listesinde. Pişik kremi de bepanthol diyordum oda yok bakayım araştırırm inşallah bugün :KK35::KK35:
Sebamed ablam kullandı özellikle pisik de çok memnundu unibaby düşünmedim mustelada çok reklam yapiolar ama yorum okumadım Bepanthol herşeyi güzel bakalım neler alcaz 🙂🙂

Yok kuzum istemio artık ben ama senelerdir içip tedavide bıraktım Mayıs gibi çok zorlandım ondan kahve içmişti m transfere kadar şimdi ondan bı bardak la kalmam hatırlatır belki ☺️ içme kuzum emzirme ye kadar beklicez ben öyle dedim kendime ondan beyin sartladi sende aklina gelirse yerine bişe koy kuzum o anda
Öyle yapıyorum canım beynimi şartlıyorum yoksa bi tane içerim derim başlarım bi daha bende kendi mi doğum yaparım sonrasında tek tük içerim diyorum Allah yardımcımız olsun ☺️

Gunaydinnn kızlar babymall ürünleri harika indirimde bir hastane çıkışı var oğlan annelerini kaçırmayın derim dokusu harika banyo havlusu bile var annem aldı sağolsun 103 TL bebettonun birde 2 kundak almış bayıldım
Yaa süpermiş canım bende bugün inceleme yapacağım o sayfalarda🤗

Sebamed ablam kullandı özellikle pisik de çok memnundu unibaby düşünmedim mustelada çok reklam yapiolar ama yorum okumadım Bepanthol herşeyi güzel bakalım neler alcaz 🙂🙂
Sebamedde yok yıldızlar listesinde
Off çok karışık ya ben önce aman ne olacak sanki bizler zamanında dalin bile yoktu düşüncesindeydim. Ama aldığım bebek yağları bana alerji yapınca değişti her şey 😬

Sebamedde yok yıldızlar listesinde
Off çok karışık ya ben önce aman ne olacak sanki bizler zamanında dalin bile yoktu düşüncesindeydim. Ama aldığım bebek yağları bana alerji yapınca değişti her şey 😬
Evet işin için ne girince bende anladım Dalin felan masum deillermis oysaki ne güzel kokarlardi ☺️ evet bizler onla büyüdük ama bakalım ne alcaz alınca haber ver kuzum

Evet işin için ne girince bende anladım Dalin felan masum deillermis oysaki ne güzel kokarlardi ☺️ evet bizler onla büyüdük ama bakalım ne alcaz alınca haber ver kuzum
Canım baby me ürünlerinde indirim varmış bugün deterjanı şampuanı falan doğal ürünler arasında bakalım onu alamaya karar verdim eşim alacak mağazadan. Deterjanın fiyatı cidden çok uyguna geliyor
Ben pisik kremi sebamed ve bepanthol aldım 😍
Güle güle kullansın canım benim 🥰
Bence inicia markaya karar verdim pişik için🤗

X