- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.681
Günaydın canımGünaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Civilde de indirimler varmış ay bir kaç gündür bakmadım indirimlere her yer indirim yapmışKızlar babymall da şubat indirimleri varmış yeni gördüm bende. Oraya da bakarız
Evet canım heryerde bu ay indirim var sanırımCivilde de indirimler varmış ay bir kaç gündür bakmadım indirimlere her yer indirim yapmış
Galiba canım bende bugün pişik kremi şampuan olayına karar vereyim de alayım bakalımEvet canım heryerde bu ay indirim var sanırım
Sebamed alırım diorum da ben de tam karar vermedim sen ne alıcaksın kuzumGaliba canım bende bugün pişik kremi şampuan olayına karar vereyim de alayım bakalım
Valla benim aklımda da sebamed ya da uni baby vardı ama ikisinide göremedim yıldızlar listesinde. Pişik kremi de bepanthol diyordum oda yok bakayım araştırırm inşallah bugünSebamed alırım diorum da ben de tam karar vermedim sen ne alıcaksın kuzum
Sebamed ablam kullandı özellikle pisik de çok memnundu unibaby düşünmedim mustelada çok reklam yapiolar ama yorum okumadım Bepanthol herşeyi güzel bakalım neler alcazValla benim aklımda da sebamed ya da uni baby vardı ama ikisinide göremedim yıldızlar listesinde. Pişik kremi de bepanthol diyordum oda yok bakayım araştırırm inşallah bugün
Ben mustela aldım onlarıGaliba canım bende bugün pişik kremi şampuan olayına karar vereyim de alayım bakalım
Öyle yapıyorum canım beynimi şartlıyorum yoksa bi tane içerim derim başlarım bi daha bende kendi mi doğum yaparım sonrasında tek tük içerim diyorum Allah yardımcımız olsunYok kuzum istemio artık ben ama senelerdir içip tedavide bıraktım Mayıs gibi çok zorlandım ondan kahve içmişti m transfere kadar şimdi ondan bı bardak la kalmam hatırlatır belki içme kuzum emzirme ye kadar beklicez ben öyle dedim kendime ondan beyin sartladi sende aklina gelirse yerine bişe koy kuzum o anda
Yaa süpermiş canım bende bugün inceleme yapacağım o sayfalardaGunaydinnn kızlar babymall ürünleri harika indirimde bir hastane çıkışı var oğlan annelerini kaçırmayın derim dokusu harika banyo havlusu bile var annem aldı sağolsun 103 TL bebettonun birde 2 kundak almış bayıldım
Güle güle kullansın canım mustela en iyiler arasındaBen mustela aldım onları
Sebamedde yok yıldızlar listesindeSebamed ablam kullandı özellikle pisik de çok memnundu unibaby düşünmedim mustelada çok reklam yapiolar ama yorum okumadım Bepanthol herşeyi güzel bakalım neler alcaz
Ben pisik kremi sebamed ve bepanthol aldımSebamedde yok yıldızlar listesinde
Off çok karışık ya ben önce aman ne olacak sanki bizler zamanında dalin bile yoktu düşüncesindeydim. Ama aldığım bebek yağları bana alerji yapınca değişti her şey
Amin canım evet arkası gelir boşver istedikçe su iç sevdiğin ne varsa onu ye kuzumÖyle yapıyorum canım beynimi şartlıyorum yoksa bi tane içerim derim başlarım bi daha bende kendi mi doğum yaparım sonrasında tek tük içerim diyorum Allah yardımcımız olsun
Evet işin için ne girince bende anladım Dalin felan masum deillermis oysaki ne güzel kokarlardi evet bizler onla büyüdük ama bakalım ne alcaz alınca haber ver kuzumSebamedde yok yıldızlar listesinde
Off çok karışık ya ben önce aman ne olacak sanki bizler zamanında dalin bile yoktu düşüncesindeydim. Ama aldığım bebek yağları bana alerji yapınca değişti her şey
Canım baby me ürünlerinde indirim varmış bugün deterjanı şampuanı falan doğal ürünler arasında bakalım onu alamaya karar verdim eşim alacak mağazadan. Deterjanın fiyatı cidden çok uyguna geliyorEvet işin için ne girince bende anladım Dalin felan masum deillermis oysaki ne güzel kokarlardi evet bizler onla büyüdük ama bakalım ne alcaz alınca haber ver kuzum
Güle güle kullansın canım benimBen pisik kremi sebamed ve bepanthol aldım