Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aynen öyle canım hep bebe bakıyorum bişeyler
Sen yazındında bişeyler baktım favorilere ekledim
Evet canım hep 7 ile çarpıyorsun

Sanırım şekere de 20 den sonra bakılıyor ama inşallah çıkmaz ya. Bende yiyorum bazen zaten tatlıyı çok severdim
Evet alanları dar zaten Dr hep söylüyor geldim Dr dan şükür herşey iyi dikislere baktı o rahatlattı içimi aynen ya sağa sola dönmek baya bir zaman alıyor
Ohh çok şükür canım her şey yolundaymış sağlıkla büyüsünler

Kızlar hayırlı günler hamilelikte 11 haftamın içerisindeyim yaklaşık 4 5 gündür kasıklarım ve vajinada ara ara ağrılar oluyor tanıdığım Bi hemşire ablam normal olduğunu bebek büyüdüğü için Rahim büyüyor ve ağrı olması çok normal dedi ama benim içim baya huzursuz. Bilmiyorum korkulacak birşey mi aranızda bu tarz şikayetleri olan varmı?

Ağrılar kişiden kişiye göre değişebiliyor canım rahim büyüdüğü için normal olabiliyor ama seni çok yürütmeyecek şekilde şiddetli falan olursa geçmiyorsa doktorunu bilgilendir. Ne zamandı kontrolün

Evet bendede olmuştu ara ara olması normal diyorlar çok şiddetli ve geçmeyen seni rahatsız eden ağrılar olursa muhakkak doktoruna danış

Benim ağrılarım kendimi üşütünce, çok yorunca oluyor dikkat et kendine özellikle ayaklarını sıcak tut
Tureed canım sende olmuş muydu ağrı
Evet canım ara ara oluodu yorulunca belim agrio kasigimada baskı yapıo yada bazen hiç bişe yokkende agrio oluo doktoruma bı kaç kez söylediğimde peşinden kan gelmediyse korkma dedi yani her ağrı korkutmasin ama istemsizce insan korkuo hala agrida

Aynen canım korkutuyor ağrılar ya bende dikkat ediyorum. Zaten ağrı olunca her şeyi bırakıp uzanıyorum sonra geçiyor içim rahatlıyor

Benimde bu 2-3 gündür bebek hareket edince kasilmam gerilmem oluyor degisik bisey ama hareket ettigi zaman oluyo karnım geriliyor resmen ilk gebelik olduğu için anlamiyorum kasılma mi gerilmemi doktora sorsam ne diye sorucam adam gülücek bu ne diyo diye

Kısa süreli mi oluyor canım geçiyorsa sorun yok diye okumuştum ama yine de gidince sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…