- 19 Kasım 2020
- 21.952
- 47.964
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.481
O zaman sorun yoktur canım bebek geriniyordur belki o andaKisa süreli kurabiyem bebek hareket halindeyken oluyor sonra geçiyor tam göbek hizasindayken oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman sorun yoktur canım bebek geriniyordur belki o andaKisa süreli kurabiyem bebek hareket halindeyken oluyor sonra geçiyor tam göbek hizasindayken oluyor
İnşaAllah öyledir canım yaO zaman sorun yoktur canım bebek geriniyordur belki o anda
Bende öyle tahmin ediyorum çok şükür şiddetli kalıcı değil öyle bişey olsa zaten soluğu direk acilde alırdımO zaman sorun yoktur canım bebek geriniyordur belki o anda
Sizin kaç haftalıkBende öyle tahmin ediyorum çok şükür şiddetli kalıcı değil öyle bişey olsa zaten soluğu direk acilde alırdım
Bende olmuştu üşütmüşüm galiba nasıl giriyor ağrı adım atamıyordum çok şükür her şey yolunda çıkmıştı ama insanı her ağrı çok korkutuyor ya. Rabbim esirgesin hepimizin evladınıBende öyle tahmin ediyorum çok şükür şiddetli kalıcı değil öyle bişey olsa zaten soluğu direk acilde alırdım
25 haftaya yeni girdikSizin kaç haftalık
Aynen canım en ufak ağrı korkutuyor tedirgin oluyoruz.Bende olmuştu üşütmüşüm galiba nasıl giriyor ağrı adım atamıyordum çok şükür her şey yolunda çıkmıştı ama insanı her ağrı çok korkutuyor ya. Rabbim esirgesin hepimizin evladını
Amiiiin canımmBende olmuştu üşütmüşüm galiba nasıl giriyor ağrı adım atamıyordum çok şükür her şey yolunda çıkmıştı ama insanı her ağrı çok korkutuyor ya. Rabbim esirgesin hepimizin evladını
MaşaAllah yolu yarılamışsınız bu ilk 3 ay herkeste öyle mi acaba bir türlü geçmek bilmiyor ne zaman 4 aylık olucaz diye gün sayıyorum25 haftaya yeni girdik
Öyle oluyor valla hiç vakit geçmiyor hep bi bekleme süreciMaşaAllah yolu yarılamışsınız bu ilk 3 ay herkeste öyle mi acaba bir türlü geçmek bilmiyor ne zaman 4 aylık olucaz diye gün sayıyorum
Öyle öyle canım hiç geçmiyor hatta ben uzun bir süre 1 buçuk 2 aylarda kaldım sankiMaşaAllah yolu yarılamışsınız bu ilk 3 ay herkeste öyle mi acaba bir türlü geçmek bilmiyor ne zaman 4 aylık olucaz diye gün sayıyorum
Kısa süreliyse normaldir herhalde kuzum o kasılmayi bende anlamadım olsa anlarmiyim acaba .ama sor yine ben valla saçma da olsa soruorum sonuçta bizim ilk gebelik aliskindir onlar bizlereBenimde bu 2-3 gündür bebek hareket edince kasilmam gerilmem oluyor degisik bisey ama hareket ettigi zaman oluyo karnım geriliyor resmen ilk gebelik olduğu için anlamiyorum kasılma mi gerilmemi doktora sorsam ne diye sorucam adam gülücek bu ne diyo diye
Kasılma mi gerilmemi anlam veremedim bugün mesela hiç olmadi devam ederse muhakkak sorucamKısa süreliyse normaldir herhalde kuzum o kasılmayi bende anlamadım olsa anlarmiyim acaba .ama sor yine ben valla saçma da olsa soruorum sonuçta bizim ilk gebelik aliskindir onlar bizlere
Şimdi msj geldi ebebektenKızlarrrrrr
Yarın 1 şubat
E bebek indirimleri başlıyor takipte olalım. İnşallah güzel indirimler yaparlar ya biz arabayı ve yatağı e bebekten alalım diye bekledik. Değsin lütfen beklediğimize
Bebiş oyun yapmıştır annesi geriliodur şimdi güçlü Tekmeler lr hissediosun demi dışardan ne zaman belli olcak ah heyecanlar hep beklemeler şimdi ben daha güçlü pıt pıt dalga hissediorum ama öyle tekmeleri ne zmaan hissedilio kuzumKasılma mi gerilmemi anlam veremedim bugün mesela hiç olmadi devam ederse muhakkak sorucam
Evet çok şükür daha güçlü hissediyorum ❤Bebiş oyun yapmıştır annesi geriliodur şimdi güçlü Tekmeler lr hissediosun demi dışardan ne zaman belli olcak ah heyecanlar hep beklemeler şimdi ben daha güçlü pıt pıt dalga hissediorum ama öyle tekmeleri ne zmaan hissedilio kuzum
İyiyim canım çok şükür hafif atlattım dikkat ettim yediğime içtiğime dikkat edin kızlar ben evden çıkmadığım halde kaptımCanim nasil oldun iyimisin
Geçmiş olsun canım çok arttı dikkat etcez kuzum bol c vitamini alalım hergunİyiyim canım çok şükür hafif atlattım dikkat ettim yediğime içtiğime dikkat edin kızlar ben evden çıkmadığım halde kaptım