Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bende öyle tahmin ediyorum çok şükür şiddetli kalıcı değil öyle bişey olsa zaten soluğu direk acilde alırdım 🤭
Bende olmuştu üşütmüşüm galiba nasıl giriyor ağrı adım atamıyordum çok şükür her şey yolunda çıkmıştı ama insanı her ağrı çok korkutuyor ya. Rabbim esirgesin hepimizin evladını

Bende olmuştu üşütmüşüm galiba nasıl giriyor ağrı adım atamıyordum çok şükür her şey yolunda çıkmıştı ama insanı her ağrı çok korkutuyor ya. Rabbim esirgesin hepimizin evladını
Aynen canım en ufak ağrı korkutuyor tedirgin oluyoruz.
Amin inşallah ❤

Benimde bu 2-3 gündür bebek hareket edince kasilmam gerilmem oluyor degisik bisey ama hareket ettigi zaman oluyo karnım geriliyor resmen ilk gebelik olduğu için anlamiyorum kasılma mi gerilmemi doktora sorsam ne diye sorucam adam gülücek bu ne diyo diye 🤣🤣
Kısa süreliyse normaldir herhalde kuzum o kasılmayi bende anlamadım olsa anlarmiyim acaba .ama sor yine ben valla saçma da olsa soruorum sonuçta bizim ilk gebelik aliskindir onlar bizlere ☺️

Kasılma mi gerilmemi anlam veremedim bugün mesela hiç olmadi devam ederse muhakkak sorucam
Bebiş oyun yapmıştır annesi geriliodur 😊 şimdi güçlü Tekmeler lr hissediosun demi dışardan ne zaman belli olcak ah heyecanlar hep beklemeler şimdi ben daha güçlü pıt pıt dalga hissediorum ama öyle tekmeleri ne zmaan hissedilio kuzum

Bebiş oyun yapmıştır annesi geriliodur 😊 şimdi güçlü Tekmeler lr hissediosun demi dışardan ne zaman belli olcak ah heyecanlar hep beklemeler şimdi ben daha güçlü pıt pıt dalga hissediorum ama öyle tekmeleri ne zmaan hissedilio kuzum
Evet çok şükür daha güçlü hissediyorum ❤

X