Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

18 tl mii eyvah o nedir. Bende duyunca şok. Varmıymış o kadar uygun şeyler. Çok iyi yapmışsın canım çok güzeller hepsi.

18 tl mii eyvah o nedir. Bende duyunca şok. Varmıymış o kadar uygun şeyler. Çok iyi yapmışsın canım çok güzeller hepsi.
Aynen canım en çok onun malını merak ediyorum bu arada kargoya verilmiş hatta yola çıkmış. Ay bir yanım çok tırsıyor içinden hıyar falan çıkmaz inşallah

Aynen canım en çok onun malını merak ediyorum bu arada kargoya verilmiş hatta yola çıkmış. Ay bir yanım çok tırsıyor içinden hıyar falan çıkmaz inşallah
Yok yok canım ben aldım diyorum ya sayfa cok hızlı ertesi gun bana teslim edilmişti ankarada sadece magazaları var bı kac yerde hatta ben de tup bebegı ankarada yaptırmıstım bulunduğum sehırde yok malasef gidip gelırkende yol kenarında gormustum sayfa sadece cok yavas onun dısında aradığında falan cok ilgililer ben diyorum ya kucuk olan grupları begendım buyuk gruplar kalıp olarak kucuk gelıyor o kadar aldıklarında cok guzel gule gule kullansın ınsallah bebıs bende ıkız olunca malum uygun seyler hep bakındım ben hemen hemen 10 takım aldım ıkısıne de aynısından 18 TL ile 20 TL arası hep kumaslarıda cok guzel geldi sımdı de bana fılesı alasım falan var biraz karın kalkmasını beklıyorum kargoculara sıkıntı olmasın diye verıcem bende sıparıs
Aynen aynen canım sende bak ben 10 tane takım falan verdim cok uyguna geldi bende hep o cıvarlarda aldım

aa hadi ya minicity değil mi? ben baktım azıcık ama öyle fiyatlar göremedim. hani pijama takımları falan 35 tl ye gördüm en uygun.

aa hadi ya minicity değil mi? ben baktım azıcık ama öyle fiyatlar göremedim. hani pijama takımları falan 35 tl ye gördüm en uygun.
Soyle soylıyım canım sayfa cok yavas ve kategorilerde bazen cıkmıyorr ben erkek bebege baktığımda buldum bazen karıstık biraz ıyıce kurcalamak gerekiyor ben epey bısey aldım 600 kusur odedım bıde ıkız oldukları İcin 2 2 aldım normalde tek cocuk ıcın 300 TL anca tuttu gibi dusunebılınır gecen e bebekten 2 parca bısey aldım 200 TL verdim oyle olunca bu sayfa bana uygun geldi ben de aldıklarımı tek tek ceketim toplu cekmedım bırlestırıp tek foto yapayım atarım bak

Oo hadi gözün aydın istediğin oldu hemen gösterdi mi
Bayağı baktı canım.
Ben ne demiştim dedi.
12. Haftada da kız demiştiniz dedim
O zamannn Kız Dedi
Hocam Emin misiniz Kesin mi Dedim
Evet evet kesin dedi

Hoşgelsin nazlı kızın canım
Sağlıkla gelsin inşallah
Sağlıkla kucağımıza alalım da tek duan şuan o

:) işte buu bir kız anası daha :) ayy çok sevindim canım. sağlıkla gelsin canım kızın maşallah size.
Amin canım.
Gece rüyalarıma bile girdi bu cadı
Allah'ıma şükürler olsun.
Allah gönlümüze göre versin ,

Bende bunları aldım kızlar tabi herseyden x2 bı tek babynest şeri gorumcem almıstı onların haricinde hepsine 600 kusur verdim bana uygun geldi ıkıser ıkıser alınca babynest şerde 65 TL mı neydi dısarı ya gore onlarda uygundu gelen urunlerı begendım sımdıte kadar aklınızda olsun diye paylastım dedım

Eklentiler

• picture_1643121467444.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 40
  • picture_1643121213123.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 40
İyi bari canım içim rahatladı eşim bile Akşama kadar takip etmiş uygulamayı evet uygulama yavaş olmasa bide o çok yoruyor insanı bazı ürünlere tıklamadan direkt köşeden sepete eklemek zorunda kaldım
Yaa maşallah maşallah sağlıkla giyinsinler çok güzeller

Emise tamamdır o iş hadi bakalım sağlıkla büyüsün artık alışverişi rahatça yaparsın. Gördün mü aldıklarımı sormuştun foto attım

Canım uygulamaya girince anasayfa da aşağı doğru sezon sonu indirimi diye bir başlık var. Ben oraya tıkladım erkek bebek seçtim. Sıralamayı da düşük fiyattan yüksek fiyata doğru ayarladım. İlk başlar çoraplar çıkıyor ihtiyacın yoksa hızlıca geçersin
Ve bazı ürünler de sepette yüzde 20 indirim. Vardı

Valla bende guluom halime ama ne bileyim hep gorururdum 4 aylık lar karnı çıkmış ondan kuzum benimde işte göbeğim var biraz onun dışında çok az çikti diorum bişe Ler mi ters gidio
Telaş yapma canım ben 18 haftama giricem yarın ayva göbeği bile yok bende şuan dümdüzüm zaten öncesinde de yoktu göbeğim doktor dedi senin için baya geniş içeriden genişliyor dedi bebek

Evet canım bende uygulamayı kullanıyorum ama hiç dikkat etmedim linklere bakmadım

Bize kendi doktorumuz kız demişti dün detaylıda erkek diyoruz biz dediler ve biz şok bimden dayanamayıp pembe battaniye almiştık allahtan kıyafeti filan detaylı sonrasına bırakmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…