Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar geldim şükür güzel geçti görüntüye göre saglikli bı bebek dedi kan verdik biraz kilo almamı uyardı felan sonra dedim ki cinsiyet gorebiliomisun uz bu doktorum deil perinotoloji uzmanı bı saat baktı şuan için çok erken ama deneyimine göre %60 kız dedi ben şoka girdim e ben erkek hissetmiştim belirtirler ay gerçekten hiç belli olmuo bı ay sonra gidicem tabi kan sonucunu da atlalim insallh. Bı ay sonra kesin bı şey solerler
Bu arada aspirin iciomusun dedi bu iyi bişey dedi beslenmesi için gibi ecoprin veriyor bide oskopar dedim yani veriosa doktorunuz bebislere iyi biseymis
Aaa ne güzel bir kız haberi 🥰 bende oksapara devam ediyorum. Birde proluton iğne verdi haftada bir. Progestana günde 3 kez devam. Ne zamana kadar gidecek bilmiyorum. Riskli bir durum görmedi ama ikiz olduğu için tedbiri elden bırakmıyor. Ama bu progestan fitil den hiç hoşlanmıyorum.

Aaa ne güzel bir kız haberi 🥰 bende oksapara devam ediyorum. Birde proluton iğne verdi haftada bir. Progestana günde 3 kez devam. Ne zamana kadar gidecek bilmiyorum. Riskli bir durum görmedi ama ikiz olduğu için tedbiri elden bırakmıyor. Ama bu progestan fitil den hiç hoşlanmıyorum.
Valla belirtiler erkekti suan için erken ama kız %60 dedi benimde risk demediler ama yinede temkinli mi bilmiorum kuzum sorma iğne ler felan neyse ama fitil hayat kalitemi bozuo sabah akşam şimdi bı ay sonra gitcem bakalım ozaman kadar devam dedi.

Valla belirtiler erkekti suan için erken ama kız %60 dedi benimde risk demediler ama yinede temkinli mi bilmiorum kuzum sorma iğne ler felan neyse ama fitil hayat kalitemi bozuo sabah akşam şimdi bı ay sonra gitcem bakalım ozaman kadar devam dedi.
Senin doktorda benim ki gibi. Devam diyor habire ☺️ Allahtan 15 günde gidicem ben yine kontrollere. Vitamin verdi birde bitkisel birşey. Daha tabi erken cinsiyet için sen bir sonraki kontrolde net öğrenirsin artık. 🤭

Aaaaa senin belli oldu mu ? Yaaa senden benden sonra pozitif gördün 🥰🥰🥰 Hayırlısı olsun kuzum. Benim haftaya kesin görmem lazım 😂😂😂😂

Cankuşlar yazamadım size bugün buralardayım ama fena grip geçiriyorum bir öksürük var ki bebek çalkalama ayrandan tereyağına döndü 🤣 neyseki sordum doktora bişey olmaz öksürmekten dedi de içim rahat öksürüyorum artık 😀
Çok geçmiş olsun canım. Ben 2 hafta önce bir grip geçirdim. Çok fena idi. Sadece limonlu ıhlamur bol bol meyva ve boğaz pastili ile geçirmeye çalıştım. Bal karabiber limon yap ye. Çok iyi geliyor. Hı birde kuru incir içine ceviz koy. Hopp öksürük falan kalmaz. 😌

Çok geçmiş olsun canım. Ben 2 hafta önce bir grip geçirdim. Çok fena idi. Sadece limonlu ıhlamur bol bol meyva ve boğaz pastili ile geçirmeye çalıştım. Bal karabiber limon yap ye. Çok iyi geliyor. Hı birde kuru incir içine ceviz koy. Hopp öksürük falan kalmaz. 😌
Sağol canım inciri de deneyeyim diğerlerini pastil hariç yaptım ama yapmaya devam artık ☺️

Senin doktorda benim ki gibi. Devam diyor habire ☺️ Allahtan 15 günde gidicem ben yine kontrollere. Vitamin verdi birde bitkisel birşey. Daha tabi erken cinsiyet için sen bir sonraki kontrolde net öğrenirsin artık. 🤭
Bende vitamin d vitmaini omega. b12 folic bir tablet var bide o başından beri verdi bana evet 15 gün iyimis ikiz diyedir sanırım ah bana malesef ayda bir artık dedi eşimde kaçamak yapayım izin vermio beklicem Ocak ayini😂😂

Cankuşlar yazamadım size bugün buralardayım ama fena grip geçiriyorum bir öksürük var ki bebek çalkalama ayrandan tereyağına döndü 🤣 neyseki sordum doktora bişey olmaz öksürmekten dedi de içim rahat öksürüyorum artık 😀
Bal ye canım tavuk sulu limonlu çorbalar felan ye bitki çayları da icemioriz diye biliorum gecmis olsun kuzum

Ben de çok çektim bulantıdan. Prilam dr verdi doktor. Sabah 1 öğlen 1 akşam 2 içiyorum. Böylelikle daha iyi oldum. Daha önce sabah 1 akşam 1 içtim sadece bir işe yaramadı. İçim dışıma çıkıyordu. Bu hafta çok şükür iyiyim.
E bende çok içim benimki de prilam bana doktor akşam yatmadan iç dedi ben yinede sabah da alıyordum bugün yatmadan iki tane alim zarar olmuyor yani

E bende çok içim benimki de prilam bana doktor akşam yatmadan iç dedi ben yinede sabah da alıyordum bugün yatmadan iki tane alim zarar olmuyor yani
Yok yok olmuyormuş. Oksapar raporu için başka bir kadın doğumcuya gittiğimde sordum. Çok kötüyüm prilam kullanıyorum ama işe yaramıyor dedim. O da bana böyle kullanmamı önerdi. Kendi doktoruma da hemen sordum. Sorun olmaz kullan dedi. Bak dene çok iyi gelecek. Ayy geçen haftaya kadar ne haldeyim 😞

X