Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

"Gecen ay ikinci ürün 1 tl diye baby turco 3 numara bez almıştım. Inanilmaz sızdırdi. Bebegim 7 kilo. Bağlama şeklini değiştirsem de sıkı da gevşekte bağlasam gün boyu bez ve kıyafet değiştirdim. Acikcasi ben tavsiye etmiyorum bu deneyimden sonra alacak olan varsa fikir olsun. "

Böyle bi yoruma denk geldim Kadınlar Kulübü'nde kızlar bilgimiz olsun.

Bu da göğüs pedi önerisi;

Aynen canım bende okudum bu yorumu. Ben ilk sleepy ile başlarım büyük ihtimalle

Tureed in pozitifi mi hatırlamaz olur muyum. Kimse sakinleştiremiyordu ki

Evet canım dalin ve Johnsons baby ikisi de masum değilmiş. Ayrıca bebek yağları genelde öyle galiba iyi araştırıp doğalını bulmak lazım.
Ben göğüs ucuna da bişey sürmemeyi düşünüyorum. Yine zeytinyağı ve ayva çekirdeği stoğu yapıyorum.
Çatlama olayı genetik diyorlar belli olmuyormuş ama nemli tutmak lazımmış kuzum. Dediğim gibi bebe yağı içine sinmezse zeytinyağı sürersin

Kızlar bu masajdı bahsettiğim arkadaşım denemiş çok faydası oldu dedi
Tureed

Selam kızlar nasılsınız iyi haftalar herkese bu hafta doktora gidecekler güzel haberlerle gelirsiniz inşallah benimde perşembe görüş günüm bugün sabah 2. Doz tetenoz aşımı oldum inşallah ilki kadar kol ağrısı yapmaz duruma göre covid aşımı da olucam haftaya

Günaydın canlar bebislerin hareketlerini hergün hissediyormusunuz bazen hergün aynı olmuyor çok az oluyor tedirgin oluyorum yer değiştirdiklerini hissediyorum aslında
Canım bende hergun aynı hissetmiyorum bazen daha hareketli bazen daha sakin oluyor geçen midem çok ağrıdı sanırım oda hissetti çok oynamadı bende tedirgin oldum ama ertesi gün normale döndü

Bende bu hafta olucam 2.doz tetenoz canım ama benim saglik ocagına sey demıstı eger covıd asısı dusunuyorsanız ilk onu yapalım tetenozdan sonra hemen vuruluyor demıstı ben 2 tane covıd asısı oldum ve 2 ay once de covıd gecırdıgım ıcın dusunmuyorum demıstım doktorum da gerek duymadı Bi aratır ıstersen bende haftaya seker yuklemesı yaptıracağım

Günaydın canlar bebislerin hareketlerini hergün hissediyormusunuz bazen hergün aynı olmuyor çok az oluyor tedirgin oluyorum yer değiştirdiklerini hissediyorum aslında
Hergun degısıyorlar canım bende ıkız oldukları İcin acaba hangisi diye dınlıyıp duruyorum bizim kızlardan biri de cok hareketli dıgerı genel olarak arkada kaldı ve kendini de cok gostermıyor20.haftadan sonra epey bı hissediyorsunuz benim kızlar hep geceleri hareketli

Canım bende hergun aynı hissetmiyorum bazen daha hareketli bazen daha sakin oluyor geçen midem çok ağrıdı sanırım oda hissetti çok oynamadı bende tedirgin oldum ama ertesi gün normale döndü
İçim rahatladı kızlar Çarşamba günü kontrolümüz cuma günü stresli bir gündü ağlamıştım acaba ondna mi etkilendiler ki diye düşündüm tedirgin oldum

Hadi şifalar olsun inşallah kuzum benimkide ilk doz 20. Hafta da bakalım. İlkinde ateş falan yaptı mı canım sana ya da başka yan etkileri oldu mu
Benim bi arkadaşıma da iki aşı arasına en az 2 hafta olmalı demişler ama bilemedim

Aynen bana da yapmadan once dusunmuyormusun diye sormustu canım tetenoz asısı da kısıden kısye bence degısıyor bende ilk doz hıc etki yapmadı hıc agrım da olmadı sukur ki 2.dozum da bu hafta bende ilk dozumu 20.haftada olmustum 1 ay sonra gel dedi 2.doz ıcınde 24.haftayız bizde soyle 30 lara bı saglıkla bı sekılde gelebılsekhaftalarına kadar dururlarsa ameliyat tarihlerı bile belli minişlerin

İçim rahatladı kızlar Çarşamba günü kontrolümüz cuma günü stresli bir gündü ağlamıştım acaba ondna mi etkilendiler ki diye düşündüm tedirgin oldum
Bebekler herseyden etkileniyor bu ara emin ol canım benim kızlarda mesela o gun bı yere gideyim hareket halinde oldugumda duruyorlar oylece ama butun gun yatıs pozisyonunda olayım cosuyorlar bide eşüm elini koydukları anda duruyorlar ben cok hissediyorum ama o dokunurken yada bakarken hıc daha giremedi babalarıyla simdiden oyun oynuyorlar adam elini cekıyor tekmelıyorlar

Benim kendi doktorum covidle tetenoz arasında en az 1 hafta olsun dedi bende o yüzden ilk tetenozu oldum canım ilk doz biraz beni zorlamıştı zamanı geçmeden bunu olayım dedim. Sen kaç haftalık hamilesin Rabbim bi daha yaşatmasın çok geçmiş olsun hamileyken covid aşısı oldunmu hiç oncesimi olmuştun

Bencede bizim yaşadıklarımız onlarıda etkiliyor o yüzden dikkat etmeyeliz onlar için

Oncesınde olmustum canım tup bebege baslamadan once 2 dozumu da olmustum hamılelıgımın ılk aylarında covıd oldum Allaha sukur rahat atlattım suan 24 haftalıgız doktora sordum ası olmana gerek yok dedi bende o yuzden direk tetenoz oldum

Amin canım hepimize şifa olsun inşallah. Benim ilk doz zorladı beni 2 hafta kolumun üstüne yatamadım ağrıdı ateş olmadı ama kişiden kişiye değişiyor inşallah sende olmaz kuzum. Ssevincli ilk dozunu rahat geçirmişti diye hatırlıyorum aynen benim perinatoloji doktorumda öyle söyledi en az 1 2 hafta olsun dedi bende o yüzden haftaya kol ağrısı yaşamazsam olucam yoksa korkuyorum aslında olmak istemiyordum hastaneye gidip gelmek risk evden çıkmıyorum ama o yüzden olucam

Ne zaman nasip olursa doğum tarihleri kuzuların

Çok şükür rahat geçirmişsin hepimize şifa olsun aşılarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…