- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.081
Aynen canım bende okudum bu yorumu. Ben ilk sleepy ile başlarım büyük ihtimalle"Gecen ay ikinci ürün 1 tl diye baby turco 3 numara bez almıştım. Inanilmaz sızdırdi. Bebegim 7 kilo. Bağlama şeklini değiştirsem de sıkı da gevşekte bağlasam gün boyu bez ve kıyafet değiştirdim. Acikcasi ben tavsiye etmiyorum bu deneyimden sonra alacak olan varsa fikir olsun. "
Böyle bi yoruma denk geldim Kadınlar Kulübü'nde kızlar bilgimiz olsun.
Bu da göğüs pedi önerisi;
Göğüs Pedi Ultra İnce Jelli Göğüs Pedi 100 Adet - ebebek
Göğüs Pedi Ultra İnce Jelli Göğüs Pedi 100 Adet uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ah sen o pozitifi görene kadar.
O anı aklımdan çıkmıyor ya
Catlak-kurabiye hatırlıyor musun
Benim göğüslerim ara ara akşam bı kaşınıyor. Bebek yağı sürüyorum biraz masaj yapıp yatıyorum
Evet canım dalin ve Johnsons baby ikisi de masum değilmiş. Ayrıca bebek yağları genelde öyle galiba iyi araştırıp doğalını bulmak lazım.Ay at bizede linki kuzum.ya sorma bende korkudan hatta yazcaktim bı yerde alerji yapmış yağlar okudum doktora sordum oda bitkiselmi ilacmi istiosun ilaç dedim iki tane yazdı megersem göğüs ucu ve çatlağı için yazmış ben çatlak için dedim sadece heyecan yanlış mı soledimbida sorcam şuanda bişe kullanmiorum kaşınma olmuo birden catlarmi die korkuorum kuzum bide Dalin için bnde
güzel seler okumadım napcaz birden catlarsa
Canım bende hergun aynı hissetmiyorum bazen daha hareketli bazen daha sakin oluyor geçen midem çok ağrıdı sanırım oda hissetti çok oynamadı bende tedirgin oldum ama ertesi gün normale döndüGünaydın canlar bebislerin hareketlerini hergün hissediyormusunuz bazen hergün aynı olmuyor çok az oluyor tedirgin oluyorum yer değiştirdiklerini hissediyorum aslında
Bende bu hafta olucam 2.doz tetenoz canım ama benim saglik ocagına sey demıstı eger covıd asısı dusunuyorsanız ilk onu yapalım tetenozdan sonra hemen vuruluyor demıstı ben 2 tane covıd asısı oldum ve 2 ay once de covıd gecırdıgım ıcın dusunmuyorum demıstım doktorum da gerek duymadı Bi aratır ıstersenSelam kızlar nasılsınız iyi haftalar herkese bu hafta doktora gidecekler güzel haberlerle gelirsiniz inşallah benimde perşembe görüş günümbugün sabah 2. Doz tetenoz aşımı oldum inşallah ilki kadar kol ağrısı yapmaz duruma göre covid aşımı da olucam haftaya
Hergun degısıyorlar canım bende ıkız oldukları İcin acaba hangisi diye dınlıyıp duruyorum bizim kızlardan biri de cok hareketli dıgerı genel olarak arkada kaldı ve kendini de cok gostermıyorGünaydın canlar bebislerin hareketlerini hergün hissediyormusunuz bazen hergün aynı olmuyor çok az oluyor tedirgin oluyorum yer değiştirdiklerini hissediyorum aslında
Hergun degısıyorlar canım bende ıkız oldukları İcin acaba hangisi diye dınlıyıp duruyorum bizim kızlardan biri de cok hareketli dıgerı genel olarak arkada kaldı ve kendini de cok gostermıyor20.haftadan sonra epey bı hissediyorsunuz benim kızlar hep geceleri hareketli
İçim rahatladı kızlar Çarşamba günü kontrolümüz cuma günü stresli bir gündü ağlamıştım acaba ondna mi etkilendiler ki diye düşündüm tedirgin oldumCanım bende hergun aynı hissetmiyorum bazen daha hareketli bazen daha sakin oluyor geçen midem çok ağrıdı sanırım oda hissetti çok oynamadı bende tedirgin oldum ama ertesi gün normale döndü
Hadi şifalar olsun inşallah kuzum benimkide ilk doz 20. Hafta da bakalım. İlkinde ateş falan yaptı mı canım sana ya da başka yan etkileri oldu muSelam kızlar nasılsınız iyi haftalar herkese bu hafta doktora gidecekler güzel haberlerle gelirsiniz inşallah benimde perşembe görüş günümbugün sabah 2. Doz tetenoz aşımı oldum inşallah ilki kadar kol ağrısı yapmaz duruma göre covid aşımı da olucam haftaya
Benim bi arkadaşıma da iki aşı arasına en az 2 hafta olmalı demişler ama bilemedimBende bu hafta olucam 2.doz tetenoz canım ama benim saglik ocagına sey demıstı eger covıd asısı dusunuyorsanız ilk onu yapalım tetenozdan sonra hemen vuruluyor demıstı ben 2 tane covıd asısı oldum ve 2 ay once de covıd gecırdıgım ıcın dusunmuyorum demıstım doktorum da gerek duymadı Bi aratır ıstersenbende haftaya seker yuklemesı yaptıracağım
Aynen bana da yapmadan once dusunmuyormusun diye sormustu canım tetenoz asısı da kısıden kısye bence degısıyor bende ilk doz hıc etki yapmadı hıc agrım da olmadı sukur ki 2.dozum da bu hafta bende ilk dozumu 20.haftada olmustum 1 ay sonra gel dedi 2.doz ıcınde 24.haftayız bizde soyle 30 lara bı saglıkla bı sekılde gelebılsekHadi şifalar olsun inşallah kuzum benimkide ilk doz 20. Hafta da bakalım. İlkinde ateş falan yaptı mı canım sana ya da başka yan etkileri oldu mu
Benim bi arkadaşıma da iki aşı arasına en az 2 hafta olmalı demişler ama bilemedim
Bebekler herseyden etkileniyor bu ara emin ol canım benim kızlarda mesela o gun bı yere gideyim hareket halinde oldugumda duruyorlar oylece ama butun gun yatıs pozisyonunda olayım cosuyorlar bide eşüm elini koydukları anda duruyorlarİçim rahatladı kızlar Çarşamba günü kontrolümüz cuma günü stresli bir gündü ağlamıştım acaba ondna mi etkilendiler ki diye düşündüm tedirgin oldum
Benim kendi doktorum covidle tetenoz arasında en az 1 hafta olsun dedi bende o yüzden ilk tetenozu oldum canım ilk doz biraz beni zorlamıştı zamanı geçmeden bunu olayım dedim. Sen kaç haftalık hamilesin Rabbim bi daha yaşatmasın çok geçmiş olsunBende bu hafta olucam 2.doz tetenoz canım ama benim saglik ocagına sey demıstı eger covıd asısı dusunuyorsanız ilk onu yapalım tetenozdan sonra hemen vuruluyor demıstı ben 2 tane covıd asısı oldum ve 2 ay once de covıd gecırdıgım ıcın dusunmuyorum demıstım doktorum da gerek duymadı Bi aratır ıstersenbende haftaya seker yuklemesı yaptıracağım
Bencede bizim yaşadıklarımız onlarıda etkiliyor o yüzden dikkat etmeyeliz onlar içinİçim rahatladı kızlar Çarşamba günü kontrolümüz cuma günü stresli bir gündü ağlamıştım acaba ondna mi etkilendiler ki diye düşündüm tedirgin oldum
Oncesınde olmustum canım tup bebege baslamadan once 2 dozumu da olmustum hamılelıgımın ılk aylarında covıd oldum Allaha sukur rahat atlattım suan 24 haftalıgız doktora sordum ası olmana gerek yok dedi bende o yuzden direk tetenoz oldumBenim kendi doktorum covidle tetenoz arasında en az 1 hafta olsun dedi bende o yüzden ilk tetenozu oldum canım ilk doz biraz beni zorlamıştı zamanı geçmeden bunu olayım dedim. Sen kaç haftalık hamilesin Rabbim bi daha yaşatmasın çok geçmiş olsunhamileyken covid aşısı oldunmu hiç oncesimi olmuştun
Amin canım hepimize şifa olsun inşallah. Benim ilk doz zorladı beni 2 hafta kolumun üstüne yatamadım ağrıdı ateş olmadı ama kişiden kişiye değişiyor inşallah sende olmaz kuzum.Hadi şifalar olsun inşallah kuzum benimkide ilk doz 20. Hafta da bakalım. İlkinde ateş falan yaptı mı canım sana ya da başka yan etkileri oldu mu
Benim bi arkadaşıma da iki aşı arasına en az 2 hafta olmalı demişler ama bilemedim
Ne zaman nasip olursa doğum tarihleri kuzularınAynen bana da yapmadan once dusunmuyormusun diye sormustu canım tetenoz asısı da kısıden kısye bence degısıyor bende ilk doz hıc etki yapmadı hıc agrım da olmadı sukur ki 2.dozum da bu hafta bende ilk dozumu 20.haftada olmustum 1 ay sonra gel dedi 2.doz ıcınde 24.haftayız bizde soyle 30 lara bı saglıkla bı sekılde gelebılsekhaftalarına kadar dururlarsa ameliyat tarihlerı bile belli minişlerin
Çok şükür rahat geçirmişsin hepimize şifa olsun aşılarımızOncesınde olmustum canım tup bebege baslamadan once 2 dozumu da olmustum hamılelıgımın ılk aylarında covıd oldum Allaha sukur rahat atlattım suan 24 haftalıgız doktora sordum ası olmana gerek yok dedi bende o yuzden direk tetenoz oldum