Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yaaa
Maaşallah diyelim sana
Bence keyifleri ne zaman isterseniz o zaman hareket ediyorlar

Aynen saçtan yanma olur diyorlar ama dün çok fena oldum bugünde devam ediyor ama akşamki kadar değil kontrole gidince soylicem belki ilaç verir
Geçmiş olsun canım evet veriyor rennie şurup verdi bana iyi geldi
Sende söylersin mide yanmasıda bulantı kusmayla yarışır yani

Günaydın arkadaşlar
Giremedim pek yollardaydik Ankara'ya geldik. Ankara da onerebileceginiz perinatoloji doktoru var mı.İlgili ama para göz olmayan mümkünse tavsiyelerinizi bekliyorum

Napam yaa Evde pinekle kar izle
Bebeği hissetmek için kendimi paralıyorum.
Takipteyim ama sizi Tureed
Bende öyle yemek yiyom bekliom bı sey yapsın geçen günde acıktım o anda hissettim ama keşke hergun hissetsek hala gün sayiyom şu cuma günü bı gelse.evet bende ilk defa kar i evde izliorum olsun artık

Harika çok sevindim kuzum evet artık daha hızlı buyuyolar bende bu sefer baya büyümüş geldi

Hayırlı hafta sonları canlar dün midem beni mahvetti akşam çok ağrıdı yandı portakal yemiştim sanırım o yaptı ne zormuş mide ağrısı korkuyorum şimdi bisey yemeye
İşte canım aynı bende öyleydim portakal ayva ne yersem cayır cayır yanıyordu. Hiç çile çekme pulcet tablet verdi doktorum muhteşem şuan. Herşeyi rahat rahat yiyorum. Doktorunu ara mesaj at bekleme hiç. Ak eczaneden bak hiç çekme. Çok kötü çünkü bende aynıydım

Maşallah canım çok şükür. En skn kontrolümde bende sordum rahim ağzını bir açılma yok dedi ama ölçü söylemedi. Allah nasip ederse detaylı ya gireceğim 3 hafta sonra falan. Onu bekliyorum şimdi heyecanla

2 haftada bir rahim ağzı uzunlugunu ölcecegiz dedi bana. Uzunluk gayet iyi ama bazen birden kisaliyormus özellikle çoğul gebeliklerde hafta ilerledikce. Rabbime emanet yavrularimiz.
Detaylı ultrasonu bende sabırsızlıkla bekliyorum. Hayirlisiyla güzel sonuçlar alalim. Sonra sıra şeker yüklenmesini geliyor

Büyüdüler de 2 tane olmalarina rağmen hala hareketlerini hissetmiyorum ben çok sakin bebekler mi olacak acaba. Sen hissediyor musun ?
Ben böle baloncuk gibi üç kere ard arda garip bişe hissettim bı kaç kere ama öyle hergun gibi deil ya tatlı yediğimde portakal bide çok açıkmistim bı gün o gün öyle bı garip lik hissettim inşallah bebisimdir. daha asıl hisse tmemize azcik daha var

Bakalım önce güzel haberler senden duycaz ozaman kuzzum bana kalsa bende haftanın basi giderdim Direk doktor cuma dedi fitili de birakcam sen kulllanionmu fitille pluton bu hafta son bizim
Benim.bi cinsiyet belli olacak inşallah
Onun merakından çıkıyorum karda dışarı
Yok bitti benim hepsi bı vitamin var. Normal zamanlara geçtim galiba. Rahat uyuyorum sabah güzel uyuyorum önceden 4 te 5 te kalkardım ya. Artık 2. Bölüme geçince rahatladık sanırım. Hareketlerde ufak ufak dalga şeklinde hissedilmeyw başlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…