Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Napam yaa 🙈 Evde pinekle kar izle 🙈
Bebeği hissetmek için kendimi paralıyorum.
Takipteyim ama sizi Tureed Tureed 🥰🥰
Bende çok paraladım hatta yaptıklarımı saysam gülme krizine girersiniz 😁😁
Ama daha küçükler ya yavrularımız şu iki hafta bir geçseydi 🤭
Günaydın kizlar pek yazamıyorum ama yazdiklarinizi hep okuyorum :) kontrole gittim 2 gün önce hersey yolunda gözüküyor. Rahim ağzı uzunluğum ölcüldu. 4.2 cm geldi Allaha şükür . Bebeklerim büyümüşler cok güzeller 😍😍
Oh oh maşallah bebişlere Rabbim esirgesin inşallah 🥰 benim de rahim uzunluğuna baktı normal dedi. İnşallah Rabbim hepimizi korusun bebişlerimizi korusun 🤗🤗

Benim.bi cinsiyet belli olacak inşallah 😂
Onun merakından çıkıyorum karda dışarı 😂😂
Yok bitti benim hepsi bı vitamin var. Normal zamanlara geçtim galiba. Rahat uyuyorum sabah güzel uyuyorum 🧿 önceden 4 te 5 te kalkardım ya. Artık 2. Bölüme geçince rahatladık sanırım. Hareketlerde ufak ufak dalga şeklinde hissedilmeyw başlandı 🥰
Sukur canım senin kesin kız die biliom ben benimde belki gösterir muhtemelen kız dediler daha kesin bişe yok bizim vitaminler dışında kan sulandirixalar var onu Baya kullancaz sanırım 🙂 iki gündür bende uyanmadim ama belli olmaz su fitil etkilio beni bırakınca belki benimde düzene girer

Ben böle baloncuk gibi üç kere ard arda garip bişe hissettim bı kaç kere ama öyle hergun gibi deil ya tatlı yediğimde portakal bide çok açıkmistim bı gün o gün öyle bı garip lik hissettim inşallah bebisimdir. daha asıl hisse tmemize azcik daha var 🥰🥰
Analari gibi uykucu benimkiler hic hareket yok 😂😂 masallah sana ya erken hissetmişsinn.

Bende çok paraladım hatta yaptıklarımı saysam gülme krizine girersiniz 😁😁
Ama daha küçükler ya yavrularımız şu iki hafta bir geçseydi 🤭

Anlat bende deneyeyim 😂😂
.
Sukur canım senin kesin kız die biliom ben benimde belki gösterir muhtemelen kız dediler daha kesin bişe yok bizim vitaminler dışında kan sulandirixalar var onu Baya kullancaz sanırım 🙂 iki gündür bende uyanmadim ama belli olmaz su fitil etkilio beni bırakınca belki benimde düzene girer
Evet fitil bitince rahatlıyor 🙈
İyi olsunlar da kullanalım ya razıyım valla.

2 haftada bir rahim ağzı uzunlugunu ölcecegiz dedi bana. Uzunluk gayet iyi ama bazen birden kisaliyormus özellikle çoğul gebeliklerde hafta ilerledikce. Rabbime emanet yavrularimiz.
Detaylı ultrasonu bende sabırsızlıkla bekliyorum. Hayirlisiyla güzel sonuçlar alalim. Sonra sıra şeker yüklenmesini geliyor 😅
2 haftada bir kontrolüm oluyor her defasında da rahim ağzı kontrolü yapıyor ama sadece kapalı diyor o kadar. Evet ilerleyen haftalarda ben de en çok ondan korkuyorum. Genelde 20. İla 24. Hafta arasında sanırım bu sorun yaşanıyormuş. Takip ediyoruz o yüzden sürekli dedi. Allahım yardımcımız olsun. Çok şükür bu zamana geldik. Bundan sonrası da sıkıntısız sorunsuz geçsin inşallah. 🙏 Hala birşey alamıyoruz. Şimdi de detaylı geçsin öyle diyoruz. Bakalım artık. 😇

Hissettiğim şey bebistir sanırım kendimi dinledim sanırım böle pıt pıt baloncuk patlaması gibi ben bebiş yapio Diom da bunu anca gerçek tekmeleri hisedince anlicaz
Bende birşey hissetmiyorum ya 😒 20.haftadan Sonra hissedersin diyorlar. Bakalım bekliyorum bende o tekmeleri duymayı hasretle 🙏

Bende birşey hissetmiyorum ya 😒 20.haftadan Sonra hissedersin diyorlar. Bakalım bekliyorum bende o tekmeleri duymayı hasretle 🙏
O tekmeleri az kaldı duycaz inşallah kuzum 19 dan sonra 21 hafta arası duyarsın diolar bakalım sonra da tekme saycaz inşallah hep birlikte belki ozaman azcik daha rahatlariz 😊

Evet ah bı sağlıkla kucağımıza alalım 🤗🤗 günler çabucak geçse artık emzirme gaz problemlerini konuşsak 😊☺️
İnşallah inşallah canım
Doğum zamanı yaklaşınca şu göğüs masajı varya onları araştırıp başlamayı düşünüyorum. Bide inciri duydum
Biride rezene çayı demiş ama rezeneyi çok önermiyorlarmış bebek için masum değil diyorlar onun yerine kimyon çayı içeriz

İnşallah inşallah canım
Doğum zamanı yaklaşınca şu göğüs masajı varya onları araştırıp başlamayı düşünüyorum. Bide inciri duydum
Biride rezene çayı demiş ama rezeneyi çok önermiyorlarmış bebek için masum değil diyorlar onun yerine kimyon çayı içeriz
Evet önceden hazırlıklı olalım rezene çayı içmeyi planliodum bilmiodum zararını kimyon cayinjda duymuştum insallah bol bol emzirirz ilk hastanede inşallah hemen gelir ara da o gelio aklıma sezeryanda gelir mi normal acaba sonra mı gelio yoksa onuda merak ediorum

Evet önceden hazırlıklı olalım rezene çayı içmeyi planliodum bilmiodum zararını kimyon cayinjda duymuştum insallah bol bol emzirirz ilk hastanede inşallah hemen gelir ara da o gelio aklıma sezeryanda gelir mi normal acaba sonra mı gelio yoksa onuda merak ediorum
Değişiyor o galiba bi göğüs masajı var ben atmış mıydım buraya onu mutlaka kaydedin
Rezene evet masum değilmiş yinede araştırırsın
Valla herşeye bakmak araştırmak lazım
Ben ilk başta bebe yağını da önemsemedim dalin falan almıştım. Öyle alerji yaptı ki göbeğim kasıklarım kıp kırmızı oldu
Şimdi hiç bir şey sürmüyorum. Baktım çok kuru zeytinyağı sürüyorum temizz miss 😁😁

Kesin takiliriz oysaki ben sadece test pozitif görünce tamam saniodum 😌🤗
Ah sen o pozitifi görene kadar.
O anı aklımdan çıkmıyor ya 😂
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye hatırlıyor musun ☺️
İnşallah inşallah canım
Benim göğüslerim ara ara akşam bı kaşınıyor. Bebek yağı sürüyorum biraz masaj yapıp yatıyorum ☺️

Değişiyor o galiba bi göğüs masajı var ben atmış mıydım buraya onu mutlaka kaydedin
Rezene evet masum değilmiş yinede araştırırsın
Valla herşeye bakmak araştırmak lazım
Ben ilk başta bebe yağını da önemsemedim dalin falan almıştım. Öyle alerji yaptı ki göbeğim kasıklarım kıp kırmızı oldu
Şimdi hiç bir şey sürmüyorum. Baktım çok kuru zeytinyağı sürüyorum temizz miss 😁😁
Ay at bizede linki kuzum.ya sorma bende korkudan hatta yazcaktim bı yerde alerji yapmış yağlar okudum doktora sordum oda bitkiselmi ilacmi istiosun ilaç dedim iki tane yazdı megersem göğüs ucu ve çatlağı için yazmış ben çatlak için dedim sadece heyecan yanlış mı soledim ☺️ bida sorcam şuanda bişe kullanmiorum kaşınma olmuo birden catlarmi die korkuorum kuzum bide Dalin için bnde
güzel seler okumadım napcaz birden catlarsa

Ah sen o pozitifi görene kadar.
O anı aklımdan çıkmıyor ya 😂
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye hatırlıyor musun ☺️

Benim göğüslerim ara ara akşam bı kaşınıyor. Bebek yağı sürüyorum biraz masaj yapıp yatıyorum ☺️
Valla ya Allah razı olsun ama hepinizin desteği bende sonucu önce eşime sonra size hatta direk buraya bile yazmış olabilirim 🤗🤗 ben ağlama krizleri felan yaşayıp kesin tutmadı diodum ☺️☺️

X