Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

canımmm bende endişe içindeyim ya. Allahım bu korkularımız hiç bitmeyecek sanırım. Detaylı ultrason tarihi bekliyorum bende. Randevu alacağım işte 15 gün sonraya. Bu hafta cumartesi kontrolümde var. Görünce bir süre rahatlıyoruz. Sonrası yine stres. Doğum için ne diyor doktor sana. Kaç haftalıkta tahminen doğum?

Ne zaman nasip olursa doğum tarihleri kuzuların
36. Hafta alırım dedi ıkız oldukları İcin onemlı olan o haftaya kadar durmaları tabıkı15 Nisan doğuma gıderız dedı doktorum 23 Nisan esimin doğum gunu o da diyor 1 hafta daha tutalım benim doğum gunumde alın diyor 4 Nisan da benim doğum gunum erken gelirse bana denk gelir dıyorum oncelıkle tabıkı saglıkla doğmaları zaman yaklastıkca insan erken doğmasınlar diye hep tedirgin oluyor hani ilk bastan beri bizim korku tedirginlik ler bitmedi 30 haftayı devırelım en azından diye bakıyorum sen kac haftalık tın canım

En gec 36 da alırım dedi canım sorma gercekten bızım telaslarımız bitmiyor. Bıde ıkız olusları aslında erken doğumu tetikliyor o yuzden zamanı belli olmuyor saglıkla kucagımıza aldıgımız gunlerınde burdan konusmayı nasip etsin hepimize allahım senin detaylıyada bısey kalmamıs ıkızlerde epey zor oluyor benim kızlardan biri arkaya saklanıp durdu hep sende hazırlıklı ol

Oyy geçmiş olsun canım.
Benim de yarın bu cadı ya da sıpa inşallah gösterir kendini

36 çok iyi ya. Ultrason kontrellerimde ve fetal dna tetsimde bir risk çıkmadı. Ama hep korku işte. Ben 32. haftaya gelsem diye bakıyorum. Evet ikiz erken doğum riski yüksek olduğu için aslında endişeleniyorum. Ben ultrasonda hep ikisinide rahat rahat gördüm ama detaylıda nasıl olurlar bilmiyorum. Sonuçlar hemen o an belli oluyor değil mi?

İnşallah vaktinde doğar kuzular hayırlısı ile sağlıkla alalım hepimiz kucaklarımıza ben bugün 22+5 oldum canım

İkiz anneleri sizi çok iyi anlıyorum benim tek olmasına rağmen korku endişe bitmiyor inşallah hepimiz hayırlısı ile sağlıkla vaktinde alıcaz evlatlarımızı evet canım aynı gün belli oluyor sonuçlar

Aynen canım belli oluyor benimkini zaten kendi doktorum yaptı sadece ikiz oldukları İcin biraz daha uzun surdu bıde ikisinden ayrı ucret aldı ben sadece 2 lı tarama yaptırdım dıgerlerıne gerek yok demıstı sımdı bakalım seker yuklemesı kaldı onumuzdekı haftada onu yaptıracağım

Aminn canım Vala zaman bazen cok hızlı gecıyor bazende gecmıyor gıbı geliyor ınsallah saglıkla hepimiz kucagımıza alırız
Aminnn
Allah nasip ederse sıralamayı bozup öne geçen olmazsa ilk sen kucağına alacaksın bize tecrübelerini soyliceksin

Yaa 24. Haftada mısın ne güzelbizde şu 10lu rakamları bir geride bıraksaydık
İnşaAllah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız
İnşallah kuzum bakalım yıllardır aşı olmuyorum çok heyecanlı
Çocuk gibi ağlar kaçarmışım hhaha
Evet covid konusu benimde kafamda ağrı ya. İnan bir yanım ol diyor bir yanım dur diyor tüp bebeğe başlamadan önce sıra gelseydi keşke diyorum ne bileyim hayırlısı bakalım. Rabbim korusun hepimizi
Oyy geçmiş olsun canım.
Benim de yarın bu cadı ya da sıpa inşallah gösterir kendini
Oo yarın haberlerini bekliyoruz bak

Aminnn
Allah nasip ederse sıralamayı bozup öne geçen olmazsa ilk sen kucağına alacaksın bize tecrübelerini soyliceksin
Aynen canım ben sıze ayrıntılı bir sekılde anlatırım benı tek korkutan erken doğum olursa kendi doktorum gıremıcek kucuk bir sehırde yasıyorum ozel muayene oldugu ıcın erken doğum olursa tıp fakultesıne gitmen gerekebilir dedi o zamanda doğumuma o giremez beni sadece suan o dusundurutor ınsallah gerek kalmaz kızlar ıcerde dururda zamanında gelırler

Evet 1 bebiş 500 tl 2 bebiş 1000 tl dediler bana da:) Doktorum yönlendirdi bir yere beni de. Bana doktorum tarama testleri ikiz gebelikte doğru sonuç vermeyebilir istersen fetal dna yaptır dedi. Bende bunu üzerine yaptırdım. Başka da teste gerek yok dedi. Benim tabi öyküm de 2 olumsuz deneme. 1 boş gebelik sonucu kürtaj var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…