- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.101
canımmm bende endişe içindeyim ya. Allahım bu korkularımız hiç bitmeyecek sanırım. Detaylı ultrason tarihi bekliyorum bende. Randevu alacağım işte 15 gün sonraya. Bu hafta cumartesi kontrolümde var. Görünce bir süre rahatlıyoruz. Sonrası yine stres. Doğum için ne diyor doktor sana. Kaç haftalıkta tahminen doğum?Aynen bana da yapmadan once dusunmuyormusun diye sormustu canım tetenoz asısı da kısıden kısye bence degısıyor bende ilk doz hıc etki yapmadı hıc agrım da olmadı sukur ki 2.dozum da bu hafta bende ilk dozumu 20.haftada olmustum 1 ay sonra gel dedi 2.doz ıcınde 24.haftayız bizde soyle 30 lara bı saglıkla bı sekılde gelebılsekhaftalarına kadar dururlarsa ameliyat tarihlerı bile belli minişlerin
36. Hafta alırım dedi ıkız oldukları İcin onemlı olan o haftaya kadar durmaları tabıkıNe zaman nasip olursa doğum tarihleri kuzuların
En gec 36 da alırım dedi canım sorma gercekten bızım telaslarımız bitmiyor. Bıde ıkız olusları aslında erken doğumu tetikliyor o yuzden zamanı belli olmuyor saglıkla kucagımıza aldıgımız gunlerınde burdan konusmayı nasip etsin hepimize allahımcanımmm bende endişe içindeyim ya. Allahım bu korkularımız hiç bitmeyecek sanırım. Detaylı ultrason tarihi bekliyorum bende. Randevu alacağım işte 15 gün sonraya. Bu hafta cumartesi kontrolümde var. Görünce bir süre rahatlıyoruz. Sonrası yine stres. Doğum için ne diyor doktor sana. Kaç haftalıkta tahminen doğum?
Oyy geçmiş olsun canım.Selam kızlar nasılsınız iyi haftalar herkese bu hafta doktora gidecekler güzel haberlerle gelirsiniz inşallah benimde perşembe görüş günümbugün sabah 2. Doz tetenoz aşımı oldum inşallah ilki kadar kol ağrısı yapmaz duruma göre covid aşımı da olucam haftaya
36 çok iyi ya. Ultrason kontrellerimde ve fetal dna tetsimde bir risk çıkmadı. Ama hep korku işte. Ben 32. haftaya gelsem diye bakıyorum. Evet ikiz erken doğum riski yüksek olduğu için aslında endişeleniyorum. Ben ultrasonda hep ikisinide rahat rahat gördüm ama detaylıda nasıl olurlar bilmiyorum. Sonuçlar hemen o an belli oluyor değil mi?En gec 36 da alırım dedi canım sorma gercekten bızım telaslarımız bitmiyor. Bıde ıkız olusları aslında erken doğumu tetikliyor o yuzden zamanı belli olmuyor saglıkla kucagımıza aldıgımız gunlerınde burdan konusmayı nasip etsin hepimize allahımsenin detaylıyada bısey kalmamıs ıkızlerde epey zor oluyor benim kızlardan biri arkaya saklanıp durdu hep sende hazırlıklı ol
İnşallah vaktinde doğar kuzular hayırlısı ile sağlıkla alalım hepimiz kucaklarımıza36. Hafta alırım dedi ıkız oldukları İcin onemlı olan o haftaya kadar durmaları tabıkı15 Nisan doğuma gıderız dedı doktorum 23 Nisan esimin doğum gunu o da diyor 1 hafta daha tutalım benim doğum gunumde alın diyor 4 Nisan da benim doğum gunum erken gelirse bana denk gelir dıyorum oncelıkle tabıkı saglıkla doğmaları zaman yaklastıkca insan erken doğmasınlar diye hep tedirgin oluyor hani ilk bastan beri bizim korku tedirginlik ler bitmedi 30 haftayı devırelım en azından diye bakıyorum sen kac haftalık tın canım
Sağol canım. Bence artık gösterir benimde 17 haftalık da belli olmuştuOyy geçmiş olsun canım.
Benim de yarın bu cadı ya da sıpa inşallah gösterir kendini
İkiz anneleri sizi çok iyi anlıyorum benim tek olmasına rağmen korku endişe bitmiyor36 çok iyi ya. Ultrason kontrellerimde ve fetal dna tetsimde bir risk çıkmadı. Ama hep korku işte. Ben 32. haftaya gelsem diye bakıyorum. Evet ikiz erken doğum riski yüksek olduğu için aslında endişeleniyorum. Ben ultrasonda hep ikisinide rahat rahat gördüm ama detaylıda nasıl olurlar bilmiyorum. Sonuçlar hemen o an belli oluyor değil mi?
Aynen canım belli oluyor benimkini zaten kendi doktorum yaptı sadece ikiz oldukları İcin biraz daha uzun surdu bıde ikisinden ayrı ucret aldı ben sadece 2 lı tarama yaptırdım dıgerlerıne gerek yok demıstı sımdı bakalım seker yuklemesı kaldı onumuzdekı haftada onu yaptıracağım36 çok iyi ya. Ultrason kontrellerimde ve fetal dna tetsimde bir risk çıkmadı. Ama hep korku işte. Ben 32. haftaya gelsem diye bakıyorum. Evet ikiz erken doğum riski yüksek olduğu için aslında endişeleniyorum. Ben ultrasonda hep ikisinide rahat rahat gördüm ama detaylıda nasıl olurlar bilmiyorum. Sonuçlar hemen o an belli oluyor değil mi?
Aminn canım Vala zaman bazen cok hızlı gecıyor bazende gecmıyor gıbı geliyor ınsallah saglıkla hepimiz kucagımıza alırızİnşallah vaktinde doğar kuzular hayırlısı ile sağlıkla alalım hepimiz kucaklarımızaben bugün 22+5 oldum canım
12de kıza benziyor dedi. Alttan baksaydı netti de ben üşendimSağol canım. Bence artık gösterir benimde 17 haftalık da belli olmuştubakalım seninki paşamı prensesmi
Biliyorsundur banada 12 de büyük ihtimal kız demişti 17de pipiyi gördük12de kıza benziyor dedi. Alttan baksaydı netti de ben üşendimGeçen hafta da bacaklarını kapattı çocuğum Yarın ola hayrola
AminnnAminn canım Vala zaman bazen cok hızlı gecıyor bazende gecmıyor gıbı geliyor ınsallah saglıkla hepimiz kucagımıza alırız
Yaa 24. Haftada mısın ne güzelAynen bana da yapmadan once dusunmuyormusun diye sormustu canım tetenoz asısı da kısıden kısye bence degısıyor bende ilk doz hıc etki yapmadı hıc agrım da olmadı sukur ki 2.dozum da bu hafta bende ilk dozumu 20.haftada olmustum 1 ay sonra gel dedi 2.doz ıcınde 24.haftayız bizde soyle 30 lara bı saglıkla bı sekılde gelebılsekhaftalarına kadar dururlarsa ameliyat tarihlerı bile belli minişlerin
İnşallah kuzum bakalım yıllardır aşı olmuyorum çok heyecanlıAmin canım hepimize şifa olsun inşallah. Benim ilk doz zorladı beni 2 hafta kolumun üstüne yatamadım ağrıdı ateş olmadı ama kişiden kişiye değişiyor inşallah sende olmaz kuzum. @Ssevincli ilk dozunu rahat geçirmişti diye hatırlıyorumaynen benim perinatoloji doktorumda öyle söyledi en az 1 2 hafta olsun dedi bende o yüzden haftaya kol ağrısı yaşamazsam olucam yoksa korkuyorum aslında olmak istemiyordum hastaneye gidip gelmek risk evden çıkmıyorum ama o yüzden olucam
Oo yarın haberlerini bekliyoruz bakOyy geçmiş olsun canım.
Benim de yarın bu cadı ya da sıpa inşallah gösterir kendini
Aynen canım ben sıze ayrıntılı bir sekılde anlatırımAminnn
Allah nasip ederse sıralamayı bozup öne geçen olmazsa ilk sen kucağına alacaksın bize tecrübelerini soyliceksin
Tabiki isterim çok mutlu olurum. Çok teşekkürlerVerayinrengi canım merhaba burada hepimiz aynı yoldan geçtik eğer aramıza katılmak istersen istediğin zaman gelebilirsin
Ben de aynı olmayayim hala banada buyuk ihtimal le kız dedi cuma gitcemBiliyorsundur banada 12 de büyük ihtimal kız demişti 17de pipiyi gördük
Aklına takılan falan olursa bildiğimiz konularda yardımcı oluruzTabiki isterim çok mutlu olurum. Çok teşekkürler
Teşekkür ederim Allah razı olsunAklına takılan falan olursa bildiğimiz konularda yardımcı oluruz
Seninki kaç haftalık oldu bakalım
Evet 1 bebiş 500 tl 2 bebiş 1000 tl dediler bana da:) Doktorum yönlendirdi bir yere beni de. Bana doktorum tarama testleri ikiz gebelikte doğru sonuç vermeyebilir istersen fetal dna yaptır dedi. Bende bunu üzerine yaptırdım. Başka da teste gerek yok dedi. Benim tabi öyküm de 2 olumsuz deneme. 1 boş gebelik sonucu kürtaj var.Aynen canım belli oluyor benimkini zaten kendi doktorum yaptı sadece ikiz oldukları İcin biraz daha uzun surdu bıde ikisinden ayrı ucret aldı ben sadece 2 lı tarama yaptırdım dıgerlerıne gerek yok demıstı sımdı bakalım seker yuklemesı kaldı onumuzdekı haftada onu yaptıracağım