- 2 Şubat 2018
- 1.404
- 2.311
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.721
İyiyiz çok şükür sen nasılsın canım bugün devlet hastanesine randevu aldım rapor için ama rapor yazmadı doktor sizin de nırmal devlet hastanesinde rapor çıkarılmadı mıKızlar nasılsınız herkes iyi mi umarım herşey yolundadır .
Ben bı saat arayla iciorum kuzum ama kimse bişe demedi sabah öyle ayarlamistim baştan bugün keyfim yok baş ağrısı bulantısı fena mis girdim yazamadım herkes güzel haberler le gelsin inşallahO zaman iğneden olabilir canım istemez istemez kasılıyor ya. Bugün doktor ne diyecek bakalım
Demir ilacı ile troid ilacının arasında en az iki saat olması lazımmış yeri gelmişken söyleyimTureed canım sende kullanıyordun troid için
Cok şükür canim bende iyiyimİyiyiz çok şükür sen nasılsın canım bugün devlet hastanesine randevu aldım rapor için ama rapor yazmadı doktor sizin de nırmal devlet hastanesinde rapor çıkarılmadı mı
Bana da demediler kuzum kendim prospektüsünü okudum baktım o yüzden alarmları düzenledim bakalımBen bı saat arayla iciorum kuzum ama kimse bişe demedi sabah öyle ayarlamistim baştan bugün keyfim yok baş ağrısı bulantısı fena mis girdim yazamadım herkes güzel haberler le gelsin inşallah
Güle güle kullansın canım büyük parçalar tamamsa stresin çoğu gitmiştir. Darısı bize inşallah bazen rüyama giriyor doğuma gidiyorum ortada bir şey yokMerhaba kızlar ben ve oğlum çok şükür iyiyiz haftaya kontrolümüz var sizler nasılsınız güzel haberler alırsınız inşallah❤ bu arada detaylidan sonra biseyler almaya başladık odasının siparişini verdik her hafta fiyatlar artıyor 2 aya ancak gelecek zaten. Bebek arabasını da aldık büyük parçalar alınmış oldu Rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kullandığımız günleride göstersin inşallah
Sevinçlim sen nasılsın canımCok şükür canim bende iyiyim
Doğum doktorum bana rapor çıkardı özelde ama sgklılarada bakıyor
Ben 7 ile 8 iciorum sonra kahvaltı yinede bı saat ta ara olmazmi ki acaba pazartesi gittim normalde oluo yol çarpıo ertesi günü ama bugün ne etkiledi gece kalkmam çok oluyor rüyalar görüyorum her gece ayaktayımBana da demediler kuzum kendim prospektüsünü okudum baktım o yüzden alarmları düzenledim bakalım
Geçmiş olsun canım dün yol mu çarptı acaba
Ben merkezden hic kağıt almadımYaa tüp bebek merkezi yazılı kağıt verdi bana ama o olmuyor bende daha kendi doktoruma başlamadım daha çünkü bu ara aret hocaya gidiyoruz renkli ultrason felan da var doğum doktoruna şubatın sonu gibi başlarım daha nasıl yapacağım bilmiyorumSsevincli
Kurabiyem iyiyim sen nasılsınSevinçlim sen nasılsın canım
Teşekkür ederiz teyzesi darısı sizlereGüle güle kullansın canım büyük parçalar tamamsa stresin çoğu gitmiştir. Darısı bize inşallah bazen rüyama giriyor doğuma gidiyorum ortada bir şey yok
Oyyy maaşallah annesi sağlığı yerinde olsunda bi dahaki gittiğinde öğrenirsin cinsiyeti artık doktoru dinle kendini yormadan zorlamadan yap işleriniGöstermedi
Kapatmış bacaklarını
Kanama alanı yok Allah'a şükür.
Normale dönebilirsin dedi ama dikkat et yine dedi.
Zorlu bı düşük atlattın dedi.
Alttan da muayne etti ama yok kendini göstermedi çocuğum çok terbiyeli
Şu aralar kilo almaman iyi dedi.
Kasılmalar; baskı hepsi normal dedi.
Haftaya gel bakalım dedi.
Ben storyler; videolar atmıştım instagram satış sayfamaherkes merakla bekliodu sonuc yok
Canım kanama alanı olmamasına sevindim şükür. olsun haftaya öğreniriz belki benim de büyük ihtimal dedi ama kesin demedi bızim kızlar terbiyeli ondanGöstermedi
Kapatmış bacaklarını
Ben storyler; videolar atmıştım instagram satış sayfamaherkes merakla bekliodu sonuc yok
Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla kullanmak nasip olsunMerhaba kızlar ben ve oğlum çok şükür iyiyiz haftaya kontrolümüz var sizler nasılsınız güzel haberler alırsınız inşallah❤ bu arada detaylidan sonra biseyler almaya başladık odasının siparişini verdik her hafta fiyatlar artıyor 2 aya ancak gelecek zaten. Bebek arabasını da aldık büyük parçalar alınmış oldu Rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kullandığımız günleride göstersin inşallah
Cok şükür cok sevindim cnm sen yine dikkat et kendineGöstermedi
Kapatmış bacaklarını
Sağlık ocağı yazıyor canım ama iğneleri elinde olan kimse receteyle vermiyor bi tanıdık bulduk oda rapor istiyor receteyle ilaç yok diye verdi ama oda ısrarla rapor diyor bende başka devlete randevu aldım ama bakalımBen merkezden hic kağıt almadım
Direk dogum doktorum çıkardı raporu
Saglik ocağında yazdiriyorsan şubat sonuna kadar idare et o zaman
İnşallah en kısa zamanda rapor çıkartırsın cnm ilaclar hakkında ne dedis
Sağlık ocağı yazıyor canım ama iğneleri elinde olan kimse receteyle vermiyor bi tanıdık bulduk oda rapor istiyor receteyle ilaç yok diye verdi ama oda ısrarla rapor diyor bende başka devlete randevu aldım ama bakalım