Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ben bı saat arayla iciorum kuzum ama kimse bişe demedi sabah öyle ayarlamistim baştan bugün keyfim yok baş ağrısı bulantısı fena mis girdim yazamadım herkes güzel haberler le gelsin inşallah

İyiyiz çok şükür sen nasılsın canım bugün devlet hastanesine randevu aldım rapor için ama rapor yazmadı doktor sizin de nırmal devlet hastanesinde rapor çıkarılmadı mı
Cok şükür canim bende iyiyim
Doğum doktorum bana rapor çıkardı özelde ama sgklılarada bakıyor

Yaa tüp bebek merkezi yazılı kağıt verdi bana ama o olmuyor bende daha kendi doktoruma başlamadım daha çünkü bu ara aret hocaya gidiyoruz renkli ultrason felan da var doğum doktoruna şubatın sonu gibi başlarım daha nasıl yapacağım bilmiyorum Ssevincli

Merhaba kızlar ben ve oğlum çok şükür iyiyiz haftaya kontrolümüz var sizler nasılsınız güzel haberler alırsınız inşallah ❤ bu arada detaylidan sonra biseyler almaya başladık odasının siparişini verdik her hafta fiyatlar artıyor 2 aya ancak gelecek zaten. Bebek arabasını da aldık büyük parçalar alınmış oldu Rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kullandığımız günleride göstersin inşallah

Ben bı saat arayla iciorum kuzum ama kimse bişe demedi sabah öyle ayarlamistim baştan bugün keyfim yok baş ağrısı bulantısı fena mis girdim yazamadım herkes güzel haberler le gelsin inşallah
Bana da demediler kuzum kendim prospektüsünü okudum baktım o yüzden alarmları düzenledim bakalım
Geçmiş olsun canım dün yol mu çarptı acaba

Güle güle kullansın canım büyük parçalar tamamsa stresin çoğu gitmiştir. Darısı bize inşallah bazen rüyama giriyor doğuma gidiyorum ortada bir şey yok

Bana da demediler kuzum kendim prospektüsünü okudum baktım o yüzden alarmları düzenledim bakalım
Geçmiş olsun canım dün yol mu çarptı acaba
Ben 7 ile 8 iciorum sonra kahvaltı yinede bı saat ta ara olmazmi ki acaba pazartesi gittim normalde oluo yol çarpıo ertesi günü ama bugün ne etkiledi gece kalkmam çok oluyor rüyalar görüyorum her gece ayaktayım

Ben merkezden hic kağıt almadım
Direk dogum doktorum çıkardı raporu
Saglik ocağında yazdiriyorsan şubat sonuna kadar idare et o zaman

Göstermedi
Kapatmış bacaklarını
Kanama alanı yok Allah'a şükür.
Normale dönebilirsin dedi ama dikkat et yine dedi.
Zorlu bı düşük atlattın dedi.
Alttan da muayne etti ama yok kendini göstermedi çocuğum çok terbiyeli
Şu aralar kilo almaman iyi dedi.
Kasılmalar; baskı hepsi normal dedi.
Haftaya gel bakalım dedi.
Ben storyler; videolar atmıştım instagram satış sayfama herkes merakla bekliodu sonuc yok

Oyyy maaşallah annesi sağlığı yerinde olsunda bi dahaki gittiğinde öğrenirsin cinsiyeti artık doktoru dinle kendini yormadan zorlamadan yap işlerini

Canım kanama alanı olmamasına sevindim şükür. olsun haftaya öğreniriz belki benim de büyük ihtimal dedi ama kesin demedi bızim kızlar terbiyeli ondan sen normal hayata geç ama çok iş yapma bak sakin yorma kendini kuzum

Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla kullanmak nasip olsun

Cok şükür cok sevindim cnm sen yine dikkat et kendine
Yaa şuna bak göstermiyor kendini bidahaki kontrolde inşallahh

s
Ben merkezden hic kağıt almadım
Direk dogum doktorum çıkardı raporu
Saglik ocağında yazdiriyorsan şubat sonuna kadar idare et o zaman
Sağlık ocağı yazıyor canım ama iğneleri elinde olan kimse receteyle vermiyor bi tanıdık bulduk oda rapor istiyor receteyle ilaç yok diye verdi ama oda ısrarla rapor diyor bende başka devlete randevu aldım ama bakalım

İnşallah en kısa zamanda rapor çıkartırsın cnm ilaclar hakkında ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…