Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sohrab düzden beri yazıp sildim ne desemde boş kalıcak senin duygularının yanında rabbim yardımcın olsun inşallah yakın zamanda karnın tekrar dolsun ve sağlıkla kucağına alabilesin inşallah üzüntüm üzüntümüz gönlünü ferah tut rabbim büyüktür

Merhaba
4 hafta beklemek mi
Ben bahane bulup bazen gece acile gidiyorum. Kalp atışı dinleyip geliyorum
15 günde 1 Dr kontrolü var. 1 kere para veriyorum 10 gün de kontrol süresi var deyip para boşa mı gitsin 10. Günde yine gidiyorum

Ah canimm basin sagolsun. Bebeklerin sana cennette sefaatci olsunlar insallah.. rabbim sana sabir versin gönlüne ferahlik versin

Tureed gittin mi cnm doktora?
Habersiz bırakma bizi
Şimdi geldim kuzum şükür iyi herşey yolundaydı ama çikolata yedim çok kipirdadi çok net deil ama kız dedi bu doktorda hafta ya bidaha gidicem bazı kan vericekmisim sonra ikili test gitcem ordada bı doktorun olsun dedi
seni takip edeb artık daha sık giderim bahaneyle

Hadi canım güzel haberlerle haftaya benimde yarındı randevum doktorum işi çıkmış bugüne bakalım be dşyecek cinsiyetini bi daha soracam inşallah

İkili test için geç diil mi
Benim doktorum 13+4 son demişti onun için.
Herşeyin yolunda olması çok güzel
Nasıl net diil ya aaaa

İkili test için geç diil mi
Benim doktorum 13+4 son demişti onun için.
Herşeyin yolunda olması çok güzel
Nasıl net diil ya aaaa
Ay başım ağrıdı ikili demiştim detay li ultroson kuzum haftaya bı kaç kan isticek bidaha detaylı ultroson için gitcez ordada senin takibini yapan bı dokttor olsun yolun uzak dedi ya aslında net gibi bacak arası boş çok hareketli bide arkası döndu gibi ondan kesin diyemem dedi artık hayırlısı çok garanti cin doktorum ondan bide fitil le pruloton haftaya bırakcaz inşallah

Zaten beynimin yarısı durmuş oynama beynimle
Evet artık doğum doktoruna geçmenin zamanı.
Bende bu haftadan sonra doğum Hastanesi'nde başlayacağım bakalım

Zaten beynimin yarısı durmuş oynama beynimle
Evet artık doğum doktoruna geçmenin zamanı.
Bende bu haftadan sonra doğum Hastanesi'nde başlayacağım bakalım
Yok doğum doktoru yine bu olucak inşallah ama ik saat yol nerdeyse .doğum olsa acil bişe yetisrmezsin birisi seni takip etsin bı taraftan dedi ondan öyle arada merak ettiğimde giderim bahaneyle iyi olur

Çok şükür canım Canım ikili için geç değil mi? 13+4 son demişlerdi bana. Bence 3'lu taramadir

İkili değildir evet bu haftalarda da detaylı bakilmiyormus. Ben de 17+0'da gideceğim aynısı işin.

Çok şükür canım Canım ikili için geç değil mi? 13+4 son demişlerdi bana. Bence 3'lu taramadir
Ben bugün yolda kendimde deilim Detayli ya gün vercek kuzum haftaya bı kaç kan isticekmis sonra detaylı ultroson sonra 24 te
gelirsin bidaha dedi ondan arada kendine yakın bı doktorda bı taraftan baksın dedi

Ben bugün yolda kendimde deilim Detayli ya gün vercek kuzum haftaya bı kaç kan isticekmis sonra detaylı ultroson sonra 24 te
gelirsin bidaha dedi ondan arada kendine yakın bı doktorda bı taraftan baksın dedi
Kontrol günleri kafa bir milyon oluyor normal yani. Bebiş iyi olsun da gerisi önlemli değil

Kontrol günleri kafa bir milyon oluyor normal yani. Bebiş iyi olsun da gerisi önlemli değil
Evet çok korkuyla gittim sonrası hatirlamiorum ne yaptım ettim bide yol gelince kusura bakmayın kızlar şükür ama her kontrol de böle yürekler ağızimda hepimiz güzel haberler alalım inşallah

Kac gündür girip bakamadim bugün sırf senin için gruba girdim o kadar kötü oldum o kadar kötüyümki kelimelerle ifade edemem allahım peygamber sabrı versin sözün bittiği yer rabbim dayaanma gücü versin acını hafifletsin en kısa zaman da kucağına alacağın acını hafifletecek evlatlar nasip etsin sabır diliyorum allahtan allah yardımcın olsun canım

Hadi sende güzel haberler ver kuzum benimde kız gibi ama keşke çikolata yemeseydim hiç durma di
Çok şükür herşeyi yolunda 16 cm boyu dedi ilk defa kilosunu söyledi 220 gram dedi ultrasonda 1 hafta büyük çıktı bütün ölçümleri yapıldı haftaya test sonuçları çıkacak 3 lü test 4 hafta sonra renkli ultrason inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…