- 2 Ocak 2020
- 112
- 126
- 42
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.701
Zaten bende dayanamiyacagim sanirim. Bir bahane bulup gidicemMerhaba
4 hafta beklemek mi
Ben bahane bulup bazen gece acile gidiyorum. Kalp atışı dinleyip geliyorum
15 günde 1 Dr kontrolü var. 1 kere para veriyorum 10 gün de kontrol süresi var deyip para boşa mı gitsin 10. Günde yine gidiyorum
Şükür canım çok sevindim .benim bana hiç bahsetmedi 3 li test baya baktı hafta dediği ne kanı acaba bebeğin sinir leri gibi bise dedi sanki yanlış anlamisimdir onuda kesin .bizede 128 Gr dedi ilk defa kilosunuÇok şükür herşeyi yolunda 16 cm boyu dedi ilk defa kilosunu söyledi 220 gram dedi ultrasonda 1 hafta büyük çıktı bütün ölçümleri yapıldı haftaya test sonuçları çıkacak 3 lü test 4 hafta sonra renkli ultrason inşallah
Normalde 16. Haftadan itibaren yapılıyor bu testler sadece kan tahlili veriyorsun bide ultrason da detaylo beyin damarlarını ölçüyor bakalım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı alırız kucağımızaŞükür canım çok sevindim .benim bana hiç bahsetmedi 3 li test baya baktı hafta dediği ne kanı acaba bebeğin sinir leri gibi bise dedi sanki yanlış anlamisimdir onuda kesin .bizede 128 Gr dedi ilk defa kilosunu
Rabbim yüreğine ferahlık versin sabırlar versin canım. İnşallah enfeksiyon değildir en kısa zamanda o parça da operasyona gerek kalmadan düşer inşallah. Dualarımızdasın. Rabbim bu imtihanı son etsin inşallah bundan sonra daima güzel haberler ile güzel müjdeler ile nasiplendirsin seniMerhaba kızlar, ara ara girip okuyorum, ama yazamıyorum, okudukça aglama krizlerim geliyor, durduramıyorum, beni merak ediyorsunuz biliyorum..
Bu gece evimdeyim, ıcerıde parca kalmıs, doktorum rahım duvarını ınceltmesınden endışe ettıgı ıcın kürtaj yapmak istemedi, tüp bebek doktorumla da görüştüm o da sakın kürtaj olma dedı, kürtaj son çaredir, toparlamak zor olur dedı, tekrar gebelık dusuneveksın dıyorlar ama düşünemiyorum, benım ıcın bu dogum dönüm noktası oldu..
1 hafta ilac tedavisi olacak, kanamalarım cok fazla, enfeksiyon olursa diye korkuyorum, cok halsizim pazartesi kontrol var, insallah parcalar atılmıs olur. Kürtaja gerek kalmaz
Hepinizden Allah razı olsun, benım ıcın endişeleniyorsunuz, dua edıyorsunuz, üzüntümü paylasıyorsunuz, benı tanıyan, tanımayan insanların dua ettıgını gördüm burda,Rabbım de hepinizin yuzunu güldürsün, hepinize saglıklı dogumlar diliyorum..
Rabbım benım ıcın de boylesini hayırlı gördü, yavrularımı cennetine aldı, yasadıkalrımız hep bir imtihan, isyan etmiyorum asla.. Şu son 1 hafta ıcınde yasadıkalrımızı kelimelerle anlatamam ama boylesı hayırlıymıs bızım için, bugun hastaneden cıkar cıkmaz mezara gittim, o kucucuk mezarın içine ben de girmek istedim ısıtayım onalrı diye, dayanamıyorum..
Burada çok fazla yazıp, heyecanınıza gölge düşürmek istemiyorum, hepiniz çok degerlısınız, bu süreci guzelce gecırın, sıkıntı stresten uzak durun, hakkınızı helal edin
Canım sohrabım Rabbim yüreğine ferahlık versin acını yaşa ne yapmak istiyorsan yap içine atma senin sağlığın çok önemli daha iyiyim dediğin gunlerde gelicek yaşadıkların çok yeni çok şükür ki bunun bir imtihan olduğunu biliyorsun isyan etmiyorsun biz senin hep yanındayız dualarımız seninle kendini hazır hissedince belkide tedaviye gerek kalmadan Rabbım seni en güzeli ile ödülendirecek sen iyi ol her anlamda güzel günler gelecek canım. İnşallah operasyona gerek kalmadan kendiliğinden düşer parça sen kocaman yürekli bir kadınsın seninle üzüldük seninle sevineceğiz inşallah biz her zaman yanındayız burda kız kardeşlerin olduğunu unutma benim hakkım varsa helal olsun sende helal et canım arkadaşım ❤❤Merhaba kızlar, ara ara girip okuyorum, ama yazamıyorum, okudukça aglama krizlerim geliyor, durduramıyorum, beni merak ediyorsunuz biliyorum..
Bu gece evimdeyim, ıcerıde parca kalmıs, doktorum rahım duvarını ınceltmesınden endışe ettıgı ıcın kürtaj yapmak istemedi, tüp bebek doktorumla da görüştüm o da sakın kürtaj olma dedı, kürtaj son çaredir, toparlamak zor olur dedı, tekrar gebelık dusuneveksın dıyorlar ama düşünemiyorum, benım ıcın bu dogum dönüm noktası oldu..
1 hafta ilac tedavisi olacak, kanamalarım cok fazla, enfeksiyon olursa diye korkuyorum, cok halsizim pazartesi kontrol var, insallah parcalar atılmıs olur. Kürtaja gerek kalmaz
Hepinizden Allah razı olsun, benım ıcın endişeleniyorsunuz, dua edıyorsunuz, üzüntümü paylasıyorsunuz, benı tanıyan, tanımayan insanların dua ettıgını gördüm burda,Rabbım de hepinizin yuzunu güldürsün, hepinize saglıklı dogumlar diliyorum..
Rabbım benım ıcın de boylesini hayırlı gördü, yavrularımı cennetine aldı, yasadıkalrımız hep bir imtihan, isyan etmiyorum asla.. Şu son 1 hafta ıcınde yasadıkalrımızı kelimelerle anlatamam ama boylesı hayırlıymıs bızım için, bugun hastaneden cıkar cıkmaz mezara gittim, o kucucuk mezarın içine ben de girmek istedim ısıtayım onalrı diye, dayanamıyorum..
Burada çok fazla yazıp, heyecanınıza gölge düşürmek istemiyorum, hepiniz çok degerlısınız, bu süreci guzelce gecırın, sıkıntı stresten uzak durun, hakkınızı helal edin
Canim merhaba, sabah gördüm mesajını inan aklıma geldi ağustos ayındaki arkadaşlarım bi bakayim ne yapıyorlar dedim. Yazdıklarını gördüm gözlerim dolduMerhaba kızlar, ara ara girip okuyorum, ama yazamıyorum, okudukça aglama krizlerim geliyor, durduramıyorum, beni merak ediyorsunuz biliyorum..
Merhaba kızlar, ara ara girip okuyorum, ama yazamıyorum, okudukça aglama krizlerim geliyor, durduramıyorum, beni merak ediyorsunuz biliyorum..
Kızlar nasılsınız herkes iyi mi umarım herşey yolundadır .
Dikkat et cnm çok yorma kendiniBu aralar sessiz buralar.
Dün bi arkadaşın kontrolü vardı unuttum.
Nasıl geçti acaba?
Benimde kontrol 4te
Baktım zaman geçmiyor evde temizlik yapıyorum
Kuzum dikkat et yasak değil miydi temizlik yorma kendini boşverBu aralar sessiz buralar.
Dün bi arkadaşın kontrolü vardı unuttum.
Nasıl geçti acaba?
Benimde kontrol 4te
Baktım zaman geçmiyor evde temizlik yapıyorum
İnşallah kötü bir şey değildir canım sende hayırlı güzel haberler ile gel. Belki dediğin gibi iğneden olabilir ya da magnezyum eksikliği de yapabilir emin değilim amaBenim vardı kızlar kontrolum fakat sekreter yanlıs gune yazmıs o yuzden bugune aldım saat 5 te ınsallah bugun goruceznormalde rahat gecmıyordu ama son 4 5 gundur benim de asırı derecede sol bacagım cok agrıyor nedenini kestiremiyorum kalcadan ıgne olduktan sonra oldu acaba ben mi kastım yada sinire mı denk geldi rahat bı sekılde yurutmuyor beni yururken yada ustune agırlık veremiyorum bugun onu soracağım ınsallah kotu bısey den degıldır
2 hafta kontrole gıttıgımde hıc sıkayetım yoktu o zaman hatta magnezyuma baslatmıstı doktorum ıgne den aklıma geldi bide demirım cok dusuk cıkıyordu genel olarak demır ilacı ıcıyorum ama son 2 haftadır ıcmemıstım o yapar mı onu da bilmiyorum tup bebege baslamadan once den beri vardı bu demir eksıklıgı hepte devam etti ılac kullanıyordum ama o da bende asırı derecede ishal yapıyor kimisine kabız yaparken bende tam tersi o yuzden arada bırakıyordum aklıma ikisi gelıyor ınsallah Baska bısey olmasın da gobek buyudukce mı oluyor desem normal de de ben kıloluydum 6aydır da hamilelik boyunca 2-3 kilo aldım evet gobegım buyurdu ama kilo olarak artıs yok ınsallah sabırsızlıkla gitmeyi beklıyorum bendeİnşallah kötü bir şey değildir canım sende hayırlı güzel haberler ile gel. Belki dediğin gibi iğneden olabilir ya da magnezyum eksikliği de yapabilir emin değilim ama
İnsallah canımDikkat et cnm çok yorma kendini
Hayırlı guzel haberlerle gel inşallah
İğneden olabiliyor canım. Kendimizi kasıyoruz ister istemezBenim vardı kızlar kontrolum fakat sekreter yanlıs gune yazmıs o yuzden bugune aldım saat 5 te ınsallah bugun goruceznormalde rahat gecmıyordu ama son 4 5 gundur benim de asırı derecede sol bacagım cok agrıyor nedenini kestiremiyorum kalcadan ıgne olduktan sonra oldu acaba ben mi kastım yada sinire mı denk geldi rahat bı sekılde yurutmuyor beni yururken yada ustune agırlık veremiyorum bugun onu soracağım ınsallah kotu bısey den degıldır
Valla napim sıkıldım artık. Kaynanam geliyor sağolsun da insanın kendi yapması gibi olmuyor ki. Dikey Süpürge ile süpürdüm zaten toz var sadece o da kıyafetlerden.Kuzum dikkat et yasak değil miydi temizlik yorma kendini boşver
Hayırlı güzel haberler ile gel inşallah
O zaman iğneden olabilir canım istemez istemez kasılıyor ya. Bugün doktor ne diyecek bakalım2 hafta kontrole gıttıgımde hıc sıkayetım yoktu o zaman hatta magnezyuma baslatmıstı doktorum ıgne den aklıma geldi bide demirım cok dusuk cıkıyordu genel olarak demır ilacı ıcıyorum ama son 2 haftadır ıcmemıstım o yapar mı onu da bilmiyorum tup bebege baslamadan once den beri vardı bu demir eksıklıgı hepte devam etti ılac kullanıyordum ama o da bende asırı derecede ishal yapıyor kimisine kabız yaparken bende tam tersi o yuzden arada bırakıyordum aklıma ikisi gelıyor ınsallah Baska bısey olmasın da gobek buyudukce mı oluyor desem normal de de ben kıloluydum 6aydır da hamilelik boyunca 2-3 kilo aldım evet gobegım buyurdu ama kilo olarak artıs yok ınsallah sabırsızlıkla gitmeyi beklıyorum bende
Öyle tabi kuzum kendi yaptığına uymaz bişey de diyemezsin şurası kaldı vs. Neyse bebişler iyi olsun yeter ki varsın evler biraz tozlu olsunİnsallah canım
İğneden olabiliyor canım. Kendimizi kasıyoruz ister istemez
Valla napim sıkıldım artık. Kaynanam geliyor sağolsun da insanın kendi yapması gibi olmuyor ki. Dikey Süpürge ile süpürdüm zaten toz var sadece o da kıyafetlerden.
.