Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ben 7 ile 8 iciorum sonra kahvaltı yinede bı saat ta ara olmazmi ki acaba pazartesi gittim normalde oluo yol çarpıo ertesi günü ama bugün ne etkiledi gece kalkmam çok oluyor rüyalar görüyorum her gece ayaktayım
Kullanma talimatlarına bak bakalım kuzum orada yazıyor diğer ilaçlar ile kullanımı
Belki uykusuzlukta yapmış olabilir ya bende çok rüya görüyorum

Oyy yerim onun minik bacaklarını ya ee şimdi 1 ay daha mı bekleyeceksin.
Bu arada kanama alanı olmamasına çok sevindim canım ama bak dikkatle yap işleri sakın kendini yorma. Evi süpüren de günde bir oda süpür yüklenme kendine

Kullanma talimatlarına bak bakalım kuzum orada yazıyor diğer ilaçlar ile kullanımı
Belki uykusuzlukta yapmış olabilir ya bende çok rüya görüyorum
Bende abartısız dün gece üç kere rüya gördüm abuk subuk ilaçlar danmi yoksa bizim çok düşünmemiz den mi bilemedim bende sen ne zaman gitcen kuzum doktora

Canım bence iyi yapmışsın başka randevu alarak. doktorun elinde rapor vermek ters birine denk gelmişsin bende direk devlete gittim geçen ay anlattım derdimi bide muayene olucam dedim yardımcı oldu inşallah sende doktoruna denk gelirsin kuzum

Bende abartısız dün gece üç kere rüya gördüm abuk subuk ilaçlar danmi yoksa bizim çok düşünmemiz den mi bilemedim bende sen ne zaman gitcen kuzum doktora
Yok kuzum sanırım gebelikten oluyormuş bi yerde okumuştum. Çok derin oluyor dimi rüyalar da
Yarın güzel haberlerim olacak inşallah
Bişe dicem bı hafta büyüksün bizden pazartesi doktor 16 dedi bize bakalım o deisio gerçi regli ye göre olan önemli sanırım
Bilmiyorum ki kuzum regl tarihine göre bakıyorum

Selam kızlar nasılsınız bendedurumlar aynı aşırı bulantı halindeyim kusmalar azaldı haftalık kontrole gidiyorum kritik haftalardayiz her kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum rabbim korktuğumuza uğratmasin inşallah hiçbirimizi
10+3 olduk şükür ama bariz göbeğim çıktı tam hamile göbeği çıktı cok erkendeğil mi kilo almamisim ama bariz göbek var cuma kontrolüm var güzel haberler alırız inşallah dualarım hepimizle hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah

Canım bide yok randevu zor buldum yakın çevremdede değil baya uzağa gittim onun için kadın ne yaptım yardımcı olmadı inşallah yeni aldığım yardımcı olur bana

Yok kuzum sanırım gebelikten oluyormuş bi yerde okumuştum. Çok derin oluyor dimi rüyalar da
Yarın güzel haberlerim olacak inşallah

Bilmiyorum ki kuzum regl tarihine göre bakıyorum
İnşallah kuzum güzel haberlerle gel benim kesin olmamakla kız iki doktorda öyle dedi bacak arası boştu bakalım sana ne dicek çok merak ettim

Canım bide yok randevu zor buldum yakın çevremdede değil baya uzağa gittim onun için kadın ne yaptım yardımcı olmadı inşallah yeni aldığım yardımcı olur bana
İnşallah canım soyle veriolarnis de baktın ilk başta guzrl güzel sole kullanmam gerekiormus de rapor almak için geldim de inşallah hayırlı insan çıksın kuzum yardımcı olsun da sana öyle randevular da zaten zor alınıo bide böle yapiolar

Aynen canım güzellikle söylesende yardımcı olmuyorlar bakalım inşallah bu olur

İnşallah canım benim Rabbim hepimizin evladını sağ salim bizlere bağışlasın. İlaçların etkisiyle şişlik olabiliyor ilk zamanlar ama senin ikiz ya belki çıkmış olabilir sağlıkla büyüsünler

Oyyy maaşallah annesi sağlığı yerinde olsunda bi dahaki gittiğinde öğrenirsin cinsiyeti artık doktoru dinle kendini yormadan zorlamadan yap işlerini
Amin canım aynen. Yok yok daha dinlene dinlene yaparım artık.
Yok yok yormam. Doktorda dedi çok zor bir aşamadan geçtik. Şuan göbek deliğinin biraz altında çocuğum. O ultrason görüntüsünde insan Herşeyi unutuyor ya
Cok şükür cok sevindim cnm sen yine dikkat et kendine
Yaa şuna bak göstermiyor kendini bidahaki kontrolde inşallahh
Haftaya gidiyorum canım
Doktor dedi haftaya gel de bakalım cinsiyete.
Yok yok öyle yormak. Kız 2+1 ev 1 saat sürmüyor.
1 ay mi Bana 1 ay şaka
Haftaya gel bakalım dedi

Çok şükür canım kanama alanı geçmiş gözün aydın sen yine dikkat et yorma kendini. Utangaç kuzu kendini naza çekiyor

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım Rabbim hepimizin evladını korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…