- 2 Şubat 2018
- 1.404
- 2.311
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.741
İnşallah canım çok sağol kesmiyor ilaçları ben sordum bir kaç soru bana dediki renkli ultrason görmeden kesemem tetenozu da sordum renkli ultrasondan sonra herşeyi konuşalım dediİnşallah en kısa zamanda rapor çıkartırsın cnm ilaclar hakkında ne dedi
Kullanma talimatlarına bak bakalım kuzum orada yazıyor diğer ilaçlar ile kullanımıBen 7 ile 8 iciorum sonra kahvaltı yinede bı saat ta ara olmazmi ki acaba pazartesi gittim normalde oluo yol çarpıo ertesi günü ama bugün ne etkiledi gece kalkmam çok oluyor rüyalar görüyorum her gece ayaktayım
Korkum hala geçmedi kızKurabiyem iyiyim sen nasılsın
Artik yap şu takvimi ne kadarlık oldu görelim
Kontrole ne zaman gidiceksin
İnşallah kuzumm biz ne zaman hissedeğiz ya sıpa kocaman oldu ama hala tık yokTeşekkür ederiz teyzesi darısı sizlere
Oyy yerim onun minik bacaklarını yaGöstermedi
Kapatmış bacaklarını
Kanama alanı yok Allah'a şükür.
Normale dönebilirsin dedi ama dikkat et yine dedi.
Zorlu bı düşük atlattın dedi.
Alttan da muayne etti ama yok kendini göstermedi çocuğum çok terbiyeli
Şu aralar kilo almaman iyi dedi.
Kasılmalar; baskı hepsi normal dedi.
Haftaya gel bakalım dedi.
Ben storyler; videolar atmıştım instagram satış sayfamaherkes merakla bekliodu sonuc yok
Bende abartısız dün gece üç kere rüya gördüm abuk subuk ilaçlar danmi yoksa bizim çok düşünmemiz den mi bilemedim bende sen ne zaman gitcen kuzum doktoraKullanma talimatlarına bak bakalım kuzum orada yazıyor diğer ilaçlar ile kullanımı
Belki uykusuzlukta yapmış olabilir ya bende çok rüya görüyorum
Bişe dicem bı hafta büyüksün bizden pazartesi doktor 16 dedi bize bakalım o deisio gerçi regli ye göre olan önemli sanırımİnşallah kuzumm biz ne zaman hissedeğiz ya sıpa kocaman oldu ama hala tık yok(16 haftalık)
Canım bence iyi yapmışsın başka randevu alarak. doktorun elinde rapor vermek ters birine denk gelmişsin bende direk devlete gittim geçen ay anlattım derdimi bide muayene olucam dedim yardımcı oldu inşallah sende doktoruna denk gelirsin kuzums
Sağlık ocağı yazıyor canım ama iğneleri elinde olan kimse receteyle vermiyor bi tanıdık bulduk oda rapor istiyor receteyle ilaç yok diye verdi ama oda ısrarla rapor diyor bende başka devlete randevu aldım ama bakalım
Yok kuzum sanırım gebelikten oluyormuş bi yerde okumuştum. Çok derin oluyor dimi rüyalar daBende abartısız dün gece üç kere rüya gördüm abuk subuk ilaçlar danmi yoksa bizim çok düşünmemiz den mi bilemedim bende sen ne zaman gitcen kuzum doktora
Bilmiyorum ki kuzum regl tarihine göre bakıyorumBişe dicem bı hafta büyüksün bizden pazartesi doktor 16 dedi bize bakalım o deisio gerçi regli ye göre olan önemli sanırım
Canım bide yok randevu zor buldum yakın çevremdede değil baya uzağa gittim onun için kadın ne yaptım yardımcı olmadı inşallah yeni aldığım yardımcı olur banaCanım bence iyi yapmışsın başka randevu alarak. doktorun elinde rapor vermek ters birine denk gelmişsin bende direk devlete gittim geçen ay anlattım derdimi bide muayene olucam dedim yardımcı oldu inşallah sende doktoruna denk gelirsin kuzum
İnşallah kuzum güzel haberlerle gel benim kesin olmamakla kız iki doktorda öyle dedi bacak arası boştu bakalım sana ne dicek çok merak ettimYok kuzum sanırım gebelikten oluyormuş bi yerde okumuştum. Çok derin oluyor dimi rüyalar da
Yarın güzel haberlerim olacak inşallah
Bilmiyorum ki kuzum regl tarihine göre bakıyorum
İnşallah canım soyle veriolarnis de baktın ilk başta guzrl güzel sole kullanmam gerekiormus de rapor almak için geldim de inşallah hayırlı insan çıksın kuzum yardımcı olsun da sana öyle randevular da zaten zor alınıo bide böle yapiolarCanım bide yok randevu zor buldum yakın çevremdede değil baya uzağa gittim onun için kadın ne yaptım yardımcı olmadı inşallah yeni aldığım yardımcı olur bana
Aynen canım güzellikle söylesende yardımcı olmuyorlar bakalım inşallah bu olurİnşallah canım soyle veriolarnis de baktın ilk başta guzrl güzel sole kullanmam gerekiormus de rapor almak için geldim de inşallah hayırlı insan çıksın kuzum yardımcı olsun da sana öyle randevular da zaten zor alınıo bide böle yapiolar
İnşallah canım benim Rabbim hepimizin evladını sağ salim bizlere bağışlasın. İlaçların etkisiyle şişlik olabiliyor ilk zamanlar ama senin ikiz ya belki çıkmış olabilirSelam kızlar nasılsınız bendedurumlar aynı aşırı bulantı halindeyim kusmalar azaldı haftalık kontrole gidiyorum kritik haftalardayiz her kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum rabbim korktuğumuza uğratmasin inşallah hiçbirimizi
10+3 olduk şükür ama bariz göbeğim çıktı tam hamile göbeği çıktı cok erkendeğil mi kilo almamisim ama bariz göbek var cuma kontrolüm var güzel haberler alırız inşallah dualarım hepimizle hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah❤
Amin canım aynen. Yok yok daha dinlene dinlene yaparım artık.Oyyy maaşallah annesi sağlığı yerinde olsunda bi dahaki gittiğinde öğrenirsin cinsiyeti artık doktoru dinle kendini yormadan zorlamadan yap işlerini❤
Yok yok yormam. Doktorda dedi çok zor bir aşamadan geçtik. Şuan göbek deliğinin biraz altında çocuğum. O ultrason görüntüsünde insan Herşeyi unutuyor yaCanım kanama alanı olmamasına sevindim şükür. olsun haftaya öğreniriz belki benim de büyük ihtimal dedi ama kesin demedi bızim kızlar terbiyeli ondansen normal hayata geç ama çok iş yapma bak sakin yorma kendini kuzum
Haftaya gidiyorum canımCok şükür cok sevindim cnm sen yine dikkat et kendine
Yaa şuna bak göstermiyor kendini bidahaki kontrolde inşallahh
Yok yok öyle yormak. Kız 2+1 ev 1 saat sürmüyor.Oyy yerim onun minik bacaklarını yaee şimdi 1 ay daha mı bekleyeceksin.
Bu arada kanama alanı olmamasına çok sevindim canım ama bak dikkatle yap işleri sakın kendini yorma. Evi süpüren de günde bir oda süpür yüklenme kendine
Çok şükür canım kanama alanı geçmiş gözün aydın sen yine dikkat et yorma kendini. Utangaç kuzu kendini naza çekiyorGöstermedi
Kapatmış bacaklarını
Kanama alanı yok Allah'a şükür.
Normale dönebilirsin dedi ama dikkat et yine dedi.
Zorlu bı düşük atlattın dedi.
Alttan da muayne etti ama yok kendini göstermedi çocuğum çok terbiyeli
Şu aralar kilo almaman iyi dedi.
Kasılmalar; baskı hepsi normal dedi.
Haftaya gel bakalım dedi.
Ben storyler; videolar atmıştım instagram satış sayfamaherkes merakla bekliodu sonuc yok
Amin canım Allah razı olsun ❤Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla kullanmak nasip olsun
Çok yakında canım bi kaç güne balık yüzer gibi olur belkiİnşallah kuzumm biz ne zaman hissedeğiz ya sıpa kocaman oldu ama hala tık yok(16 haftalık)
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım Rabbim hepimizin evladını korusunSelam kızlar nasılsınız bendedurumlar aynı aşırı bulantı halindeyim kusmalar azaldı haftalık kontrole gidiyorum kritik haftalardayiz her kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum rabbim korktuğumuza uğratmasin inşallah hiçbirimizi
10+3 olduk şükür ama bariz göbeğim çıktı tam hamile göbeği çıktı cok erkendeğil mi kilo almamisim ama bariz göbek var cuma kontrolüm var güzel haberler alırız inşallah dualarım hepimizle hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah❤