Merhaba kızlar, ara ara girip okuyorum, ama yazamıyorum, okudukça aglama krizlerim geliyor, durduramıyorum, beni merak ediyorsunuz biliyorum..
Bu gece evimdeyim, ıcerıde parca kalmıs, doktorum rahım duvarını ınceltmesınden endışe ettıgı ıcın kürtaj yapmak istemedi, tüp bebek doktorumla da görüştüm o da sakın kürtaj olma dedı, kürtaj son çaredir, toparlamak zor olur dedı, tekrar gebelık dusuneveksın dıyorlar ama düşünemiyorum, benım ıcın bu dogum dönüm noktası oldu..
1 hafta ilac tedavisi olacak, kanamalarım cok fazla, enfeksiyon olursa diye korkuyorum, cok halsizim pazartesi kontrol var, insallah parcalar atılmıs olur. Kürtaja gerek kalmaz
Hepinizden Allah razı olsun, benım ıcın endişeleniyorsunuz, dua edıyorsunuz, üzüntümü paylasıyorsunuz, benı tanıyan, tanımayan insanların dua ettıgını gördüm burda,Rabbım de hepinizin yuzunu güldürsün, hepinize saglıklı dogumlar diliyorum..
Rabbım benım ıcın de boylesini hayırlı gördü, yavrularımı cennetine aldı, yasadıkalrımız hep bir imtihan, isyan etmiyorum asla.. Şu son 1 hafta ıcınde yasadıkalrımızı kelimelerle anlatamam ama boylesı hayırlıymıs bızım için, bugun hastaneden cıkar cıkmaz mezara gittim, o kucucuk mezarın içine ben de girmek istedim ısıtayım onalrı diye, dayanamıyorum..
Burada çok fazla yazıp, heyecanınıza gölge düşürmek istemiyorum, hepiniz çok degerlısınız, bu süreci guzelce gecırın, sıkıntı stresten uzak durun, hakkınızı helal edin