Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Valla perinatolog bakıyoruz dedi. Artık doktorlar ne diyorsa güveniyoruz. İnşallah detayliyi da hayırlısıyla atlatırız

Evet evet bende çok etkilendim. Daha hiç birşey almadık zaten. Şu detaylı yı bir geçireyim sonra almaya başlarız. Şöyle 24.haftadan sonra falan alırız artık. Bebek arabası hemen doğunca kullanamayacaklar zaten o belki de en son.

Hadi yaa 1 yaşa kadar yatar diye düşünmüştük biz neyse düşünmeleri devam aldığımız ettiğimiz yok zaten evet evet sifonyer tarzı

Valla perinatolog bakıyoruz dedi. Artık doktorlar ne diyorsa güveniyoruz. İnşallah detayliyi da hayırlısıyla atlatırız
Aynen canım önce Allaha sonra onlara emanetiz ne derlerse uyguluyoruz. Benim doktor geleceğe yönelik hiç konuşmuyor zaten. Biz hep o anlık şeyleri konuşuyoruz rapor diyorum daha var diyor doğum diyoruz hastane diyoruz daha var diyor detaylı ultrason dedim daha var dedi.

Hadi yaa 1 yaşa kadar yatar diye düşünmüştük biz neyse düşünmeleri devam aldığımız ettiğimiz yok zaten evet evet sifonyer tarzı
Öyle canım 1 yaşa kadar yatamazlar Aynen daha vakit var, en doğru kararı verirsin. Ya biz de bizimkiler ve eşimin baskisiyla araba ve beşik aldık ama beşikler zaten 2 ay sonra gelecek araba da paket açılmadığı müddetçe iade falan edilebiliyor tabi beşikler de. Onları sordum sonra tamam dedim. Allah'ım korktuklarimiza ugratmasin hiçbir şeye gerek kalmadan hepsi vaktinde yerini alsın

Aynen canim ne derlerse güvenmek zorundayız. Dünkü durum hepimizi çok etkiledi. Şu an kafamın içini susturamiyorum. Eminim herkes benim gibidir. Ama biz olumlu düşünüp iyi şeyleri hayatımıza çağırıyoruz artık

Merhaba kızlar. Okudum yazdiklarinizi. Bende ayni durumdayim 19. Hafta cagirdi doktorum. 15. Hafta gorusmustuk. Valla ölüyorum merakimdan iyi mi nasil ogluşum diye. Gidesim var birseyleri bahane edip
Ben anne yani besiklerden alicam. Hemen oda yapmicam. Benim ikinci cocuk oldugu icin6 ay onda yatsin sonra ablasinin odasina bir besik koyucam daha buyuk onda yatar. Tasinmayo dusunuyorum seneye o zmn ikisinede ayri oda yaparim kismetse. Henuz bende daha hicbirsey almadim. 6. Ay olmadan almayayim diyorum. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.

Cnm iyi akşamlar bende Altan hocaya gitmek istiyorum ücreti ne kadardı ayrıntılı ultrasonun bilgi verebilir misin nasıl bir doktor yorumlar çok iyi o yüzden önümüzdeki ay gideceğim
Merhaba iyi aksamlar ,
Ücreti 800 liraydı geçen hafta gittim gayet ilgiliydi çok memnun kaldım.

Maşallah maşallah kuzum sağlıkla büyüsünler inşallah bir kaç gün bakamadım şuan çok üzgünüm ya
Canım doktorun ne diyor. Arkadaşa ilaç başlamıştı kasılmalar dursun diye

Maşallah maşallah kuzum sağlıkla büyüsünler inşallah bir kaç gün bakamadım şuan çok üzgünüm ya

Canım doktorun ne diyor. Arkadaşa ilaç başlamıştı kasılmalar dursun diye
Ben de az önce gördüm, ne desek boş.
Rabbim tez zamanda sabrının mükafatını göndersin inşallah

Amin canım.. Evet etrafta şunu alalım bunu alalım diyorlar bize de. Biz de dedik bekleyeceğiz.

Merhaba canım. Ayda 1 kontrol beklemek zordur. Benim 15 günde 1 zor dayanıyorum. Hatta ultrasonda iken nolur hiç bitmesin diyorum. Sonra 15 günü beklemek zor valla. Doktoru beklerken bekleme salonunda çok heyecanlı oluyor.

Rabbim tekrar anne olmayı nasip etsin canım melek sana şefaatçi olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…