- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.641
Tam olarak şu anki duygularıma tercuman oldun canim. Bu endişe durumu hiç bitmiyor. Allah korktuklarimiza ugratmasin. Bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim. Ben de cuma günü rahim ağzını özellikle sordum. Hiçbir problem görünmüyor dedi ama gel bunu bana anlat. Ben 2'li tarama yaptırdım çok şükür sonuçlar iyi. 3'lu ve 4'lu ikizlerde bakilmiyormus. Artık detaylı ultrasonu bekleyeceğiz. En uygun zaman 20-21 haftalarmis canım. Hayırlısıyla su süreci bir atlatalim gerçektenİyi pazarlar kızlar.. Herkesin duygusu ortak şuan. Canım Sohrab çok zor bir durum içerisinde. Hasret ile beklediği yavruları melek oldu. Dün geceden beri üzüntü içerisindeyim. Allahım sabırlar versin.
Dün kontrolüme gittim. Herşey çok iyi idi. Bebeklerimi gördüm uyuyorlardı sonra uyandılar. Rahim ağzım kontrol edildi vajinal olarak. Bir açılma yok dedi ama bu açılma genelde 21.-24. haftalarda belli oluyormuş sanırım. Fetal dna yaptırdığım için herhangi bir tarama testine ihtiyacımız yok dedi.
Boyları 15-16 cm. (bacaklar ile birlikte) , kiloları da 170 gr civarı. Her ikisi de aynı boylarda çok şükür.
Doktorum biz yeterli şekilde burada ki ultrasonda görüyoruz ama içimiz rahat etsin diye detaylı ultrasona girebilirsin dedi.
Çok da şart koşmadı gibi ama.
Sanırım 24. haftaya kadar girilmesi gerekiyor. Şimdi ona odakladım kendimi. İnşallah onu da hayırlısı ile atlatacağım.
ilaçlarıma devam dedi. oksapar, proluton iğne ,progestan, vitamin ve tiroid ilacım.