-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.621
Canım rabbim sabır versin. Aklımız dualarımız hep seninle. Allahım güç kuvvet versin. Tez vakitte kucagin dolsun. Bu meleklerin de Cennet kapısında seni bekliyor olacak. Hep duamda olacaksın.Gunaydın kızlar
Gece 2 bucukta normal dogum yaptım, 9 saat kadar dogum sancısı cektım, su gelmedi, keseyi doktor deldı mecburen..
İki bebeğim de MELEK oldu.. Dualarınızı esırgemedınız, hepinizden Rabbım razı olsun, saglıcakla kucagınıza alın benım yerime de öpün kolayın olur mu, nasıl toparlanırım nasıl dayanırım bılmıyorum
Canım benim Allah sabrın en büyüğünü versin acını dindirsin inşallah.En kısa zamanda yeniden annelik nasip etsin.Cennette sana şefaatçi olacak iki meleğin var.Benim de bir meleğim orda bekliyor ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.Ne olur isyan etme bol dua et bizimde dualarimizdasinGunaydın kızlar
Gece 2 bucukta normal dogum yaptım, 9 saat kadar dogum sancısı cektım, su gelmedi, keseyi doktor deldı mecburen..
İki bebeğim de MELEK oldu.. Dualarınızı esırgemedınız, hepinizden Rabbım razı olsun, saglıcakla kucagınıza alın benım yerime de öpün kolayın olur mu, nasıl toparlanırım nasıl dayanırım bılmıyorum
Rabbim gönlünü yüreğini feraha çıkarsın inşallahGunaydın kızlar
Sabirlar diliyorum arkadasim. Cennette beklicek meleklerin seni. Bol bol dua et. Sabretmen icin yardimci olacaktir.Gunaydın kızlar
Canım arkadaşım Rabbim size güç kuvvet sabır versin Biz burda mahvolduk seni tahmin edemiyorum dünden beri dua ediyorum rüyamda seni gördüm hep çok etkilendim Allahım sana dayanma gücü versin inşallah yeniden sağlıklı bir şekilde bu duyguları yaşarsın burda ki bütün kardeşlerinin duasındasın meleklerin seni cennette bekliyor bedenen değil ama ruhen senin yanındayız gerçekten bizim ki bambaşka bir bağ her zaman duamdasın bol bol dua et sendeGunaydın kızlar
Rabbim sana güç versin Allah sabır versin canım iki tane melek sana şefaatçi olacak hayırlısı olur inşallah çok üzüldüm canımGunaydın kızlar
Canım çok iyi haber bu. Maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim.Geldim geldim kuzum dün detaylimiz vardı paşam inat etti bütün gün hastanedeydik 4 kere ultrasona girdim çok şükür herşey yolunda bir sıkıntı yok
@Sohrab canım Allahın izniyle hersey yoluna girecek canım dualarım hep seninle Allahım korusun sizi bitanem sen dua et bol bol sıkıntı stres yapma kuzularda strese girmesin.
Kızlar geçmiş yazıları daha okuyamadım bakayım inşallah hepinizde hersey yolundadır ❤❤
Güneş ve ipek ismi benimde çok hoşuma gidiyor. Çok ferah aydınlık isimler. Aden ve kareni de duymuştum. Onlar da güzel ve anlamlı isimler.Yaa bende tam o durumdayım aslında ısım cok ama bazılarını eşim begenmiyor ılk aklıma gelen isimlerden biri
Alin-lina
Güneş-ipek oldu ama eşim cok yanasmadı en son
Aden-karen buldum nedense ona ıcı sindi ama bu isimlerinde cevredekılere ılk soyleyınce anlamıyorlaraslında aden ve karen de cok takıldık biz ama bilemiyorum ya insan boyle bı degısık oluyor sizce nasıl kızlar aden ve karen
Bebek arabası işini sonraya bıraktık biz. Sanırım dolap alacağım ben ama nerden hiç bilmiyorum. İkea ve koçtaşa baktık ama bilemedim. Detaylıya gireyim hayırlısı ile çıkayım sonra dolap almak istiyorum.Canım ben hem özele hem de üniv.hastanesine gidiyorum. Allah korusun çok erken bir doğum olursa üniv.istiyorum ama şöyle 35'i görürsek özelde doğum yaparım. Yani kontroller ortalama 2-3 haftada bir oluyor. Geçende ıslak mendil almıştım. Dün de bebek arabası derken beşik de bir anda aradan çıktı. Başka da hiçbir şey yok. Artık bundan sonra yavaş yavaş kıyafet işine bakarim
Canım ne nedir, ne söylenir acını hafifletecek bilmiyorum. Ama tevekkülü sakın bırakma nolur. Çok çok çok zor bi imtihan ama Herşey bizim için unutma verende Allah alanda Allah. Rabbim doğru vakitte hayırla sağlıkla kucağını doldursun inşallahGunaydın kızlar
Evet güzel çok ama büyük mü biraz yatak odasına koyacağız ya 2 tane olunca çok yer kaplayacaklar.Evet evet buBen foto eklemeyi bilmiyorum o yüzden atamadım
Çok iyi yapmışsın canım. Bu tür durumlarda erteleme bence. Çok şükür bir durum yokmuş. Kontrolüne de az kalmış zaten.Valla gittim acile. Biraz rahimdeki ağrıdan biraz psikolojik sanırım. Kalp atışını duydum bı sorun yoktu. Eve geldim ağrı geçtiÇarşambayı bekleyip kendi doktorumda net herşeyi öğreniriz artık
Ahh canım benim Allah sabır, dayanma takatı versin sana. Acın bizim de acımız. En derinden hissediyoruz. Diyecek birşey yok. Can parçaların melek oldu. Her şey bizler için.Gunaydın kızlar
Maşallahh canım herşeyin yolunda olması ne güzelİyi pazarlar kızlar.. Herkesin duygusu ortak şuan. Canım Sohrab çok zor bir durum içerisinde. Hasret ile beklediği yavruları melek oldu. Dün geceden beri üzüntü içerisindeyim. Allahım sabırlar versin.
Dün kontrolüme gittim. Herşey çok iyi idi. Bebeklerimi gördüm uyuyorlardı sonra uyandılar. Rahim ağzım kontrol edildi vajinal olarak. Bir açılma yok dedi ama bu açılma genelde 21.-24. haftalarda belli oluyormuş sanırım. Fetal dna yaptırdığım için herhangi bir tarama testine ihtiyacımız yok dedi.
Boyları 15-16 cm. (bacaklar ile birlikte) , kiloları da 170 gr civarı. Her ikisi de aynı boylarda çok şükür.
Doktorum biz yeterli şekilde burada ki ultrasonda görüyoruz ama içimiz rahat etsin diye detaylı ultrasona girebilirsin dedi.
Çok da şart koşmadı gibi ama.
Sanırım 24. haftaya kadar girilmesi gerekiyor. Şimdi ona odakladım kendimi. İnşallah onu da hayırlısı ile atlatacağım.
ilaçlarıma devam dedi. oksapar, proluton iğne ,progestan, vitamin ve tiroid ilacım.
Çok teşekkürler canım. Valla bilmiyorum. Geçmiş pek parlak olmayınca tedbiri elden bırakmıyorlar herhalde. Benim tüp bebeği yapan doktorum da aynı. kendi kliniği vardı. Bahçecide yaptık tüp bebeği. Doktorum oraya geldi. Geçmişimi çok iyi biliyor. 2 başarısız tüp bebek denemesi. 1 normal hamilelik sonrası kürtaj. şimdide ikiz gebelik. Yaş da 34. Korkuyorum herşeyden.Maşallahh canım herşeyin yolunda olması ne güzelya benim sadece anlamadığım hala ilaçlara neden devam ediliyor olması. Yani ilk oğlumdada bundada 3.aya girmeden bıraktık biz bütün ilaçları. Tüp bebek merkezide bırakmamı söyledi aynı zamanda özelde kadın doğum doktorumda. Yani artık normal gebelik süreci bu ilaçlara gerek yok demişti. Ama nerdeyse herkes kullanıyo
Aynen canım Rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin Maşallah canım senle biz aynıyız bakalım bizim bebiş ne kadar olmuş öğrenecez inşallahİyi pazarlar kızlar.. Herkesin duygusu ortak şuan. Canım Sohrab çok zor bir durum içerisinde. Hasret ile beklediği yavruları melek oldu. Dün geceden beri üzüntü içerisindeyim. Allahım sabırlar versin.
Dün kontrolüme gittim. Herşey çok iyi idi. Bebeklerimi gördüm uyuyorlardı sonra uyandılar. Rahim ağzım kontrol edildi vajinal olarak. Bir açılma yok dedi ama bu açılma genelde 21.-24. haftalarda belli oluyormuş sanırım. Fetal dna yaptırdığım için herhangi bir tarama testine ihtiyacımız yok dedi.
Boyları 15-16 cm. (bacaklar ile birlikte) , kiloları da 170 gr civarı. Her ikisi de aynı boylarda çok şükür.
Doktorum biz yeterli şekilde burada ki ultrasonda görüyoruz ama içimiz rahat etsin diye detaylı ultrasona girebilirsin dedi.
Çok da şart koşmadı gibi ama.
Sanırım 24. haftaya kadar girilmesi gerekiyor. Şimdi ona odakladım kendimi. İnşallah onu da hayırlısı ile atlatacağım.
ilaçlarıma devam dedi. oksapar, proluton iğne ,progestan, vitamin ve tiroid ilacım.
Canım benimde kesmedi oksapar ve ilaçlarıMaşallahh canım herşeyin yolunda olması ne güzelya benim sadece anlamadığım hala ilaçlara neden devam ediliyor olması. Yani ilk oğlumdada bundada 3.aya girmeden bıraktık biz bütün ilaçları. Tüp bebek merkezide bırakmamı söyledi aynı zamanda özelde kadın doğum doktorumda. Yani artık normal gebelik süreci bu ilaçlara gerek yok demişti. Ama nerdeyse herkes kullanıyo
Ya açıkçası ben de bu kadar acele etmek istemedim ama eşim zam geldiği için illa alalım dedi. Bana kalsa daha beklerdim yani. Biz de dolap bakacağız annem geldi simdi de o dolabi kendisi gitmeden almak için ısrar ediyor. Bizim içimizdeki fırtınaları kimse bilmiyor canım anlatamiyorumBebek arabası işini sonraya bıraktık biz. Sanırım dolap alacağım ben ama nerden hiç bilmiyorum. İkea ve koçtaşa baktık ama bilemedim. Detaylıya gireyim hayırlısı ile çıkayım sonra dolap almak istiyorum.
60x120 canım. Ben ilk dogduklarinda yatak odasına birini kurup sigabildikleri zamana kadar ikisini tek yatakta yatiracagim. Diğerini ve dolabı fazla eşyalarımı koyduğum bir oda var orayı boşaltıp oraya kuracağım.Evet güzel çok ama büyük mü biraz yatak odasına koyacağız ya 2 tane olunca çok yer kaplayacaklar.