- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.996
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.501
Bulursun kuzum dur bakalımEvet canım ıkız kızboyle yaklastıkca stres basıyor bana hastane cıkıs kapı susu yaptırcam ama ortada ısım yok
Maşallah canım hayırlısı olur inşallahKızlar bugun benim de kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolunda. Cinsiyetlerin biri kız ama diğeri inatçı çıktı. %80 ikisi de kız diyor hâlâ.
Benim hazır ismi ama tek benim ki canım meryem olsun istiyorum eğer cinsiyette değişiklik olmazsa 15. Haftada net söyledi cinsiyeti bakalımİsimlerine karar verebilen var mı kızlar ben cok zorlanıyorum
Kuranda geçsin mi istiyorsun?İsimlerine karar verebilen var mı kızlar ben cok zorlanıyorum
Dualarımız seninle canım. İnşallah bu zor dönem de geçecekama sende iyi ol ki bebislerde iyi olsun Onlarla konuş dinlerler annelerini inşallah
Canım benim Rabbim evlatlarını sağ salim size bağışlasın inşallah sağlıkla günlerini tamamlasınlar. Dikiş ile 9 ay boyunca yatıp sağ salim evladını kucağına alanlar var inşallah doktorun çalışmalarını emeklerinizi boşa çıkarmasın Rabbim
Canım Allah yardımcın olsun Rabbim inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin eğer ki 7-8 hafta kadar bir şey olmazsa ikizlerde 28. Haftada doğum olabiliyor Rabbime dua edelim onlarının sağlıklı zamanda gelmesi için ağlama lütfen ağlamak daha çok stres yapacağı için erkn doğum riskini artırır. Tesbih çek hep kalbin ferahlasın ama ağlama sakın benim doktoruma çok söyledim iki tane embriyo için hiç kabul etmedi hem yaşın küçük hemde rahimin ikiz gebeliğe hiç elberişli değil dedi
Canım en kötüsünj soyluoyorlar ama doktorun baştan önlemini alioyor üzme bebeklerini canım benim vaktinde sağlıkla kucağına alcaksiniz inşallah bebislerinizi
Canim benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlısıyla 28 haftaya gelsinler sağlıkla erken doğum yapıp sağlıkla devam eden cok var dualarımız seninle
Canım çok üzüldüm okurken dualarım seninle konunun başını kaçırdım nıdınatı plesanta önde olunca veriyorlar acaba öyle bir durum mu ve nidinat uzun süre erteliyormuş durumu korkma çok okudum banada bu hafta böyle birşey söylediler çok telaşlıyık Allah yardımcımız olsun
Canım lütfen kendini de bebeklerini de üzme. Doktorlar her ihtimali söylemek zorunda. Sen içini ferah tut. Olumlu düşün, olumlu şeyler gerçekleşsin. Dualarımız seninle
Aslında degısık isim istiyorum bı kac ısım var ama ıkız olunca insan bulamıyor normalde begenırım ama kendim olunca bıde etraftakılere soylıyorum degısık isimi de anlamıyorlar sınır basıyorKuranda geçsin mi istiyorsun?
Modern mi klasik isim mi düşünüyorsun?
Bulursun kuzum dur bakalımçok güzel ikiz isimler var
Hoşgeldin canım bu saatte bi ben varımdır ayakta büyük ihtimalleSpm kizlar. Ben diger topicte kalmisim. Bende diyorum nerde bu millet niye kimse yazmiyor. Cok sık yazamasam da girip geceleri bakiyordumneyse ki buldum sizi.
Benim bebiş erkek. Bende isim ariyorum. Çınar olabilir diye düşünüyoruz. Bakalim kısmet.herkes iyidir umarim. Az geri dönük okuyayim bakayim.neler kaçırmışım. Çok sükür su ana kadar sorun yaşamadim umarim bundan sonrada bu sekilde devam eder.
Birsey sormak istiyorum. Bebisinizin hareketlerini hissetmeye basladiniz mi kizlar?
Ben arada cok nadir. Acaba daha mı sık hissetmeliydim?
Canım görünce yazmak istedim sen hiç iş yapma bi süre bence makineden çamaşırları sen çıkarma ağır oluyor zaten ben eşime attırıyorum kurutma için süpürme işinide unut ayakta kalma sürenide uzun tutma işler olur zamanı gelince belki biz abartıyoruz ama ben yemek bile yapmıyorum kolay kolayKizlar iyi geceler
Rahim bölgesindeki ağrı yine başladı
Sabah kalınca mafetti uzaninca geçti.
Kahvaltı yemek çamaşırları makineye kurutmaya derken aralarda hep uzandım.
Şimdi yatağa geçtim salonda ayaktayken vurduYatakta kıvranıyorum resmen.
Niye oldu da bilmiyorum
Bugün gidecektim acile son anda vazgeçtim.
Keşke gitseydim içim içimi kemiriyor.
Ama uzun süre yatınca geçiyor.
Doktora yazdım o zaman evde de yürüme yat dedi
Benden başka bu haftalarda bu sorunu yaşayan varmı?
Sağol canım. Niye oluyor anlamadım ki.Canım görünce yazmak istedim sen hiç iş yapma bi süre bence makineden çamaşırları sen çıkarma ağır oluyor zaten ben eşime attırıyorum kurutma için süpürme işinide unut ayakta kalma sürenide uzun tutma işler olur zamanı gelince belki biz abartıyoruz ama ben yemek bile yapmıyorum kolay kolay
Kendinide strese sokma tabi kalbini ferah tut hem yatınca geçtiğine göre korkmana gerek yok bence bol bol dua et konuş bebeğinle
Sürekli yat, yerinden kalkma, bebek bas asagı donmustur, o da asagı baskı yapıyor olabılır. Yemek de yapma agrın gecen kadar, wc dısında yerinden kalkma.. Doktorunu mutlaka bilgilendir.Kizlar iyi geceler
Rahim bölgesindeki ağrı yine başladı
Sabah kalınca mafetti uzaninca geçti.
Kahvaltı yemek çamaşırları makineye kurutmaya derken aralarda hep uzandım.
Şimdi yatağa geçtim salonda ayaktayken vurduYatakta kıvranıyorum resmen.
Niye oldu da bilmiyorum
Bugün gidecektim acile son anda vazgeçtim.
Keşke gitseydim içim içimi kemiriyor.
Ama uzun süre yatınca geçiyor.
Doktora yazdım o zaman evde de yürüme yat dedi
Benden başka bu haftalarda bu sorunu yaşayan varmı?
O da sürekli yat dedi canım. Olmadi gideceğim tip merkezine bugün eğer geçmezse. Şuan iyi Allah'a şükür. Ama zaman belli olmuyor ağrı gelinceSürekli yat, yerinden kalkma, bebek bas asagı donmustur, o da asagı baskı yapıyor olabılır. Yemek de yapma agrın gecen kadar, wc dısında yerinden kalkma.. Doktorunu mutlaka bilgilendir.
İçin rahat edecekse gıt tabi cnm, ama yerinden kalkmanı tavsıye etmem asla..O da sürekli yat dedi canım. Olmadi gideceğim tip merkezine bugün eğer geçmezse. Şuan iyi Allah'a şükür. Ama zaman belli olmuyor ağrı gelince
Oo hoş geldin balımKuranda geçsin mi istiyorsun?
Modern mi klasik isim mi düşünüyorsun?
Isim konusu çok sıkıntılı yaAslında degısık isim istiyorum bı kac ısım var ama ıkız olunca insan bulamıyor normalde begenırım ama kendim olunca bıde etraftakılere soylıyorum degısık isimi de anlamıyorlar sınır basıyor