- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.321
Nasılsın doktor geldi mi son durumun nasilÇok saolun kızlar, Allah razı olsun
Geçmiş olsun canım ama fakedilmesi iyi bişey ona göre önlem alınır Rabbim kolaylık versin dualarımız sizinleCanım detaylı cok guzel ilerliyordu, taa kş rahım agzı uzunlugunu görene kadargörür görmez hastaneye yatısım yapıldı, rahım agzı uzunlugu zar zor 10 mm ccktı, 2 haftada 30dan 10 a dusmus, kasılmalarım varmıs, arada karnım sertlesoyordu, onu soyledım, hatta doktorun yanında da oldu, kasılma bu dedı, tecrubesız olunca bılemedım ilaclarla agrı ve kasılma yi durdurmaya claısıyorlar, yarın 17 18 olursa pessar takıcak. Suan takmam agrın varken dedı, bır de alan gerek bana onun ıcın dedı, 3 4 gun daha hastanedeyim dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Anladım canım. İyi çok şükür. O da kontrol altına alınabilecek birşey.Ultrason da sıkıntı yok şükür şeker sonuçlarına baktı insülin kullanman gerekiyor dedi.Yarin dahiliye de randevum var bakalım doktor başlatacak mı yarın belli olacak
Cok geçmiş olsun canım yeni okudum.Dualrim seninle içini ferah tut her şey yoluna girecek merak etme.Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşCanım detaylı cok guzel ilerliyordu, taa kş rahım agzı uzunlugunu görene kadargörür görmez hastaneye yatısım yapıldı, rahım agzı uzunlugu zar zor 10 mm ccktı, 2 haftada 30dan 10 a dusmus, kasılmalarım varmıs, arada karnım sertlesoyordu, onu soyledım, hatta doktorun yanında da oldu, kasılma bu dedı, tecrubesız olunca bılemedım ilaclarla agrı ve kasılma yi durdurmaya claısıyorlar, yarın 17 18 olursa pessar takıcak. Suan takmam agrın varken dedı, bır de alan gerek bana onun ıcın dedı, 3 4 gun daha hastanedeyim dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Ultrasonla bakılıyor canim benim her kontrolümde ölçüyor doktorRahim ağzı yetmezliğine nasıl bakılıyor kızlar
Hadi hayırlısı olsun cnm yarinda Dahiliye doktoru bi düzene sokar kullanman gerekiyorsaUltrason da sıkıntı yok şükür şeker sonuçlarına baktı insülin kullanman gerekiyor dedi.Yarin dahiliye de randevum var bakalım doktor başlatacak mı yarın belli olacak
Acaba benimde ölçüyomudur hiç dikkat etmedim şimdi kafama takıldı benimde karnımın bi tarafından arada sertlik oluyor ama doktora sormuştum rahmini hissediyodusun demişti ne kadar çok şey var ya Rabbim hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursunUltrasonla bakılıyor canim benim her kontrolümde ölçüyor doktor
İyi çok şükür muayenen iyi çıkmış şekerin öncesinde varmıydıUltrason da sıkıntı yok şükür şeker sonuçlarına baktı insülin kullanman gerekiyor dedi.Yarin dahiliye de randevum var bakalım doktor başlatacak mı yarın belli olacak
Amin cnmCanım Allah yardımcın olsun inşallah güzel habelerle gelirsin
Geldi, yarın ölcüm yapıcak ınsallhNasılsın doktor geldi mi son durumun nasil
İnsallh cnm, Allah razı olsunGeçmiş olsun canım ama fakedilmesi iyi bişey ona göre önlem alınır Rabbim kolaylık versin dualarımız sizinle
Karından mı bakılıyor canım vajinal mi bu gidişimde sorucam bende ölçüm yapıyorlar mı bana şimdiye kadar bununla ilgili bişey demedi doktor ölçmüyormu acabaUltrasonla bakılıyor canim benim her kontrolümde ölçüyor doktor
Amin cnm insallhCok geçmiş olsun canım yeni okudum.Dualrim seninle içini ferah tut her şey yoluna girecek merak etme.Allah emeklerini boşa çıkarmasın inş
Bidahaki kontrolünde unutmazsan sor canım buyuk ihtimal bence bakiyorlardirAcaba benimde ölçüyomudur hiç dikkat etmedim şimdi kafama takıldı benimde karnımın bi tarafından arada sertlik oluyor ama doktora sormuştum rahmini hissediyodusun demişti ne kadar çok şey var ya Rabbim hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun
Hiç kalbine aklına olumsuz düşünce getirme şükür farkedildi önlemini alıp daha da çok dikkat edersinAmin cnm
Geldi, yarın ölcüm yapıcak ınsallh
İnsallh cnm, Allah razı olsun
Erken haftada da dusuk yaptım, ama bu sefer bambaska, kaybetme korkusu o kadar kotu birsey kı, ultrasonda elini sallayan bebekler , ıcımde kıpır kıpır eden bebekler.. Kontrollerinizi ihmal etmeyin kizlar
Vajinalde bakılıyor karından da bakılıyor cnm buyuk ihtimal bakıyordur benceKarından mı bakılıyor canım vajinal mi bu gidişimde sorucam bende ölçüm yapıyorlar mı bana şimdiye kadar bununla ilgili bişey demedi doktor ölçmüyormu acaba
Mutlaka sorucam zaten benimde detaylı var önümüzde hafta orda da sorarımBidahaki kontrolünde unutmazsan sor canım buyuk ihtimal bence bakiyorlardir
Ben gebelik sonrası hiç vajinal muayene olmadım acaba ultrason kağıdında yazarmı?Vajinalde bakılıyor karından da bakılıyor cnm buyuk ihtimal bakıyordur bence
Bilmiyorum ki yazar miBen gebelik sonrası hiç vajinal muayene olmadım acaba ultrason kağıdında yazarmı?
Detaylıda muhakkak bakılıyor zaten cnmMutlaka sorucam zaten benimde detaylı var önümüzde hafta orda da sorarım
Sağolasın canımBilmiyorum ki yazar mi
Detaylıda muhakkak bakılıyor zaten cnm