Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Allah razı olsun canım ınsallah saglıcakla dogum yaptım dedıgım gunler de gelir, bu sureci atlatalım da insallah

Rabbim korusun inşallah canım bol suyunu iç orada ihmal etme
Icıyorum kuzum, esım bol bol aldı koydu yanıma, hatta asistan da dedı bugun ne kadar cok su almıssınız dıye, doktorum da naspın su ıcınce rahatlıyordur dedı
Benimde bazen oluyor ama bebek hareket ediyor bazen ondan diye düşünüyordum
Ben de oyle sanıyordum, hatta her sertlesme de kıpırdadı sahip seviniyordum, meğer kasılıyprmus, doktorunuza sorun sertlesme normal mı dıye

Şifa olsun kuzum benim inşallah. Bende sertleşme olmadı da rahim ağzı hiç ölçülmedi galiba. Bu gidişimde sorsam mı kuzum

Sorayım inşallah kontrole gittiğimde ben şuan haftada bir proluton kullanıyorum siz kullanıyor musunuz

Şifa olsun kuzum benim inşallah. Bende sertleşme olmadı da rahim ağzı hiç ölçülmedi galiba. Bu gidişimde sorsam mı kuzum
Rahim ağzı benimde hiç söylememişti ben sordum erken doğum rahim uzunluğumdan dolayı mı diyorsunuz diye o da 2.5 cm civarı ama vajinal ultrasonda net belli oluyormuş ama öyle bakmadı erken doğumu tetikler diye bir de rahim uzunluğu mesame boş olup olmaması ile de ilgiliymiş anladığım kadarıyla ama illaki rahim uzunluğu az diye kesin erken doğum olacak diye birsey diyemem dedi olabilir de olmayabilir de dedi

Ultrasonla bakılıyor canim benim her kontrolümde ölçüyor doktor
Benim hiç bir kontrolümde bakılmadı canım. Hatta geçen hafta doktorum rahim ağzı ölçümü yapabiliriz demişti yapmadı. Bende neden yapmadınız dedim. Ultrasonda rahim ağzında bir açıklık görmedim dedi.

Kullanıyordum, 1bucuk ay kadar once bıraktırmıstı.. Dun tekrar yapıldı o da, bi de nıdılat dıye tansiyon ılacı basladı kasılmayı onluyor
O tansiyon ilacını bana da dedi ama sanırım daha sonraki kontrolde verecek ağrınız oluyor muydu sizin bu arada ben iki üç kere ağır kanama yaşadım o da erken doğuma neden oluyormuş

Bende perşembe günü kontrole gidecem 9+2 olduk zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor her kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum şu12 hafta yi aylardan belki rahat nefes alırım azcık
Hicc öyle olmuyo maalesef
20. Haftaya kadar diken üstündeyiz.
Ben 12. Haftada büyük korku yaşadım.
Allah kimseye yasatmasın.
1 aydır yatıyorum o yüzden.
Özellikle hiçbir şeye uzanmayın.
Bende orda koptu film sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…