- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.341
Cuma detaylım var o zaman sorarım sağol canım 9. Haftadan sonra bana vajinal bakılmadı demekki ölçüyorsa karındanVajinalde bakılıyor karından da bakılıyor cnm buyuk ihtimal bakıyordur bence
Aynen sorarsın cuma gunu cnmCuma detaylım var o zaman sorarım sağol canım 9. Haftadan sonra bana vajinal bakılmadı demekki ölçüyorsa karından
Benimde ikili teste dikkatimi çekmişti olcmusler orda kağıtta yaziorduKarından mı bakılıyor canım vajinal mi bu gidişimde sorucam bende ölçüm yapıyorlar mı bana şimdiye kadar bununla ilgili bişey demedi doktor ölçmüyormu acaba
Başka şikayetleriniz var mıydı benim de kısalık var ve erken olabilir dedi doktorÇok saolun kızlar, Allah razı olsun
Yaa bende de hiç bakılmadı büyük ihtimalle yani hep bebeğe baktı. Bu gidişimde daha dikkat edeyim bakalım.Ultrasonla bakılıyor canim benim her kontrolümde ölçüyor doktor
Karnımda sertlesme oluyordu, meğer kasılıyprmusBaşka şikayetleriniz var mıydı benim de kısalık var ve erken olabilir dedi doktor
Nasılsın canım daha iyi misinKarnımda sertlesme oluyordu, meğer kasılıyprmus
Aynı canım, beklıyorum bakalımNasılsın canım daha iyi misin
Allah razı olsun canımHiç kalbine aklına olumsuz düşünce getirme şükür farkedildi önlemini alıp daha da çok dikkat edersin
Zaten hep elimiz yüreğimizde değilmi canım her kontrol stresli seni öyle iyi anlıyorum ki sımsıkı sarılıyorum sana Rabbim bu kadarını göstedi kucağınada almayı nasip etsin sağlıkla
Rabbim korusun inşallah canım bol suyunu iç orada ihmal etmeAynı canım, beklıyorum bakalım
Benimde bazen oluyor ama bebek hareket ediyor bazen ondan diye düşünüyordumKarnımda sertlesme oluyordu, meğer kasılıyprmus
Icıyorum kuzum, esım bol bol aldı koydu yanıma, hatta asistan da dedı bugun ne kadar cok su almıssınız dıye, doktorum da naspın su ıcınce rahatlıyordur dedıRabbim korusun inşallah canım bol suyunu iç orada ihmal etme
Ben de oyle sanıyordum, hatta her sertlesme de kıpırdadı sahip seviniyordum, meğer kasılıyprmus, doktorunuza sorun sertlesme normal mı dıyeBenimde bazen oluyor ama bebek hareket ediyor bazen ondan diye düşünüyordum
Şifa olsun kuzum benim inşallah. Bende sertleşme olmadı da rahim ağzı hiç ölçülmedi galiba. Bu gidişimde sorsam mı kuzumIcıyorum kuzum, esım bol bol aldı koydu yanıma, hatta asistan da dedı bugun ne kadar cok su almıssınız dıye, doktorum da naspın su ıcınce rahatlıyordur dedı
Ben de oyle sanıyordum, hatta her sertlesme de kıpırdadı sahip seviniyordum, meğer kasılıyprmus, doktorunuza sorun sertlesme normal mı dıye
Sor tabıkı canım, bazen sorun olmayınca doktorlar Hıc demıyor.. Ama en azından olcusunu bilirsinŞifa olsun kuzum benim inşallah. Bende sertleşme olmadı da rahim ağzı hiç ölçülmedi galiba. Bu gidişimde sorsam mı kuzum
Sorayım inşallah kontrole gittiğimde ben şuan haftada bir proluton kullanıyorum siz kullanıyor musunuzIcıyorum kuzum, esım bol bol aldı koydu yanıma, hatta asistan da dedı bugun ne kadar cok su almıssınız dıye, doktorum da naspın su ıcınce rahatlıyordur dedı
Ben de oyle sanıyordum, hatta her sertlesme de kıpırdadı sahip seviniyordum, meğer kasılıyprmus, doktorunuza sorun sertlesme normal mı dıye
Rahim ağzı benimde hiç söylememişti ben sordum erken doğum rahim uzunluğumdan dolayı mı diyorsunuz diye o da 2.5 cm civarı ama vajinal ultrasonda net belli oluyormuş ama öyle bakmadı erken doğumu tetikler diye bir de rahim uzunluğu mesame boş olup olmaması ile de ilgiliymiş anladığım kadarıyla ama illaki rahim uzunluğu az diye kesin erken doğum olacak diye birsey diyemem dedi olabilir de olmayabilir de dediŞifa olsun kuzum benim inşallah. Bende sertleşme olmadı da rahim ağzı hiç ölçülmedi galiba. Bu gidişimde sorsam mı kuzum
Kullanıyordum, 1bucuk ay kadar once bıraktırmıstı.. Dun tekrar yapıldı o da, bi de nıdılat dıye tansiyon ılacı basladı kasılmayı onluyorSorayım inşallah kontrole gittiğimde ben şuan haftada bir proluton kullanıyorum siz kullanıyor musunuz
Benim hiç bir kontrolümde bakılmadı canım. Hatta geçen hafta doktorum rahim ağzı ölçümü yapabiliriz demişti yapmadı. Bende neden yapmadınız dedim. Ultrasonda rahim ağzında bir açıklık görmedim dedi.Ultrasonla bakılıyor canim benim her kontrolümde ölçüyor doktor
O tansiyon ilacını bana da dedi ama sanırım daha sonraki kontrolde verecek ağrınız oluyor muydu sizin bu arada ben iki üç kere ağır kanama yaşadım o da erken doğuma neden oluyormuşKullanıyordum, 1bucuk ay kadar once bıraktırmıstı.. Dun tekrar yapıldı o da, bi de nıdılat dıye tansiyon ılacı basladı kasılmayı onluyor
Hicc öyle olmuyo maalesefBende perşembe günü kontrole gidecem 9+2 olduk zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor her kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum şu12 hafta yi aylardan belki rahat nefes alırım azcık