- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.301
GünaydınlarHu huu günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınlarHu huu günaydın
Günaydın ikiz annesiGünaydınlar
Evet canım oldukça diğerine göre ağır. Ohlala trendyolda yine düşmüş. Alacağım artık onu ya. Yoksa kafa karışıklığı olacak.Canım şimdi biraz baktım da kraft 12 kusur kilo ohlalaya göre çok ağır. Ohlala 8,5 kg. Bir de yan yana ikiz arabaları bence çok geniş olmamalı enlerine baktım Kraft çok geniş. Ben böyle hafif, kaba olmayan bir araba istiyorum. Ohlala bana daha kullanışlı geliyor.
Günaydınnn canım..Hu huu günaydın
Günaydın canım. Hamileliğin her evresi ayrı bir risk tabi bizler için özellikle. Ama 12.haftaya kadar duble korkulu geçiyor. 12.haftadan sonra daha rahatlıyorsun yine korkuların oluyor ama önceki kadar değil. 12 haftadan sonra ki kontroller zevkli geçiyor:) Hep yüreğim ağzımda gidiyordum ama artık öyle değil. Çok az kalmış senin de . 10.11.12. haftalar hızlı geçiyor.Bende perşembe günü kontrole gidecem 9+2 olduk zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor her kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum şu12 hafta yi aylardan belki rahat nefes alırım azcık
Canım detaylı cok guzel ilerliyordu, taa kş rahım agzı uzunlugunu görene kadar görür görmez hastaneye yatısım yapıldı, rahım agzı uzunlugu zar zor 10 mm ccktı, 2 haftada 30dan 10 a dusmus, kasılmalarım varmıs, arada karnım sertlesoyordu, onu soyledım, hatta doktorun yanında da oldu, kasılma bu dedı, tecrubesız olunca bılemedım ilaclarla agrı ve kasılma yi durdurmaya claısıyorlar, yarın 17 18 olursa pessar takıcak. Suan takmam agrın varken dedı, bır de alan gerek bana onun ıcın dedı, 3 4 gun daha hastanedeyim dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Biz de bu aralar alalım artık diyoruz. Gecen hafta almadığıma çok pismanimEvet canım oldukça diğerine göre ağır. Ohlala trendyolda yine düşmüş. Alacağım artık onu ya. Yoksa kafa karışıklığı olacak.
Canım çok geçmiş olsun. Hiç kafana takma şükür ki fark edilmiş. Pessar ile haftalarca bekleyenler var. Her şey güzel olacak, dualarım sizinleCanım detaylı cok guzel ilerliyordu, taa kş rahım agzı uzunlugunu görene kadar görür görmez hastaneye yatısım yapıldı, rahım agzı uzunlugu zar zor 10 mm ccktı, 2 haftada 30dan 10 a dusmus, kasılmalarım varmıs, arada karnım sertlesoyordu, onu soyledım, hatta doktorun yanında da oldu, kasılma bu dedı, tecrubesız olunca bılemedım ilaclarla agrı ve kasılma yi durdurmaya claısıyorlar, yarın 17 18 olursa pessar takıcak. Suan takmam agrın varken dedı, bır de alan gerek bana onun ıcın dedı, 3 4 gun daha hastanedeyim dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Dualarımız seninle sende kuzularinda iyi olucak hastanedesin farkedildi emin ellerdesin öyle düşün güzel haberler vericeksin bize canımCanım detaylı cok guzel ilerliyordu, taa kş rahım agzı uzunlugunu görene kadar görür görmez hastaneye yatısım yapıldı, rahım agzı uzunlugu zar zor 10 mm ccktı, 2 haftada 30dan 10 a dusmus, kasılmalarım varmıs, arada karnım sertlesoyordu, onu soyledım, hatta doktorun yanında da oldu, kasılma bu dedı, tecrubesız olunca bılemedım ilaclarla agrı ve kasılma yi durdurmaya claısıyorlar, yarın 17 18 olursa pessar takıcak. Suan takmam agrın varken dedı, bır de alan gerek bana onun ıcın dedı, 3 4 gun daha hastanedeyim dualarınızı eksik etmeyin ne olur
12 ye biseu kalmamış tabi biraz rahatlanio ama o tedirgin lik bebisler kucağımıza alana kadar devam etcek sanırım kuzumBende perşembe günü kontrole gidecem 9+2 olduk zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor her kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum şu12 hafta yi aylardan belki rahat nefes alırım azcık
Gerçekten mi yaa çok geçmiş olsun. ama rutin kontrollerde rahim ağzı uzunluğuna bakılmamış mıydı. Rahim ağzı ile ilgili bir müdahale yapılmışmıydı sana? Allahım sana güç versin korusun evlatlarınla birlikte. Dualarım seninle..Canım detaylı cok guzel ilerliyordu, taa kş rahım agzı uzunlugunu görene kadar görür görmez hastaneye yatısım yapıldı, rahım agzı uzunlugu zar zor 10 mm ccktı, 2 haftada 30dan 10 a dusmus, kasılmalarım varmıs, arada karnım sertlesoyordu, onu soyledım, hatta doktorun yanında da oldu, kasılma bu dedı, tecrubesız olunca bılemedım ilaclarla agrı ve kasılma yi durdurmaya claısıyorlar, yarın 17 18 olursa pessar takıcak. Suan takmam agrın varken dedı, bır de alan gerek bana onun ıcın dedı, 3 4 gun daha hastanedeyim dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Canım çok geçmiş olsun kasılmadan dolayi mi düşüş olmus.Canım detaylı cok guzel ilerliyordu, taa kş rahım agzı uzunlugunu görene kadar görür görmez hastaneye yatısım yapıldı, rahım agzı uzunlugu zar zor 10 mm ccktı, 2 haftada 30dan 10 a dusmus, kasılmalarım varmıs, arada karnım sertlesoyordu, onu soyledım, hatta doktorun yanında da oldu, kasılma bu dedı, tecrubesız olunca bılemedım ilaclarla agrı ve kasılma yi durdurmaya claısıyorlar, yarın 17 18 olursa pessar takıcak. Suan takmam agrın varken dedı, bır de alan gerek bana onun ıcın dedı, 3 4 gun daha hastanedeyim dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Amin canım, ınsallah ben de 30şu haftalara ulasırım doktorum 28e bıle razıCanım çok geçmiş olsun. Hiç kafana takma şükür ki fark edilmiş. Pessar ile haftalarca bekleyenler var. Her şey güzel olacak, dualarım sizinle
Insallah canım benımDualarımız seninle sende kuzularinda iyi olucak hastanedesin farkedildi emin ellerdesin öyle düşün güzel haberler vericeksin bize canım
Ikı hafta once 30du, kasılma olunca dusus olmus bir anda 20mm hem de.. Rabbime emanet kuzularım, doktor da elinden geleni yapıyorGerçekten mi yaa çok geçmiş olsun. ama rutin kontrollerde rahim ağzı uzunluğuna bakılmamış mıydı. Rahim ağzı ile ilgili bir müdahale yapılmışmıydı sana? Allahım sana güç versin korusun evlatlarınla birlikte. Dualarım seninle..
Evet canım, karnım tas gibi oluyordu ara ara, ben kasılma oldugunu bılemedım, tecrubesız lik ıste.. Hatta doktorun yanında da oldu gosterdım kasılıuor dedı, detaylıyı yarıda bıraktı, sonra devam ederiz dedı, o ana kadar da herseylerı guzeldı butun parmakları acmısşlardı cok guzel ilerliyordu, nasıp artık Rabbime emanetlerCanım çok geçmiş olsun kasılmadan dolayi mi düşüş olmus.
En azından kontrol altındasın hayırlısıyla düzelecek hersey
Yaa kuzum çok geçmiş olsun Rabbim esirgesin seni de evlatlarını da inşallah. Şükür ki fark edilmiş canım inşallah kasılmalarında geçerCanım detaylı cok guzel ilerliyordu, taa kş rahım agzı uzunlugunu görene kadar görür görmez hastaneye yatısım yapıldı, rahım agzı uzunlugu zar zor 10 mm ccktı, 2 haftada 30dan 10 a dusmus, kasılmalarım varmıs, arada karnım sertlesoyordu, onu soyledım, hatta doktorun yanında da oldu, kasılma bu dedı, tecrubesız olunca bılemedım ilaclarla agrı ve kasılma yi durdurmaya claısıyorlar, yarın 17 18 olursa pessar takıcak. Suan takmam agrın varken dedı, bır de alan gerek bana onun ıcın dedı, 3 4 gun daha hastanedeyim dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Canım çok geçmiş olsun geçecek Allahın izniyle herşey yoluna girecek üzülme sakın çok şükür ki hastanedesin dualarımız seninle ve kuzularınla❤Canım detaylı cok guzel ilerliyordu, taa kş rahım agzı uzunlugunu görene kadar görür görmez hastaneye yatısım yapıldı, rahım agzı uzunlugu zar zor 10 mm ccktı, 2 haftada 30dan 10 a dusmus, kasılmalarım varmıs, arada karnım sertlesoyordu, onu soyledım, hatta doktorun yanında da oldu, kasılma bu dedı, tecrubesız olunca bılemedım ilaclarla agrı ve kasılma yi durdurmaya claısıyorlar, yarın 17 18 olursa pessar takıcak. Suan takmam agrın varken dedı, bır de alan gerek bana onun ıcın dedı, 3 4 gun daha hastanedeyim dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Yaa kuzum çok geçmiş olsun Rabbim esirgesin seni de evlatlarını da inşallah. Şükür ki fark edilmiş canım inşallah kasılmalarında geçer
Çok saolun kızlar, Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun geçecek Allahın izniyle herşey yoluna girecek üzülme sakın çok şükür ki hastanedesin dualarımız seninle ve kuzularınla❤
Canım Allah yardımcın olsun inşallah güzel habelerle gelirsinCanım detaylı cok guzel ilerliyordu, taa kş rahım agzı uzunlugunu görene kadar görür görmez hastaneye yatısım yapıldı, rahım agzı uzunlugu zar zor 10 mm ccktı, 2 haftada 30dan 10 a dusmus, kasılmalarım varmıs, arada karnım sertlesoyordu, onu soyledım, hatta doktorun yanında da oldu, kasılma bu dedı, tecrubesız olunca bılemedım ilaclarla agrı ve kasılma yi durdurmaya claısıyorlar, yarın 17 18 olursa pessar takıcak. Suan takmam agrın varken dedı, bır de alan gerek bana onun ıcın dedı, 3 4 gun daha hastanedeyim dualarınızı eksik etmeyin ne olur