Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Pekala canım siz iğne sorunu yaşamıyorsunuz o zaman istedğiniz zaman bulabiliyorsunuz değil mi
Canım piyasada bulunmazsa biz de aynı sorunu yaşarız yani bu rapor bir yıllık bunu. Kullanma hakkı verio sisteme kayıtlı oluosun 6 kutu veriyor zamanı gelinxe dier hakkını aliosun ben ikinciye gitmedim yani yazdırmaya gerek olmucak istedgin eczaneden kimliğinle alırsın ondan daha kolay olur işimiz ama piyasa da bulunmazsa zor hepimizin işi

Bunu bende duydum bulmak zor zaten bide para alsınlar Allah yardımcımız olsun hepimizin

Hayırlısı olsun hakkımızda bakalım bi kaç yeri aradım ne olacak bilmiyorum

Hayırlısı olsun hakkımızda bakalım bi kaç yeri aradım ne olacak bilmiyorum
Oyle canim ben yine kendi sehrimi bırakıp başka şehirden buldum ya bakalım önceden iki aydır bulamadım bulunduğum yerde bı tane bile pruloton için soyluorum bizim burası daha skinti ilaçlar zor bulunuo küçük yer ise seninde bulunduğun yer

İstanbuldayım canım hiç bulunmuyor burada

Enox mu yazdırsam oksapar mı yazdırsam rapora kafam karışık oradada

Biz de dün ebebek'te baktık. 6000 TL olmuş biz şok Ben ohlala'da karar kıldım. Bu arada en olarak da çok geniş değil ve çok hafif. İnternetten alacağım. Takipteyim
Kraft markasını nasıl buldun peki? Ben model olarak kraft çok beğendim. Ama hep ohlala yı duyuyorum. Evet evet bende internetten takipteyim.

Kraft markasını nasıl buldun peki? Ben model olarak kraft çok beğendim. Ama hep ohlala yı duyuyorum. Evet evet bende internetten takipteyim.
Canım şimdi biraz baktım da kraft 12 kusur kilo ohlalaya göre çok ağır. Ohlala 8,5 kg. Bir de yan yana ikiz arabaları bence çok geniş olmamalı enlerine baktım Kraft çok geniş. Ben böyle hafif, kaba olmayan bir araba istiyorum. Ohlala bana daha kullanışlı geliyor.

İyiyim ama bı geceleri ben mi uyaniorum kuzum her gece aynı mide yanmam felan sonra uykuya dalamiorum ahh bebiş gece yaramazlik yapio hep sen nasılsın canim
Akşamları az mı yiyorsun canım belki acıktığın için miden öyle yapıyordur. Bende uyanıyorum bazen ama wc ziyareti için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…