- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.241
Hiç valla eskiden iğneden korkardım şimdi bulamama korkusu YasiorumAy evet ya, yani iğneleri sapladığımız yetmiyo bi de var mı yok mu stresi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç valla eskiden iğneden korkardım şimdi bulamama korkusu YasiorumAy evet ya, yani iğneleri sapladığımız yetmiyo bi de var mı yok mu stresi
Sağlık ocağınada sorarım bi artık hangi iğneyi bulabilirsemSağlık ocağında veriosun bende ödedim hep rapor alınca vermiosun kuzum
Senin şuanda elinde hiç mi yok enox a da aynı rapor aliniodur belki kuzumSağlık ocağınada sorarım bi artık hangi iğneyi bulabilirsem
Bende ozel hastanede rapor cıkarmıs tim oksapara ıgnesı ne 10 kuru yazdırmıstım ama ben her kutuda hemen hemen 45 TL verdim hepsine ayrı ayrı rapor surem bitti simdi daha yeni yazdırdım devlet hastanesıne elimde var diye gidip almadım ilk defa duydum bende ucretsız oldugunuRapor çıkarınca hiç para ödemedim bende sağlık ocağından 10 günlük aldım fazlasini vermediler .geçen haftalarda normal kadın doğum a devlette randevu aldım anlattım saolsun yardımcı oldu rapor yazdı muayenede oldum 6 kutu 10 lu verdi oskopar hiç para vermedim 1 yıllık bida Şubat'ta altı kutu alma hakkın var direk kimlikle eczane ye gidebilirsin dediler sende git kuzum bulunmasıda zor para da verilio
Ben özelikle devlete gittim çünkü ben hala tüp bebek doktoruna devam ediorum bende okumuştum burda bu zaman kadar sağlık ocağına verdim ücret.rapor aldım devlette eczane dedi ücret yok dieBende ozel hastanede rapor cıkarmıs tim oksapara ıgnesı ne 10 kuru yazdırmıstım ama ben her kutuda hemen hemen 45 TL verdim hepsine ayrı ayrı rapor surem bitti simdi daha yeni yazdırdım devlet hastanesıne elimde var diye gidip almadım ilk defa duydum bende ucretsız oldugunu
Evet canim eminim pihtilasma sorunum yokCanım eminmisin bi pıhtılaşma bişey olmadığına çünkü bi problem olmada kullandırmazdı yeni doktorun da bu kadar hayırlısı olsun
Bende 1 yıllık çıkardım raporu her ay 6 kutu alıyorum hiç ödeme yapmıyorum bittikçe direk eczaneden alıyorumRapor çıkarınca hiç para ödemedim bende sağlık ocağından 10 günlük aldım fazlasini vermediler .geçen haftalarda normal kadın doğum a devlette randevu aldım anlattım saolsun yardımcı oldu rapor yazdı muayenede oldum 6 kutu 10 lu verdi oskopar hiç para vermedim 1 yıllık bida Şubat'ta altı kutu alma hakkın var direk kimlikle eczane ye gidebilirsin dediler sende git kuzum bulunmasıda zor para da verilio
Bakalım simdi devlete yazdırdım bunda cıkıcak mı acaba merak ettim yarın eger bulabilirsem aldırmayım esıme zaten stok bulmak zor ıyleyse de 5 aydır bosuna verdim demekkı paraBen özelikle devlete gittim çünkü ben hala tüp bebek doktoruna devam ediorum bende okumuştum burda bu zaman kadar sağlık ocağına verdim ücret.rapor aldım devlette eczane dedi ücret yok die
Gitmedim daha canım önümüzdeki hafta gidicem doktorum burayı önerdi ama bilemedim bi kaç yere daha soracağım ona göre karar vericem artıkcanım memnun kaldın mı gittiğin yerden bende oraya yakın oturuyorum
Öyle valla hersey pahali bende detaylıya geçen hafta 800 ödedimNe zamlanmadıki canım detaylı içim 750 dediler dedim noluyo üstelik gaziosmanpaşa da tıp merkezi gibi bi yer daha doğumu sormadım korkuyorum duyacağım rakamdan
İşte Allah razı olsun valla burdan okudumda gittim bende sizlerden kuzum yoksa sağlık ocağı bile aklıma gelmezdi az para deil bı fitil 75 lira verdim bugün içime oturdu oda gün dolmamış ben fazla kullaniomusunBende 1 yıllık çıkardım raporu her ay 6 kutu alıyorum hiç ödeme yapmıyorum bittikçe direk eczaneden alıyorum
Bu nedir ya resmen sömürülüyoruz bişey diyemiyorum artıkÖyle valla hersey pahali bende detaylıya geçen hafta 800 ödedim
Valla kuzum her doktor ayrı yorumluyor oksaparıYa ben merak ediorum hiç sormadimda neden. Biz kullanioz çoğu kullanmio bende daha baya kullancam gbi değerlerde bı skinti mi goruolar acaba kuzum
Oyle deme kuzum vardır bı hayır burdan birbirimize fikir verioruz görmediğimiz en yakın arkads oluoruz bende geçen hafta aldım rapor burdan ogrendimdeBakalım simdi devlete yazdırdım bunda cıkıcak mı acaba merak ettim yarın eger bulabilirsem aldırmayım esıme zaten stok bulmak zor ıyleyse de 5 aydır bosuna verdim demekkı para
Banada ecoprin kan sulandırıcı senin dediklerini söyledi perinotoloji uzmanı kullan faydası çok dedi banada kanama olunca haber ver dedi sanırım ilaç kesmek için ama onun dışında bişe demediler illaki bebislere faydalıdır şifa olsun daValla kuzum her doktor ayrı yorumluyor oksaparı
Benim iki doktorumda bi zararı yok kan sulandırıcı vücutta kan akışını hızlandırır rahime kan akisi yeterli olur bebek beslenir dediler
Kanaman olursa haber ver keseriz dediler iki doktorumda aynisini söyledi ama dediğim gibi her doktor farklı yorumluyor
Bahçeşehir Altan cebeciye gittim canim çok memnun kaldım.Bu nedir ya resmen sömürülüyoruz bişey diyemiyorum artık
Sen nerde yaptırdın memnun kaldın mı ?
Amin inşallah sifa olsun Perinatolojide kullandigim ilaclari sordu söyledim gayet iyi devam et dedi.Banada ecoprin kan sulandırıcı senin dediklerini söyledi perinotoloji uzmanı kullan faydası çok dedi banada kanama olunca haber ver dedi sanırım ilaç kesmek için ama onun dışında bişe demediler illaki bebislere faydalıdır şifa olsun da
Ekliyorum listeye bu doktoruda o zaman parayı geçtim iyi doktor iyi cihaz bulmakta meseleBahçeşehir Altan cebeciye gittim canim çok memnun kaldım.
Cevremde gidenler çok oldu Tavsiye üzerine gittim bende gercekten çok memnun kaldım yalan söyleyememEkliyorum listeye bu doktoruda o zaman parayı geçtim iyi doktor iyi cihaz bulmakta mesele
Elimde sadece 5 günlük varSenin şuanda elinde hiç mi yok enox a da aynı rapor aliniodur belki kuzum