- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.221
Dolar kuru gibiEvet evet bende gördüm. Birde biz dün kırmızı olana baktık trendyoldan 3500 tl idi. Akşam 3700 oldu şuanda da 4086 olmuş. Bu ne ki anlamadım ben valla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolar kuru gibiEvet evet bende gördüm. Birde biz dün kırmızı olana baktık trendyoldan 3500 tl idi. Akşam 3700 oldu şuanda da 4086 olmuş. Bu ne ki anlamadım ben valla.
Oksapar da mı yokCanım bi çok iğne sıkıntılı şuan bulunmuyor bende oksapar bulamıyordum enoxa geçtim oda yok dediler piyasa marta kadar pitasa böyleymiş
Saol canım bı aydır bulamiorduk manisadayim İzmir'den buldurdum bı aylık ama bulunmio iyi yapmışsın canım yedegin olsun fitil de ignedeBen kullandım, bitti canım. Sadece 1 tane ani bi kanamaya karşı elimde tutuyorum. İyi ki tutmuşum.
Neredesin sen, bizim buralara sorayım mı?
Çok kötü yaEyvah eyvah valla insallh banada biraktirir benimde iki haftalık var hafta da bir bakalım bulunduğum yerde bı tane bile yok inşallah haftaya bulurum açıklamada yapmiolar hiç depolarda yok diolar sadece
Rapor çıkarınca iğnelere ne kadar ücret ödüyorsunuz ben sadece sağlık ocağına yazdırıyorum oda 5 paket 10 günlük oluyor senin raporlar kaç günlük oluyor bide devlet hastanesinde direk kadın doğumcuya mı gebelik takibi yapan doktora mı gidiyorsunuzCanım ben gittim işte geçen hafta devlet Hastanesi'ne oskopar i rapor aldım zor oldu biraz çünkü tahliler istedi saolsun yardımcı oldu 6 kutu aldım ama diğerlerini bende yazdiriorum sağlık ocağın bu arada rapor olunca ücret odemiosun bende bilmiodum ogrendim sende bı şansını dene devlete git rapor için kuzum bak bugün bı fitile 75 lira verdim içime oturdu onuda yazdiriorum günde 4 olduğu için günü gelmemiş.
İnşallah bulursun canım, bulamazsan haber et. İstanbul’da bulursam Kargo ile gönderirimO iğne birbirine benzio yine ama bunun muadili de yok sanırım kuzum yine doktora gidince sorucam ama inşallah buluruz
Canım eminmisin bi pıhtılaşma bişey olmadığına çünkü bi problem olmada kullandırmazdı yeni doktorun da bu kadar hayırlısı olsunValla doğum doktorum öyle dedi doguma kadar devam duruma göre bakarız doğumdan sonra 1 ay daha devam edebiliriz dedi
Çok saçma, sadece virüs için mi kullanılıyo bu iğne sankiIgne konusu heralde tum illerde oyle gecen hafta bende bulamadım oksapar ben de doğuma kadar kullanıcam onun İcin eczacı bana sey dedı vırusten dolayı kan sulandırıcı kullanıyorlar o yuzden saglik bakanlığı tum oksaparları topladı sadece hastanede var dediler prolutanı da ben gecen hafta basladım 2 tane bulabildim haftada 1 tane olucak tim doğuma kadar demıstı doktor eczacı onun ıcınde ithal marka oldugu ıcın uretımı cok yok ellerındekılerı herkez tukettı falan dedi marttan sonra anca gelir dedı bende bu hafta yine eczane eczane bakıcam bana yapılan acıklama buydu kızlar
Çok şükür canımBuldum şükür başka şehirden buldurdum bı aylık ama panik oldum sürekli yedekli gitcez ya ilaç bu sağlık bunu bile bulamioz Allah yardımcımiz olsun zor şartlarda çok güçlü bebeler olcak lar insalllah bizim bebeler
Rapor çıkarınca hiç para ödemedim bende sağlık ocağından 10 günlük aldım fazlasini vermediler .geçen haftalarda normal kadın doğum a devlette randevu aldım anlattım saolsun yardımcı oldu rapor yazdı muayenede oldum 6 kutu 10 lu verdi oskopar hiç para vermedim 1 yıllık bida Şubat'ta altı kutu alma hakkın var direk kimlikle eczane ye gidebilirsin dediler sende git kuzum bulunmasıda zor para da verilioRapor çıkarınca iğnelere ne kadar ücret ödüyorsunuz ben sadece sağlık ocağına yazdırıyorum oda 5 paket 10 günlük oluyor senin raporlar kaç günlük oluyor bide devlet hastanesinde direk kadın doğumcuya mı gebelik takibi yapan doktora mı gidiyorsunuz
Oksapar zaten 1 aydır bulamıyordum ki enoxa geçtim oda yokOksapar da mı yok
İlac içinde strese gidioruz ah bizim güçlü bebelerÇok şükür canım
Ne zamlanmadıki canım detaylı içim 750 dediler dedim noluyo üstelik gaziosmanpaşa da tıp merkezi gibi bi yer daha doğumu sormadım korkuyorum duyacağım rakamdanGünaydınnnnn
Guppguzel bı hafta olsun.
Ben Çarşamba gittim geçen ama.
21 gün hakkım var kontrol için
Bu hafta cumartesi mi alsam haftaya mı kararsız ve sabırsızım
Son kontrol tüp bebek merkezinde sonra artık doğum olacağı hastaneye geçeceğim. Ya da 2 ay Tip Merkezindeki doktora gidip 7. Ayda Özel e mi geçsem bilmiyorum. Kafam çok karışık. Herşey zamlanıyor. Muayne olmuş 2000 sezeryan dediler 6000. Daha bunun eşyaları var. Bakalım nasıl yetiseceğiz herşeye. İyi olsaydim çalışacaktım ne güzel doğuma kadar
Allah razı olsun kuzum sabah çok korktum bı aydır bulamiordik olanları kullandim ondan panik oldum ama tedbirli olalaim hepimizİnşallah bulursun canım, bulamazsan haber et. İstanbul’da bulursam Kargo ile gönderirim
Canım ben yazdırdığım halde hep iğnelere ücret verdim mesela oksapar iğnelerini yazdırmama rağmen 15 tl veriyordum 1 pakete bilmiyordum ona bi bakayım ben canımRapor çıkarınca hiç para ödemedim bende sağlık ocağından 10 günlük aldım fazlasini vermediler .geçen haftalarda normal kadın doğum a devlette randevu aldım anlattım saolsun yardımcı oldu rapor yazdı muayenede oldum 6 kutu 10 lu verdi oskopar hiç para vermedim 1 yıllık bida Şubat'ta altı kutu alma hakkın var direk kimlikle eczane ye gidebilirsin dediler sende git kuzum bulunmasıda zor para da verilio
canım memnun kaldın mı gittiğin yerden bende oraya yakın oturuyorumNe zamlanmadıki canım detaylı içim 750 dediler dedim noluyo üstelik gaziosmanpaşa da tıp merkezi gibi bi yer daha doğumu sormadım korkuyorum duyacağım rakamdan
Rica ederim canım, sevindim bulduğuna.Saol canım bı aydır bulamiorduk manisadayim İzmir'den buldurdum bı aylık ama bulunmio iyi yapmışsın canım yedegin olsun fitil de ignede
Ay evet ya, yani iğneleri sapladığımız yetmiyo bi de var mı yok mu stresiİlac içinde strese gidioruz ah bizim güçlü bebeler
Sağlık ocağında veriosun bende ödedim hep rapor alınca vermiosun kuzumCanım ben yazdırdığım halde hep iğnelere ücret verdim mesela oksapar iğnelerini yazdırmama rağmen 15 tl veriyordum 1 pakete bilmiyordum ona bi bakayım ben canım
İnşallah canım iğne yi tut kenarında hiç bişe gerek kalmaz inşallah kuzumRica ederim canım, sevindim bulduğuna.
Ay fitil hiç yok, inşallah gerekmez.