Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım ben gittim işte geçen hafta devlet Hastanesi'ne oskopar i rapor aldım zor oldu biraz çünkü tahliler istedi saolsun yardımcı oldu 6 kutu aldım ama diğerlerini bende yazdiriorum sağlık ocağın bu arada rapor olunca ücret odemiosun bende bilmiodum ogrendim sende bı şansını dene devlete git rapor için kuzum bak bugün bı fitile 75 lira verdim içime oturdu 😊onuda yazdiriorum günde 4 olduğu için günü gelmemiş.
Rapor çıkarınca iğnelere ne kadar ücret ödüyorsunuz ben sadece sağlık ocağına yazdırıyorum oda 5 paket 10 günlük oluyor senin raporlar kaç günlük oluyor bide devlet hastanesinde direk kadın doğumcuya mı gebelik takibi yapan doktora mı gidiyorsunuz

Igne konusu heralde tum illerde oyle gecen hafta bende bulamadım oksapar ben de doğuma kadar kullanıcam onun İcin eczacı bana sey dedı vırusten dolayı kan sulandırıcı kullanıyorlar o yuzden saglik bakanlığı tum oksaparları topladı sadece hastanede var dediler prolutanı da ben gecen hafta basladım 2 tane bulabildim haftada 1 tane olucak tim doğuma kadar demıstı doktor eczacı onun ıcınde ithal marka oldugu ıcın uretımı cok yok ellerındekılerı herkez tukettı falan dedi marttan sonra anca gelir dedı bende bu hafta yine eczane eczane bakıcam bana yapılan acıklama buydu kızlar
Çok saçma, sadece virüs için mi kullanılıyo bu iğne sanki 😡

Rapor çıkarınca iğnelere ne kadar ücret ödüyorsunuz ben sadece sağlık ocağına yazdırıyorum oda 5 paket 10 günlük oluyor senin raporlar kaç günlük oluyor bide devlet hastanesinde direk kadın doğumcuya mı gebelik takibi yapan doktora mı gidiyorsunuz
Rapor çıkarınca hiç para ödemedim bende sağlık ocağından 10 günlük aldım fazlasini vermediler .geçen haftalarda normal kadın doğum a devlette randevu aldım anlattım saolsun yardımcı oldu rapor yazdı muayenede oldum 6 kutu 10 lu verdi oskopar hiç para vermedim 1 yıllık bida Şubat'ta altı kutu alma hakkın var direk kimlikle eczane ye gidebilirsin dediler sende git kuzum bulunmasıda zor para da verilio

Günaydınnnnn 🥰
Guppguzel bı hafta olsun.
Ben Çarşamba gittim geçen ama.
21 gün hakkım var kontrol için
Bu hafta cumartesi mi alsam haftaya mı kararsız ve sabırsızım 😂
Son kontrol tüp bebek merkezinde sonra artık doğum olacağı hastaneye geçeceğim. Ya da 2 ay Tip Merkezindeki doktora gidip 7. Ayda Özel e mi geçsem bilmiyorum. Kafam çok karışık. Herşey zamlanıyor. Muayne olmuş 2000 sezeryan dediler 6000. Daha bunun eşyaları var. Bakalım nasıl yetiseceğiz herşeye. İyi olsaydim çalışacaktım ne güzel doğuma kadar 😔
Ne zamlanmadıki canım detaylı içim 750 dediler dedim noluyo üstelik gaziosmanpaşa da tıp merkezi gibi bi yer daha doğumu sormadım korkuyorum duyacağım rakamdan😅

Rapor çıkarınca hiç para ödemedim bende sağlık ocağından 10 günlük aldım fazlasini vermediler .geçen haftalarda normal kadın doğum a devlette randevu aldım anlattım saolsun yardımcı oldu rapor yazdı muayenede oldum 6 kutu 10 lu verdi oskopar hiç para vermedim 1 yıllık bida Şubat'ta altı kutu alma hakkın var direk kimlikle eczane ye gidebilirsin dediler sende git kuzum bulunmasıda zor para da verilio
Canım ben yazdırdığım halde hep iğnelere ücret verdim mesela oksapar iğnelerini yazdırmama rağmen 15 tl veriyordum 1 pakete bilmiyordum ona bi bakayım ben canım

X