- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.081
Sağol canım bir inceleyeyimEn İyi Bebek Arabası Tavsiyesi 2022 En Çok Tercih Edilenler
Yeni (veya yakında) bir anne veya baba olarak, yapılacaklar listenizde çocuğunuz için en iyi bebek arabasını arıyorsanız 2022 yılında en çok tercih edilen en iyi bebek arabası modellerini sizler için araştırdık. Öncelikle güvenlikwww.kadinlarkulubu.com
Burada kuzum
Tamam canımSağol canım bir inceleyeyim
Verdikleri ultrason kağıdında da yazıyor prdan bakabilirsin annesiMaşallah canım boyu posuna kadar öğrenmişsin kanama alanı bitmesinide sevindim inşallah hayırlısı olur ben o kadar hastaneye gittim kaç gram olmuş sormadım gidince sorucam bende
Evet ıkı tane pembe, yeesıl aradık ama yok maalesef, bizde ıkız zaten aynı olsun dedik artıkYaa bu benim aklımdaydı o gün bakayım dedim ama aklımlarından sonra Leyla moduna geçince unuttumçok güzel duruyor iki tane bulabildin mi güle güle kullansınlar yastığı da var bence çok doğru bir seçim
Tesekkurler bilgilendirme için canım. Aynen benimde ikiz olunca bol bol kıyafete ihtiyacımız olacak. Çok pahalı seyler almak istemiyorum. Ki zaten yaz bebekleri olacaklar inşallah. En çok zıbınlar iş görür herhalde. Genelde 3 aylık şeyler almayı düşünüyorum kışa bakarız artık onları sonra alırım. Önce 3 aya kadar alayım diyorum. Pijama takımları na baktım bende yüzde 100 pamuk dıyordu fiyatları da çok iyi idi.Canım ben yapmıstım hatta 2 3 gun once yaptım kargom geldi int sayfası biraz yavas sabır istiyor bısey bakarken ama ben memnun kaldım acıkcası kargoları cok hızlı hemen geliyor oncelıkle urunlerde gayet iyi kumas falan dısarlarda o kadar pahalıkı hele bende ıkız bebek bekleyince bana fiyat olarak cok uygun geldi bide bebekler cok gıyemıyor bıseylerı ben memnun kaldım kalıp bı tık kucuk ama dısarda aynı urunlerı ıkı katına satılıyor. Genel olarak ben kıyafet aldım takımlardan babynest aldım dısarı ya gore cok cok uygun bıtek yakalık almıstım o once geldı tek kat
Çok sevindim canım.. Ne güzel büyüsünler yavrucaklarımızKızlar çıktım kontrolden.
Bugün 17+4.
Bebeğim 18cm 225gr ve bu sefer kesin söyledi, erkek.
Kanama alanı falan tamamen bitmiş, rahim ağzı kapalı.
20-24 haftalar arası randevu alıp detaylı ultrasona gidicem.
Sonuçları doktora göndericem, gerekirse çağıracakmış.
Birkaç doktor ismi önerdi.
Anadolu yakasında Zeki Şahinoğlu, Melih Atahan Güven,Mehmet Uludoğan.
Avrupa yakasında da Recep Has.
Mehmet Bey en iyisidir dedi.
İlaçlarım Oksapar, Prilam, ReGenesis, Devit-3.
Haberler bu kadar.
Detaylı ultrason için başka doktor tavsiyesi olan var mı?
Yaa nerde yazuyor canım ben bilmiyorum baktım bulamadımVerdikleri ultrason kağıdında da yazıyor prdan bakabilirsin annesi
İşte bir ikiz annesi dahaSlm ikiz hamile arkadaşlar karnınız çıktımı benim 15 hafta ya girince karnım bi anda büyüdü kilo da var hazımsızlıkta çekiyorum sizde durumlar nasıl ?
Aynen aynen canım bende sen gıbı dusundum benim doğum en gec Nisan olacagı ıcın 0-3 ay agırlıjta aldım bıde 3-6 mevsimlik tarzı hepsi doğdukları zamanı kestıremedıgımız ıcın hep mevsimlik aldım sonra saglıkla olsunlar ayına gore alırız ınsallahTesekkurler bilgilendirme için canım. Aynen benimde ikiz olunca bol bol kıyafete ihtiyacımız olacak. Çok pahalı seyler almak istemiyorum. Ki zaten yaz bebekleri olacaklar inşallah. En çok zıbınlar iş görür herhalde. Genelde 3 aylık şeyler almayı düşünüyorum kışa bakarız artık onları sonra alırım. Önce 3 aya kadar alayım diyorum. Pijama takımları na baktım bende yüzde 100 pamuk dıyordu fiyatları da çok iyi idi.
Verdikleri ultrason kağıdında da yazıyor prdan bakabilirsin annesi
İkiz bebek arabası Hıc yokEn İyi Bebek Arabası Tavsiyesi 2022 En Çok Tercih Edilenler
Yeni (veya yakında) bir anne veya baba olarak, yapılacaklar listenizde çocuğunuz için en iyi bebek arabasını arıyorsanız 2022 yılında en çok tercih edilen en iyi bebek arabası modellerini sizler için araştırdık. Öncelikle güvenlikwww.kadinlarkulubu.com
Burada kuzum
Ay ben daha hiç birşey almadım. Özendim diye ebebek ten 1 çift zıbın aldım o kadarAynen aynen canım bende sen gıbı dusundum benim doğum en gec Nisan olacagı ıcın 0-3 ay agırlıjta aldım bıde 3-6 mevsimlik tarzı hepsi doğdukları zamanı kestıremedıgımız ıcın hep mevsimlik aldım sonra saglıkla olsunlar ayına gore alırız ınsallaho kadar cok alıncak seyler var ki insan sasırıyorum Vala
Vala sormayın bu sefer doktora gıttıgımde artık dedı ciddi konusma zamanı geldi dedıAy ben daha hiç birşey almadım. Özendim diye ebebek ten 1 çift zıbın aldım o kadarbenim haziran sonu görünüyor doğum ama bizim durum farklı olunca mayıs sonu olur o iş gibi geliyor bana.
Zamanda akıp geçiyor. Evi düzene sokmamız lazım daha.
Aynen bizimde başlamamız lazım.Vala sormayın bu sefer doktora gıttıgımde artık dedı ciddi konusma zamanı geldi dedıondan sonra esim strese girmeye basladı normalde hani bekliyorduk aynı bizde bısey almıyorduk sımdı bende oyle int kıyafetlerını tamamladım dedıgın iz gıbı bı de oda duzenlı var bebek arabası bulamıyorum bı yandan isim dusunuyoruz ısım bulursam hastane cıkısına karar vermek istiyorum kapı susu falan subata onları halletmek istiyorum bakalım nasip hepsi bir araya gelmesin diye yavastan basladık bızde
Alışırız canım, yeter ki sağlıklı olsun bebişlerİyi kuzum çok sevindim daha vaktimiz varsa çok korkuorum koldan bacaktan bizde havasını almioruz eşim vuruo ben bakamıyorumsonra yapmamız gerekirse onada aliscaz artık
Amin canım benimYaa parmağını mı emiyor çok tatlıı maşallah maşallah kuzum sağlıkla büyüsün
Normal canım, bende de oluyorduKızlar alt karında batma gibi bir ağrınız var mı biraz yorulunca oluyor. Baktım nette normal diyor rahim büyüdüğü için. Off şu kontroller neden 4 haftada bir
Çok şükür canım.Maşallah canım boyu posuna kadar öğrenmişsin kanama alanı bitmesinide sevindim inşallah hayırlısı olur ben o kadar hastaneye gittim kaç gram olmuş sormadım gidince sorucam bende
Çok ver çok şükür canımGözün aydın canım maşallah oglusunu gördün geldin netleşti artık
Geceden 2 al, anca fayda etti bana.Canım prilam dr yazmıştı bana ama hic etki etmemişti sabah akşam kullandım bana mısın demedi bugün sabah yine aldım cok şükür iyiyim sadece butun günüm uyuyarak geçti ama kusmadim cok şükür