Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet ıkı tane pembe, yeesıl aradık ama yok maalesef, bizde ıkız zaten aynı olsun dedik artık

Tesekkurler bilgilendirme için canım. Aynen benimde ikiz olunca bol bol kıyafete ihtiyacımız olacak. Çok pahalı seyler almak istemiyorum. Ki zaten yaz bebekleri olacaklar inşallah. En çok zıbınlar iş görür herhalde. Genelde 3 aylık şeyler almayı düşünüyorum kışa bakarız artık onları sonra alırım. Önce 3 aya kadar alayım diyorum. Pijama takımları na baktım bende yüzde 100 pamuk dıyordu fiyatları da çok iyi idi.

Çok sevindim canım.. Ne güzel büyüsünler yavrucaklarımız kontrol bekleyişi çok heyecanlı ama beklemesi bile ayrı bir sevinç veriyor bana. Allahım sevinçlerimiz yarım bırakmasın

Slm ikiz hamile arkadaşlar karnınız çıktımı benim 15 hafta ya girince karnım bi anda büyüdü kilo da var hazımsızlıkta çekiyorum sizde durumlar nasıl ?
İşte bir ikiz annesi daha
Ben dee ikiz anne adayıyım inşallah
Bebişlerin hayırlı olsun canım
Bende bugün 15+4 üm. Benim 12.haftadan sonra çıkmaya başladı hızla da devam ediyor
Hatta foto atmıştım hafta başında.

Aynen aynen canım bende sen gıbı dusundum benim doğum en gec Nisan olacagı ıcın 0-3 ay agırlıjta aldım bıde 3-6 mevsimlik tarzı hepsi doğdukları zamanı kestıremedıgımız ıcın hep mevsimlik aldım sonra saglıkla olsunlar ayına gore alırız ınsallah o kadar cok alıncak seyler var ki insan sasırıyorum Vala

Ay ben daha hiç birşey almadım. Özendim diye ebebek ten 1 çift zıbın aldım o kadar benim haziran sonu görünüyor doğum ama bizim durum farklı olunca mayıs sonu olur o iş gibi geliyor bana.
Zamanda akıp geçiyor. Evi düzene sokmamız lazım daha.

Vala sormayın bu sefer doktora gıttıgımde artık dedı ciddi konusma zamanı geldi dedı ondan sonra esim strese girmeye basladı normalde hani bekliyorduk aynı bizde bısey almıyorduk sımdı bende oyle int kıyafetlerını tamamladım dedıgın iz gıbı bı de oda duzenlı var bebek arabası bulamıyorum bı yandan isim dusunuyoruz ısım bulursam hastane cıkısına karar vermek istiyorum kapı susu falan subata onları halletmek istiyorum bakalım nasip hepsi bir araya gelmesin diye yavastan basladık bızde

Aynen bizimde başlamamız lazım.
İsim işi hele hiç düşenemiyorum. Nasıl karar veririz hiç bilmiyorum. Aklımda birşey de yok.
Kızlarımıza isim bulmamız lazım
Ben hep dedim 20.haftadan sonra almaya başlarım diye. Ama çok iş var ya.
Evden eşya azaltmamız lazım.
Birde çalışıyorum öyle zaman da yok.
Bakalım hayırlısı

Maşallah canım boyu posuna kadar öğrenmişsin kanama alanı bitmesinide sevindim inşallah hayırlısı olur ben o kadar hastaneye gittim kaç gram olmuş sormadım gidince sorucam bende
Çok şükür canım.
Sor sor, boyunu uyluk kemiği boyu FL ile hesaplıyor artık.
Kilo nasıl bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…