Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Çok sevindim canım.. Ne güzel büyüsünler yavrucaklarımız 🥰 kontrol bekleyişi çok heyecanlı ama beklemesi bile ayrı bir sevinç veriyor bana. Allahım sevinçlerimiz yarım bırakmasın 🙏
Amiiiin canım🥰
Heyecanlı ve stresli bir bekleyiş🙈
Çok şükür, görünce rahatladım🤗

Aynen bizimde başlamamız lazım.
İsim işi hele hiç düşenemiyorum. Nasıl karar veririz hiç bilmiyorum. Aklımda birşey de yok.
Kızlarımıza isim bulmamız lazım 😇
Ben hep dedim 20.haftadan sonra almaya başlarım diye. Ama çok iş var ya.
Evden eşya azaltmamız lazım.
Birde çalışıyorum öyle zaman da yok.
Bakalım hayırlısı 😌
Herkezde aynı dert galıba😬 benımde evim 2+1 bı odayı bosaltacagım bende bıde boya yapılacak insan sonra anca esyaları alınır😬 bende 22.haftaya gırıcem o yuzden kıyafetleri halledeyim dedim 🤣 cogu seyını hafıflettım kıyafet acısından bı hastane cıkıs yaptırcam isimleri belli olursa 🤣 aklımda bı kac ısım var ama degısık olsun ıstedım bende ama soylemesı zor olmasın diye dusunuyorum cok zormus ısım ısı🤣🤣

Maşallah kuzuya. 🥰
CRL boyu canım. 8,65cm henüz. 🤗
Sadece sayıların olduğu kağıdı verdi mi?
Orada kilo yazması lazım.
Ama çok küçük henüz, belki hesaplamamıştır doktor.
hepimizin ki inşallah crl boyu onu biliyorum popodan kafaya dedi bacaklarıyla beraber boyu iyi dedi ama kilosunu bu defa soracam gittiğimde

Crl yazan boyu 8.65 cm canım
14 hafta 4 günlük
Daha kilosu için erken olabilir bide daha farklı bi kağıt oluyor o zaten muhtemelen doğum tarihi falan da yazıyor bi dahaki gittiğinde verir🥰
Maaşallah çokta güzel çıkmış🧿🧿
Biliyorum ama kilosunu hiç bilmiyorum dediğin gibi olur şuana kadar ilk defa ultrason kağıdımda herşeyiyle belli oldu hiçbirnde bişey yoktu biliyor musun 🥰

Maşllah bide ikiz inşalah gelişimleri güzel olur belkise dediğin gibi bi dahaki muayenede kilosunu ölçer küçük diye emin olmak istiyor🥰
Tabi zaten bı olculer girdi, otomatik olarak hesaplandı, ıkısinde de aynı cıkınca biz de sasirdik☺️ bı sonrakı kontrolde ölcerler merak etmeyin, zaten cok kucuktuler

Biliyorum ama kilosunu hiç bilmiyorum dediğin gibi olur şuana kadar ilk defa ultrason kağıdımda herşeyiyle belli oldu hiçbirnde bişey yoktu biliyor musun 🥰
Bi dahaki gittiğinde öğrenirsin canım o zaman her gittiğinde daha da büyümüş oluyor hepsi ayrı güzel hayırlısıyla kucağımıza da alalım inşaallah 🤲🧿

Slm ikiz hamile arkadaşlar karnınız çıktımı benim 15 hafta ya girince karnım bi anda büyüdü kilo da var hazımsızlıkta çekiyorum sizde durumlar nasıl ?
Ikiz hamileyim canim bende. Karnim 5 aylik gibi zayif hamile kaldim hemen karnım çıktı. Hazımsızlık yasamadim hic ama demir hapi kullanıyorsan o yapiyormus Hazımsızlık. 2-3 güne bende basliyorum demir hapina.

Kızlar haftaya salı gelıcekmıs guzel gorunuyor bıde cevremde bebegı olan bu oyuncaklı corap cok kullanıyorlar. Lc waıkıde bir cifti 26- 30tl arası degısıyor bıme uygun gelıyor. Yulumd kumpası guzelse guzel gozukuyor dusunup almak isteyenler ıcın haber vereyim dedım🙂

Eklentiler

• Screenshot_20220109_005358.jpg
    Screenshot_20220109_005358.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 46
X