- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.061
Çok sevindim, ben çok iyiyim.
Çok sevinirim canım, teşekkür ederimHadi gözün aydın canım güzel güzel büyüsün oğlun artık
Bende detaylı için doktor bakıyorum avrupa yakasında doktorum bi tıp merkezini önerdi oraya gidersen sanada bilgi veririm
Gordun mu bebisi büyümüştür anlatsana azcik kuzumÇok sevindim, ben çok iyiyim.
Bebişimi de gördüm
Hem de nasıl büyümüş.Gordun mu bebisi büyümüştür anlatsana azcik kuzum
Şükür kuzum minnakin bak ya neler yapıomus yeni uykudan kalkmistir sürekli uyuyolar zaten sevindim hadi darısı bizim başımıza canım benimHem de nasıl büyümüş.
Parmağını emiyordu, çok tatlıydı.
Aşırı hareketli değildi bu sefer, uyku modunda dedi doktor.
Sağlıklı olduğunu gördüm ya, o bana yetti.
Amin canım, darısı sizeŞükür kuzum minnakin bak ya neler yapıomus yeni uykudan kalkmistir sürekli uyuyolar zaten sevindim hadi darısı bizim başımıza canım benimoskapari sordun mu biserler vurulmayla ilgili
Bimden cnm su kadife gıbı olandanNerden aldın kuzum
İyi kuzum çok sevindim daha vaktimiz varsa çok korkuorum koldan bacaktan bizde havasını almioruz eşim vuruo ben bakamıyorumAmin canım, darısı size
Sordum, acele etme. Karnın daha da sertleşecek, o zaman kola geç dedi.
İstesen de karından vuramazsın son aylar dedi. Havasını almıyorum, doğrudur gerek yok, cilt altı ve hazır olan iğnelerde almayız dedi.
Yaa parmağını mı emiyor çok tatlıı maşallah maşallah kuzum sağlıkla büyüsünKızlar çıktım kontrolden.
Bugün 17+4.
Bebeğim 18cm 225gr ve bu sefer kesin söyledi, erkek.
Kanama alanı falan tamamen bitmiş, rahim ağzı kapalı.
20-24 haftalar arası randevu alıp detaylı ultrasona gidicem.
Sonuçları doktora göndericem, gerekirse çağıracakmış.
Birkaç doktor ismi önerdi.
Anadolu yakasında Zeki Şahinoğlu, Melih Atahan Güven,Mehmet Uludoğan.
Avrupa yakasında da Recep Has.
Mehmet Bey en iyisidir dedi.
İlaçlarım Oksapar, Prilam, ReGenesis, Devit-3.
Haberler bu kadar.
Detaylı ultrason için başka doktor tavsiyesi olan var mı?
Yaa bu benim aklımdaydı o gün bakayım dedim ama aklımlarından sonra Leyla moduna geçince unuttumBimden cnm su kadife gıbı olandan
Maşallah canım boyu posuna kadar öğrenmişsin kanama alanı bitmesinide sevindim inşallah hayırlısı olur ben o kadar hastaneye gittim kaç gram olmuş sormadım gidince sorucam bendeKızlar çıktım kontrolden.
Bugün 17+4.
Haberler bu kadar.
Hangi modele baktın kuzum sen bende nasip olursa yarın gidip bakıcam beğenirsem almayı düşünüyorum benim bu dediğimde travel sistem canımAynen canım o tek elle kapatma işte kabin diye mi geçiyor bende tam bilmiyorum bugün mağazaya gittik adam gösterdi nasıl kapatılıp açılıyor çok hoşuma gitti ya. Yanımızda biri olmadan açabiliriz rahatçaAllahm o günlere de gelelim sağ salim
Ben niye görmüyorumAa kızlar kk nın ilk sayfası varya forum bölümü orada en iyi bebek arabası hangisi diye konu açılmışbakalım inceleyelim
Gözün aydın canım maşallah oglusunu gördün geldin netleşti artıkKızlar çıktım kontrolden.
Bugün 17+4.
Haberler bu kadar.
İnşallah canım çok geçmiş olsun vitaminli şeyler tüketmeye çalış şifa olsun inşallahCovid testim negatif çıktı ama grip oldum baya baya öksürüğüm ve ağrılarım var inşallah geçer yakın zamanda
Canım prilam dr yazmıştı bana ama hic etki etmemişti sabah akşam kullandım bana mısın demedi bugün sabah yine aldım cok şükür iyiyim sadece butun günüm uyuyarak geçti ama kusmadim cok şükürPrilamı geceden 2 tane içiyorum ben. Denedin mi onu?
Canım chicco markanındı ama modeli aklımda kalmadı kabin diye geçiyor galiba. Biz cinsiyeti öğrenince bakalım büyük mağazalardan marka model beğenip e bebek şubat indirimlerinde bakalım dedik. Ya da İnternete bakarız indirime girince alırızHangi modele baktın kuzum sen bende nasip olursa yarın gidip bakıcam beğenirsem almayı düşünüyorum benim bu dediğimde travel sistem canım
Dur buraya link atayım kuzumBen niye görmüyorum
Ben niye görmüyorum