Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ama onda bisey yokki kaldırmak istemiş ondan heralde anlamadım

bu konuda da şöyle bir açıklama yapayım ;

- Fotoğraflar için sitenin albüm bölümü var
- Albümde gizliliği istediğiniz gibi ayarlıyorsunuz yani şu görsün bu görsün bu görmesin diye
- Yine albümde istediğiniz zaman silebiliyorsunuz.

ama forumda paylaşılan bir fotoğraf silindiğinde sorun, alıntı yapmışsa biri diğer sayfalarda sorun, sayfa da kayma oluyor bu sorun.

yoksa silmiş silmemiş bize ne : )

Günaydın kızlar gunde 6 7 kere istifrs ediyorum dun en sonunda istifra edecek bisey kalmayınca kan kustum resmen vücutta sıvı kaybı olacak diye korkuyorum ilaçlar hic işe yaramıyor dr a haber vermeli miyim
Geçmiş olsun canım bendende geldi kan doktoruna haber verebilirsin ama tedirgin olma o kadar kusmaya bebek gayet iyiydi ben gittiğimde çok zor ama geçecek inşallah

Abi kanaması olmuş sanırım o yüzden ısrarla yeni üyelik açtı. Hepimiz korkuyoruz öyle bir durumda evet doktorumuz daha iyisini bilir ama burada arkadaşlar arasında fikir alışverişi yapınca onların desteğini alınca psikolojik olarak daha rahat hissediyoruz. Kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum

Aynen canım o tek elle kapatma işte kabin diye mi geçiyor bende tam bilmiyorum bugün mağazaya gittik adam gösterdi nasıl kapatılıp açılıyor çok hoşuma gitti ya. Yanımızda biri olmadan açabiliriz rahatça Allahm o günlere de gelelim sağ salim

Kızlar bu minicity den alışveriş yapan arkadaşlar vardı sanırım. Bende internet sitesine baktım da. Nasıl kaliteli mi ürünleri? Neler aldınız?
Canım ben yapmıstım hatta 2 3 gun once yaptım kargom geldi int sayfası biraz yavas sabır istiyor bısey bakarken ama ben memnun kaldım acıkcası kargoları cok hızlı hemen geliyor oncelıkle urunlerde gayet iyi kumas falan dısarlarda o kadar pahalıkı hele bende ıkız bebek bekleyince bana fiyat olarak cok uygun geldi bide bebekler cok gıyemıyor bıseylerı ben memnun kaldım kalıp bı tık kucuk ama dısarda aynı urunlerı ıkı katına satılıyor. Genel olarak ben kıyafet aldım takımlardan babynest aldım dısarı ya gore cok cok uygun bıtek yakalık almıstım o once geldı tek kat

Kızlar çıktım kontrolden.
Bugün 17+4.
Bebeğim 18cm 225gr ve bu sefer kesin söyledi, erkek.
Kanama alanı falan tamamen bitmiş, rahim ağzı kapalı.
20-24 haftalar arası randevu alıp detaylı ultrasona gidicem.
Sonuçları doktora göndericem, gerekirse çağıracakmış.
Birkaç doktor ismi önerdi.
Anadolu yakasında Zeki Şahinoğlu, Melih Atahan Güven,Mehmet Uludoğan.
Avrupa yakasında da Recep Has.
Mehmet Bey en iyisidir dedi.
İlaçlarım Oksapar, Prilam, ReGenesis, Devit-3.
Haberler bu kadar.
Detaylı ultrason için başka doktor tavsiyesi olan var mı?

Ben de ben değilim.
İyice kötü olursan iste muhakkak.

Günaydın kızlar gunde 6 7 kere istifrs ediyorum dun en sonunda istifra edecek bisey kalmayınca kan kustum resmen vücutta sıvı kaybı olacak diye korkuyorum ilaçlar hic işe yaramıyor dr a haber vermeli miyim
Prilamı geceden 2 tane içiyorum ben. Denedin mi onu?

Hepimizin öyle canım, bizim elimizde bir şey yok.
Allah size bağışlasın yavrularınızı.

Hadi gözün aydın canım güzel güzel büyüsün oğlun artık
Bende detaylı için doktor bakıyorum avrupa yakasında doktorum bi tıp merkezini önerdi oraya gidersen sanada bilgi veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…