- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.041
Teşekkür ederiz hem açıklamanız için hem güzel dilekleriniz için..Kimsenin üzerine gitmiyoruz ki kurallar herkes için aynı şekilde uygulanıyor.
hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci dileriz
Ama onda bisey yokki kaldırmak istemiş ondan heralde anlamadım
yok ben değilim:)Evet kimdi, foto paylasanlardan biri amaozn_srk burda o deıl, Baska kım paylasmıs tı
evet canım ne güzel. öyle öyle çok şükür.Merak etme senin de gelecekyatcaz kalkacaz bidaha yatcaz kalkacaz, prenseslerimi görecem Allah ızın verırse tabıkı
Kanaman leken gelmedigı surece korkma, gelirse hemen haber ver doktoruna ıgnen yapılır, dermansız dert deıl sukur ler olsun ki
Geçmiş olsun canım bendende geldi kan doktoruna haber verebilirsin ama tedirgin olma o kadar kusmaya bebek gayet iyiydi ben gittiğimde çok zor ama geçecek inşallahGünaydın kızlar gunde 6 7 kere istifrs ediyorum dun en sonunda istifra edecek bisey kalmayınca kan kustum resmen vücutta sıvı kaybı olacak diye korkuyorum ilaçlar hic işe yaramıyor dr a haber vermeli miyim
Nerden aldın kuzum
Abi kanaması olmuş sanırım o yüzden ısrarla yeni üyelik açtı. Hepimiz korkuyoruz öyle bir durumda evet doktorumuz daha iyisini bilir ama burada arkadaşlar arasında fikir alışverişi yapınca onların desteğini alınca psikolojik olarak daha rahat hissediyoruz. Kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorumsize yazılı izah ettim, her cezanın bir yaptırımı olur. Madem yeni üyelik alıp geleceksiniz ceza da vermeyelim!
Birde kardeşimin hesabı diye açıklama yapmanız ne bileyim ...
Cezanız 1 hafta daha uzatıldı
Aynen canım o tek elle kapatma işte kabin diye mi geçiyor bende tam bilmiyorum bugün mağazaya gittik adam gösterdi nasıl kapatılıp açılıyor çok hoşuma gitti ya. Yanımızda biri olmadan açabiliriz rahatçaDoğumdan sonra sıkıntı yaşarsam onu alıcam canım inşallah yaşamam teşekkür ederim
Çok kararsızım kanzın bir modeli var şimdide onu beğendim yarın gidip bakıcam tek elle kapatma falan varmış kullanımı kolaya benziyor yorumları iyi
Ben cumayı bekliyorum inşallah tekrar bir sürprizle karşılaşmayız
Canım ben yapmıstım hatta 2 3 gun once yaptım kargom geldi int sayfası biraz yavas sabır istiyor bısey bakarken ama ben memnun kaldım acıkcası kargoları cok hızlı hemen geliyor oncelıkle urunlerde gayet iyi kumas falan dısarlarda o kadar pahalıkı hele bende ıkız bebek bekleyince bana fiyat olarak cok uygun geldi bide bebekler cok gıyemıyor bıseylerı ben memnun kaldım kalıp bı tık kucuk ama dısarda aynı urunlerı ıkı katına satılıyor. Genel olarak ben kıyafet aldım takımlardan babynest aldım dısarı ya gore cok cok uygun bıtek yakalık almıstım o once geldı tek katKızlar bu minicity den alışveriş yapan arkadaşlar vardı sanırım. Bende internet sitesine baktım da. Nasıl kaliteli mi ürünleri? Neler aldınız?
Ben de ben değilim.Evet ya ben ben deilm kuzum
Normalde bulantım yoktu gece uyanıom hep acikiom die uyanirdim ama bu hafta böle bulantı yanma oldu bana hiç ilaç vermedi başında bulandiginda da gidince soliyim kuzum dediğin gibi büyüdükçe bulancak sanırım
Prilamı geceden 2 tane içiyorum ben. Denedin mi onu?Günaydın kızlar gunde 6 7 kere istifrs ediyorum dun en sonunda istifra edecek bisey kalmayınca kan kustum resmen vücutta sıvı kaybı olacak diye korkuyorum ilaçlar hic işe yaramıyor dr a haber vermeli miyim
Covid testim negatif çıktı ama grip oldum baya baya öksürüğüm ve ağrılarım var inşallah geçer yakın zamanda
Hepimizin öyle canım, bizim elimizde bir şey yok.İnşallahh canımm, doktor erken haftalardakı kanamalardan korkmuyordu Hıc, ama en son gıttıgımizde hep boyle devam ederse erken dogumu tetikler dedı, o zaman bır korktum, cok sukur 2 haftadır bısey yok progestan dozu da artırıldı.. Hayırlısını bilir Rabbımbebeklerim Rabbime emanet
Maşallah maşallahMaşallah de
Aynen canımDolar dustu ama fiyatlar duşmüyor, ne anladık bu işten, olan yıne garibana oluyor
Hadi gözün aydın canım güzel güzel büyüsün oğlun artıkKızlar çıktım kontrolden.
Bugün 17+4.
Bebeğim 18cm 225gr ve bu sefer kesin söyledi, erkek.
Kanama alanı falan tamamen bitmiş, rahim ağzı kapalı.
20-24 haftalar arası randevu alıp detaylı ultrasona gidicem.
Sonuçları doktora göndericem, gerekirse çağıracakmış.
Birkaç doktor ismi önerdi.
Anadolu yakasında Zeki Şahinoğlu, Melih Atahan Güven,Mehmet Uludoğan.
Avrupa yakasında da Recep Has.
Mehmet Bey en iyisidir dedi.
İlaçlarım Oksapar, Prilam, ReGenesis, Devit-3.
Haberler bu kadar.
Detaylı ultrason için başka doktor tavsiyesi olan var mı?
Paylaştığı fotoğrafın mı silinmesini istemiş?Yasak demek kıprofilden kaldırınca bısey olmuyordu, ben cok sildim oyle