- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.101
Amiiiin canımÇok sevindim canım.. Ne güzel büyüsünler yavrucaklarımızkontrol bekleyişi çok heyecanlı ama beklemesi bile ayrı bir sevinç veriyor bana. Allahım sevinçlerimiz yarım bırakmasın
Maşallah kuzuya.
Crl yazan boyu 8.65 cm canım
Ultrason kağıdında yazılır dediler ben bulamadım doktorosa sormayı unuttum merakda ediyorum 18inde zaten muayenem var sorarım inşallahÇok şükür canım.
Sor sor, boyunu uyluk kemiği boyu FL ile hesaplıyor artık.
Kilo nasıl bilmiyorum
Herkezde aynı dert galıbaAynen bizimde başlamamız lazım.
İsim işi hele hiç düşenemiyorum. Nasıl karar veririz hiç bilmiyorum. Aklımda birşey de yok.
Kızlarımıza isim bulmamız lazım
Ben hep dedim 20.haftadan sonra almaya başlarım diye. Ama çok iş var ya.
Evden eşya azaltmamız lazım.
Birde çalışıyorum öyle zaman da yok.
Bakalım hayırlısı
hepimizin ki inşallah crl boyu onu biliyorum popodan kafaya dedi bacaklarıyla beraber boyu iyi dedi ama kilosunu bu defa soracam gittiğimdeMaşallah kuzuya.
CRL boyu canım. 8,65cm henüz.
Sadece sayıların olduğu kağıdı verdi mi?
Orada kilo yazması lazım.
Ama çok küçük henüz, belki hesaplamamıştır doktor.
Biliyorum ama kilosunu hiç bilmiyorum dediğin gibi olur şuana kadar ilk defa ultrason kağıdımda herşeyiyle belli oldu hiçbirnde bişey yoktu biliyor musunCrl yazan boyu 8.65 cm canım
14 hafta 4 günlük
Daha kilosu için erken olabilir bide daha farklı bi kağıt oluyor o zaten muhtemelen doğum tarihi falan da yazıyor bi dahaki gittiğinde verir
Maaşallah çokta güzel çıkmış
Benım İlk Kez kilosunu 15.haftada olçmustu, hatta ıkısı de aynı cıkmıstı, ne 1 gr eksik ne fazlahepimizin ki inşallah crl boyu onu biliyorum popodan kafaya dedi bacaklarıyla beraber boyu iyi dedi ama kilosunu bu defa soracam gittiğimde
Maşllah bide ikiz inşalah gelişimleri güzel olur belkise dediğin gibi bi dahaki muayenede kilosunu ölçer küçük diye emin olmak istiyorBenım İlk Kez kilosunu 15.haftada olçmustu, hatta ıkısı de aynı cıkmıstı, ne 1 gr eksik ne fazla
Tabi zaten bı olculer girdi, otomatik olarak hesaplandı, ıkısinde de aynı cıkınca biz de sasirdikMaşllah bide ikiz inşalah gelişimleri güzel olur belkise dediğin gibi bi dahaki muayenede kilosunu ölçer küçük diye emin olmak istiyor
Bi dahaki gittiğinde öğrenirsin canım o zaman her gittiğinde daha da büyümüş oluyor hepsi ayrı güzel hayırlısıyla kucağımıza da alalım inşaallahBiliyorum ama kilosunu hiç bilmiyorum dediğin gibi olur şuana kadar ilk defa ultrason kağıdımda herşeyiyle belli oldu hiçbirnde bişey yoktu biliyor musun
Maşallah inşalalh öyle devam ederTabi zaten bı olculer girdi, otomatik olarak hesaplandı, ıkısinde de aynı cıkınca biz de sasirdikbı sonrakı kontrolde ölcerler merak etmeyin, zaten cok kucuktuler
Ay inşallah Rabnim hayırlısıyla nasp ederBi dahaki gittiğinde öğrenirsin canım o zaman her gittiğinde daha da büyümüş oluyor hepsi ayrı güzel hayırlısıyla kucağımıza da alalım inşaallah
Yaaaa maşallah miniğim benim yaa
Hepimizinkine maşallah sağlıklı doğsunlar inşallah hastaneden o kadar ultrason kağıdı aldım ilk defa bu kadar net elimde olduYaaaa maşallah miniğim benim yaa
Dahada güzel görüntüler alicaz inşallah annesiHepimizinkine maşallah sağlıklı doğsunlar inşallah hastaneden o kadar ultrason kağıdı aldım ilk defa bu kadar net elimde oldu
Ikiz hamileyim canim bende. Karnim 5 aylik gibi zayif hamile kaldim hemen karnım çıktı. Hazımsızlık yasamadim hic ama demir hapi kullanıyorsan o yapiyormus Hazımsızlık. 2-3 güne bende basliyorum demir hapina.Slm ikiz hamile arkadaşlar karnınız çıktımı benim 15 hafta ya girince karnım bi anda büyüdü kilo da var hazımsızlıkta çekiyorum sizde durumlar nasıl ?
Ay ne büyük tesadüf.Benım İlk Kez kilosunu 15.haftada olçmustu, hatta ıkısı de aynı cıkmıstı, ne 1 gr eksik ne fazla