Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Tabiki senin neyin eksik
Konuşmuştuk sanki bunu ondan dedim canım ben korse aldım ama kac kere kullandım ya 2 ya 3 sıkıldım nisanda bide daha böyle sıcak yokken şimdi hiç kullanılmaz bana 10. Gün kontrolde doktor kullanabilirsin demişti. Aldım dolapta duruyor kışın belim ağrırsa takarım e bebekten almıştım ben

Ay evet hatırladım bende akıl kalmamış ki söyleyince aklıma geldi.bende özel almadım ama evde var korsem olanı arada azcik takayım diyorum çok sıcak evet ama göbeğim çok kalacak eğer takmazsam.aldigik kiloyu vermişim şu an ama göbek kat oldu duruyor

2 yada 3. Gün başladım kullanmayA 40 çıkana kadar devam ettim.Baslarda göğüs altından göbeği saracak şekilde olanlardan sonrası cırtlı olanlardan

2 yada 3. Gün başladım kullanmayA 40 çıkana kadar devam ettim.Baslarda göğüs altından göbeği saracak şekilde olanlardan sonrası cırtlı olanlardan
Ay helal olsun azimlisin maşallah bende başlayayım yarın geç bile kalmışım sanırım

Hissedensair
Arada yazmıştın sanki diğer topikteyken öyle hatırlıyorum gece gündüz burdayız biz
Sen naptın doğum oldu mu
Amin amin canım maşallah çok şükür seni yormadan gelmiş bebiş kız mı erkek mi peki
Sıcakta bebeler çatlar ya onların içinde bana göre değil bebeme görede değildir
Hahah anneler sevmiyorsa nettir bebe de sevmeyecek
Ben doğum yaptıktan 1 hafta sonra kontrole gittiğimde takabilirsin dedi öncesinde yasaktı. Ben almadım evde normal bir korse vardı bel ağrısı için kullandığım onu kullanırım dedim ama ağrıdan cesaret edemedim. Daha sonra o koca göbeğimden hızlı hareket etmek zor gelince bir kaç gün taktım ama çok sıcaktı bıraktım inanılmaz terliyor insan
Waikiki kodu olann
Dur bakim bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…