• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Çok şükür seninkiler bitti darısı bizlere. Benim oglusunda demiri düşük o yüzden damlayı günde 2ye çıkardı doktorumuz bu ayki kontrolde kan isticek duruma göre ne kadar kullanicaz bakıcak
biz 4. aydan beri düzenli kullanıyoruz hiçte kan vermedim 1 yaşta artık genel tahlilde baktıkki düşük..
zaten daha kan vermeden dr demişti düşük cıkacaktır çünkü bebeklerde depo hızlı boşalıyormuş :(

biz 4. aydan beri düzenli kullanıyoruz hiçte kan vermedim 1 yaşta artık genel tahlilde baktıkki düşük..
zaten daha kan vermeden dr demişti düşük cıkacaktır çünkü bebeklerde depo hızlı boşalıyormuş :(
Biz 20 günlükden sonra başladık sabahları kullanıyorduk artık sabah akşam kullanıyoruz geçen ay hasta olmuştu kan verdik yine düşük çıkmıştı bakalım bu ay inşallah biraz daha iyi olur.
Bende halen kullanıyorum demir ilacı

Biz 20 günlükden sonra başladık sabahları kullanıyorduk artık sabah akşam kullanıyoruz geçen ay hasta olmuştu kan verdik yine düşük çıkmıştı bakalım bu ay inşallah biraz daha iyi olur.
Bende halen kullanıyorum demir ilacı
oy kıyamam
inşallah güzel sonuçlar olur cnm

bana chicconun hediye geldi 1 kere kullandm
bidaha ben bunu kullanmam diyip köşeye attım :KK70: kargolayabilirim :KK70:

evet cnm oda devletin aşısı onu vurulduk geçen hafta
bugünde kan verdik işte çok şükür sonuçlar temiz sadece demiri düşük ki her bebekte hemen hemen düşük çünkü demir depoları hemen boşalıyor ilaç kullanmamıza rağmen
menenjitimizi olduk
kabus gibiydi :KK70: geçti bitti :KK70:
Niye kız 😅 ben çok hevesleniyprum 😅 hatta keşke bebem kış bebesi olsaydı şimdi kısa kolları giyip kanguruda fink atıyor olurduk 😅😅 ikinciyi öyle planlasak keşke 😅😅
Ohh şifa olsun minnakıma iki gün sonra da bizim kabus başlıyor üçlü aşı 😬😬
Bende bi düşünüyorum sonra vazgeçiyorum rahat edemez diye kendim sevmiyorum ya 🤭🤭

Evet çok çabuk büyüyorlar kuzularımız 🥰

Ergobabyden memnun olan çok canım bende alsam onu düşünürdüm dışarda falanda kucaktansa o iyi olur ama işte ben sevmiyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️😁😁
Slingi de çok seviyorum çok havalı duruyor ama benim kurtlu bebemi ona koyana kadar kolu bacağı çıkar 😅😅

Niye kız 😅 ben çok hevesleniyprum 😅 hatta keşke bebem kış bebesi olsaydı şimdi kısa kolları giyip kanguruda fink atıyor olurduk 😅😅 ikinciyi öyle planlasak keşke 😅😅

Slingi de çok seviyorum çok havalı duruyor ama benim kurtlu bebemi ona koyana kadar kolu bacağı çıkar 😅😅
Ay ben bilmiorm kullanamadm
Kızımda sevmedi içinde sıkıldı :D

Aslında çoktan yakaladım da 😅😅 gelirsin diye bekledim baktım gelmiyorsun ben çağırayım dedim😅
Tecrübelerinizi okuyorum bende 🤭tüp bebek gruplarindan beri bakıyorum aslinda bende tüp bebek yaptıracaktim son anda kendiliğinden oldu.cok şükür ki kavuştuk sonunda rabbim hepsine uzun sağlıklı ömürler nasip etsin 🤲🥰

Sıcakta bebeler çatlar ya onların içinde bana göre değil bebeme görede değildir 😅😅

Tecrübelerinizi okuyorum bende 🤭tüp bebek gruplarindan beri bakıyorum aslinda bende tüp bebek yaptıracaktim son anda kendiliğinden oldu.cok şükür ki kavuştuk sonunda rabbim hepsine uzun sağlıklı ömürler nasip etsin 🤲🥰
Amin canım gel sende arada taze anne 🥰
Bende arada sizin grubu okuyorum ne aktif bir grup maşallah doğum yapmalarına rağmen giriyorlar😊😊

Amin canım gel sende arada taze anne 🥰
Bende arada sizin grubu okuyorum ne aktif bir grup maşallah doğum yapmalarına rağmen giriyorlar😊😊
Aynen öyle 🤭bende yetişemiyorum okumaya bile çoğu zaman masallahlari var 😅 hazır gelmişken tecrubelelilere soru sorayım 🤭doktora soracaksın bugün lohusa kontrolüm vardı unuttum cikdim aonradan aklıma geldi korse kullandiniz mi nasıl bir korse ve ne zaman başladınız kullanmaya.

Aynen öyle 🤭bende yetişemiyorum okumaya bile çoğu zaman masallahlari var 😅 hazır gelmişken tecrubelelilere soru sorayım 🤭doktora soracaksın bugün lohusa kontrolüm vardı unuttum cikdim aonradan aklıma geldi korse kullandiniz mi nasıl bir korse ve ne zaman başladınız kullanmaya.
Bende cevap vereyim mi buna canım 🤭🤭

Back
X