Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet 38 haftada sezaryan ile gerçekleşti şükür şuan 48 günlük olduk

Kız canım

Ay deme ya valla sütyen bile fazla gelirken onuda nasıl takacağım bilmiyorum gerçekten ama birazda olsa takmam lazım takabilirim inşallah

çevrende varsa kanguru kullanan önce dene
Hahah yok galiba şansa kadere artık
Evet 38 haftada sezaryan ile gerçekleşti şükür şuan 48 günlük olduk
Oh oh maşallah kırkı bile çıkmış. Seninki kız mı erkek mi. Sağlıkla büyüsün inşallah
Kız canım

Ay deme ya valla sütyen bile fazla gelirken onuda nasıl takacağım bilmiyorum gerçekten ama birazda olsa takmam lazım takabilirim inşallah
Ohh yerim onu bize bir gelin daha geldi nefessss Nefes0858
Takınca o sarkan göbeği toparlıyor ya hareket etmen daha kolay oluyor ama ara sıra çıkar belin dinlensin. Bu tür korseleri uzun süre kullanınca o kaslar zayıflıyor diye biliyorum

Bakim bugün birini aldırayım off bitsin artık gaz çilemiz ya. Siz 3 aylık oldunuz nasıl hafifledi mi
Biter inşallah canım biz daha iyiydik ama şu 3 4 gündür gazlı biraz oda damlayı vermiyordum bugün vericem yine
Bize gelin olmaz kankimiz o bizim

Evet erkeklerimiz çok bu sene maşallah
Öyle yapayım canım çok sağol evet sürekli takmakta iyi değil diyorlar.

Ben kızımı veremem kimselere daha kokusunu yeni duydum kız durun hele erkek analari
Bak şimdiden adını koyalım ilerisini düşünelim
Rabbim sağlık versin bütün kuzularımıza onlar bizim mucizelerimiz Allahım şanslarını bahtlarını açık etsin hepsinin hepsi ailesine vatanına başarılı hayırlı evlatlar olsun inşallah gelecekleri parlak olsun yavrularımızın

Gün bana bugün zor aydı
Aynen şuan başım çatlıyor resmen uykusuzluktan gecelerimiz güzeldi bizim niye bozuldu anlamıyorum.5 gündür günlük en fazla 2 saat uyudum vücut dayanamıyor artik.Gunduz zaten pek durmaz onu kabul ettik ama gece daha iyi uyurdu şimdi ikisi de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…