- 19 Kasım 2019
- 53.602
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #11.281
çevrende varsa kanguru kullanan önce deneAnammgözümü korkutma kız benim oğlan da kurtlu napsam ki bişeyler ile deneme yapmak lazım,
Evet 38 haftada sezaryan ile gerçekleşti şükür şuan 48 günlük oldukHissedensair
Arada yazmıştın sanki diğer topikteyken öyle hatırlıyorumgece gündüz burdayız biz
Sen naptın doğum oldu mu
Amin amin canımmaşallah çok şükür seni yormadan gelmiş bebiş kız mı erkek mi peki
Hahah anneler sevmiyorsa nettir bebe de sevmeyecek
Ben doğum yaptıktan 1 hafta sonra kontrole gittiğimde takabilirsin dedi öncesinde yasaktı. Ben almadım evde normal bir korse vardı bel ağrısı için kullandığım onu kullanırım dedim ama ağrıdan cesaret edemedim. Daha sonra o koca göbeğimden hızlı hareket etmek zor gelince bir kaç gün taktım ama çok sıcaktı bıraktım inanılmaz terliyor insan
Dur bakim bacım
Kız canımAmin amin canımmaşallah çok şükür seni yormadan gelmiş bebiş kız mı erkek mi peki
Ben doğum yaptıktan 1 hafta sonra kontrole gittiğimde takabilirsin dedi öncesinde yasaktı. Ben almadım evde normal bir korse vardı bel ağrısı için kullandığım onu kullanırım dedim ama ağrıdan cesaret edemedim. Daha sonra o koca göbeğimden hızlı hareket etmek zor gelince bir kaç gün taktım ama çok sıcaktı bıraktım inanılmaz terliyor insan
Bakim bugün birini aldırayım off bitsin artık gaz çilemiz ya. Siz 3 aylık oldunuz nasıl hafifledi miİkisine de iyi diyorlar canım
Hahah yok galibaçevrende varsa kanguru kullanan önce dene
Oh oh maşallah kırkı bile çıkmış. Seninki kız mı erkek mi. Sağlıkla büyüsün inşallahEvet 38 haftada sezaryan ile gerçekleşti şükür şuan 48 günlük olduk
Ohh yerim onu bize bir gelin daha geldi nefessssKız canım
Ay deme ya valla sütyen bile fazla gelirken onuda nasıl takacağım bilmiyorum gerçekten ama birazda olsa takmam lazım takabilirim inşallah
Biter inşallah canım biz daha iyiydik ama şu 3 4 gündür gazlı biraz oda damlayı vermiyordum bugün vericem yineBakim bugün birini aldırayım off bitsin artık gaz çilemiz ya. Siz 3 aylık oldunuz nasıl hafifledi mi
Bize gelin olmaz kankimiz o bizimHahah yok galibaşansa kadere artık
Oh oh maşallah kırkı bile çıkmış. Seninki kız mı erkek mi. Sağlıkla büyüsün inşallah
Ohh yerim onu bize bir gelin daha geldi nefessssNefes0858
Takınca o sarkan göbeği toparlıyor ya hareket etmen daha kolay oluyorama ara sıra çıkar belin dinlensin. Bu tür korseleri uzun süre kullanınca o kaslar zayıflıyor diye biliyorum
Evet erkeklerimiz çok bu sene maşallahHahah yok galibaşansa kadere artık
Oh oh maşallah kırkı bile çıkmış. Seninki kız mı erkek mi. Sağlıkla büyüsün inşallah
Ohh yerim onu bize bir gelin daha geldi nefessssNefes0858
Takınca o sarkan göbeği toparlıyor ya hareket etmen daha kolay oluyorama ara sıra çıkar belin dinlensin. Bu tür korseleri uzun süre kullanınca o kaslar zayıflıyor diye biliyorum
Gazları da çokEvet erkeklerimiz çok bu sene maşallah
Öyle yapayım canım çok sağol evet sürekli takmakta iyi değil diyorlar.
Hahah daha iyi kız hiç yabancılık çekmezBiter inşallah canım biz daha iyiydik ama şu 3 4 gündür gazlı biraz oda damlayı vermiyordum bugün vericem yine
Bize gelin olmaz kankimiz o bizim
Yapma yaGazları da çok
.27 temmuza kadar ,%20 _ FK1GFTWAP20Waikiki kodu olann
MantıklıHahah daha iyi kız hiç yabancılık çekmez
Teşekkür ederim kuzum.27 temmuza kadar ,%20 _ FK1GFTWAP20
350 TL üzeri 80 TL indirim _ FK27P728880
Ben kızımı veremem kimselere
Bak şimdiden adını koyalım ilerisini düşünelimBen kızımı veremem kimseleredaha kokusunu yeni duydum kız durun hele erkek analari
Günaydın bacımGünaydın kızlar
Gün bana bugün zor aydıGünaydın bacım
Gece nöbeti uzun sürdü sanırımGün bana bugün zor aydı
Aynen şuan başım çatlıyor resmen uykusuzluktan gecelerimiz güzeldi bizim niye bozuldu anlamıyorum.5 gündür günlük en fazla 2 saat uyudum vücut dayanamıyor artik.Gunduz zaten pek durmaz onu kabul ettik ama gece daha iyi uyurdu şimdi ikisi de yokGün bana bugün zor aydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?