- 19 Kasım 2019
- 53.602
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #11.241
biz 4. aydan beri düzenli kullanıyoruz hiçte kan vermedim 1 yaşta artık genel tahlilde baktıkki düşük..Çok şükür seninkiler bitti darısı bizlere. Benim oglusunda demiri düşük o yüzden damlayı günde 2ye çıkardı doktorumuz bu ayki kontrolde kan isticek duruma göre ne kadar kullanicaz bakıcak
Biz 20 günlükden sonra başladık sabahları kullanıyorduk artık sabah akşam kullanıyoruz geçen ay hasta olmuştu kan verdik yine düşük çıkmıştı bakalım bu ay inşallah biraz daha iyi olur.biz 4. aydan beri düzenli kullanıyoruz hiçte kan vermedim 1 yaşta artık genel tahlilde baktıkki düşük..
zaten daha kan vermeden dr demişti düşük cıkacaktır çünkü bebeklerde depo hızlı boşalıyormuş
oy kıyamamBiz 20 günlükden sonra başladık sabahları kullanıyorduk artık sabah akşam kullanıyoruz geçen ay hasta olmuştu kan verdik yine düşük çıkmıştı bakalım bu ay inşallah biraz daha iyi olur.
Bende halen kullanıyorum demir ilacı
İnşallah canımoy kıyamam
inşallah güzel sonuçlar olur cnm
Niye kızbana chicconun hediye geldi 1 kere kullandm
bidaha ben bunu kullanmam diyip köşeye attımkargolayabilirim
evet cnm oda devletin aşısı onu vurulduk geçen hafta
bugünde kan verdik işte çok şükür sonuçlar temiz sadece demiri düşük ki her bebekte hemen hemen düşük çünkü demir depoları hemen boşalıyor ilaç kullanmamıza rağmen
menenjitimizi olduk
kabus gibiydigeçti bitti
Slingi de çok seviyorum çok havalı duruyor ama benim kurtlu bebemi ona koyana kadar kolu bacağı çıkarBende bi düşünüyorum sonra vazgeçiyorum rahat edemez diye kendim sevmiyorum ya
Evet çok çabuk büyüyorlar kuzularımız
Ergobabyden memnun olan çok canım bende alsam onu düşünürdüm dışarda falanda kucaktansa o iyi olur ama işte ben sevmiyorum
Ay ben bilmiorm kullanamadmNiye kızben çok hevesleniyprum hatta keşke bebem kış bebesi olsaydı şimdi kısa kolları giyip kanguruda fink atıyor olurduk ikinciyi öyle planlasak keşke
Ohh şifa olsun minnakıma iki gün sonra da bizim kabus başlıyor üçlü aşı
Slingi de çok seviyorum çok havalı duruyor ama benim kurtlu bebemi ona koyana kadar kolu bacağı çıkar
AnammAy ben bilmiorm kullanamadm
Kızımda sevmedi içinde sıkıldı
Uzaktan takip ediyordum yakalandım sanırım
Aslında çoktan yakaladım daUzaktan takip ediyordum yakalandım sanırım
Sessiz takip edenlerdenim bende anlaşılan
Katılsın Katılsın bacımdır o benim
Tecrübelerinizi okuyorum bendeAslında çoktan yakaladım dagelirsin diye bekledim baktım gelmiyorsun ben çağırayım dedim
Sıcakta bebeler çatlar ya onların içinde bana göre değil bebeme görede değildirNiye kızben çok hevesleniyprum hatta keşke bebem kış bebesi olsaydı şimdi kısa kolları giyip kanguruda fink atıyor olurduk ikinciyi öyle planlasak keşke
Ohh şifa olsun minnakıma iki gün sonra da bizim kabus başlıyor üçlü aşı
Slingi de çok seviyorum çok havalı duruyor ama benim kurtlu bebemi ona koyana kadar kolu bacağı çıkar
Amin canım gel sende arada taze anneTecrübelerinizi okuyorum bendetüp bebek gruplarindan beri bakıyorum aslinda bende tüp bebek yaptıracaktim son anda kendiliğinden oldu.cok şükür ki kavuştuk sonunda rabbim hepsine uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
Aynen öyleAmin canım gel sende arada taze anne
Bende arada sizin grubu okuyorum ne aktif bir grup maşallah doğum yapmalarına rağmen giriyorlar
Bende cevap vereyim mi buna canımAynen öylebende yetişemiyorum okumaya bile çoğu zaman masallahlari var hazır gelmişken tecrubelelilere soru sorayım doktora soracaksın bugün lohusa kontrolüm vardı unuttum cikdim aonradan aklıma geldi korse kullandiniz mi nasıl bir korse ve ne zaman başladınız kullanmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?