- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #11.221
Şükürler olsun cok iyiyiz. Bebislerle hayat zor ama cok guzel. Yarin 40 günlüğüz .Allah kolaylık versin canım biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız
Gelirim canımYaa Rabbim kolaylık versin canım benimben bir taneyle baş edemiyorum. İyiyiz çok şükür arada uğra
Geçmiş olsun canım sıcak tutmaya çalışYok bebek uyudu benim uykum kaçtı.
Boynum sırtım çok feci.
Krem sürdüm yatiyorum
Maşallah büyüdü kuzularŞükürler olsun cok iyiyiz. Bebislerle hayat zor ama cok guzel. Yarin 40 günlüğüz .
Günaydın canım çok ağlamaz inşallah kuzugünaydın kızlar
küçük kardeşlerimizin güzel anneleri
bugün 1 yaş kontrolümüz var... 1 yaş kontrolünde genel kan tahlilide oluyor...
offf kan alacaklar
üstüne bide menenjit aşımız var
aksiyonlu bir gün
Büyüyor annesi maşallah onaGünaydın yol arkadaşlarım hayırlı haftalar herkese
Bu haftanın ilk muhteşem olayı oğluşum oyuncağını keşfetti çamaşır asıcam diye besigine koydum oyuncakları yanına astım bir geldim eliyle oynuyor konuşuyor çok duygusal yaaa benim oğlum büyüyor
Ya maşallah hepsine bal bunlar balBüyüyor annesi maşallah ona
Benim ki de hiç uzanmak istemiyor kendini kaldırmaya çalışıyor biraz aceleci bizim ki bu gidişle erkenden oturacak
Bizimki hışırtılı sallanan şeylere bakıyor. Pusettki oyuncaklar sallanınca izliyoGünaydın yol arkadaşlarım hayırlı haftalar herkese
Bu haftanın ilk muhteşem olayı oğluşum oyuncağını keşfetti çamaşır asıcam diye besigine koydum oyuncakları yanına astım bir geldim eliyle oynuyor konuşuyor çok duygusal yaaa benim oğlum büyüyor
Maşallah kuzuyada ya çok tatlı oluyorlarBizimki hışırtılı sallanan şeylere bakıyor. Pusettki oyuncaklar sallanınca izliyoBı de gülmeye başladı ki tadından yenmez
Üşüttün mü acaba canımYok bebek uyudu benim uykum kaçtı.
Boynum sırtım çok feci.
Krem sürdüm yatiyorum
Aminn canım benimGelirim canımikiz bebekli hayat çok zor ama bir o kadarda harika. Üstelik ikiz olmasının avantajı da hep bebek seviyorsun biri uyurken diğerini sevebiliyorsun Allah uzun sağlıklı ömürler versin evlatlarımıza, acılarını göstermesin.
Yaa inşallah çok ağlamaz minik yavru. Bide üçlü aşınız oluyor sanırım 1 yaşta dimigünaydın kızlar
küçük kardeşlerimizin güzel anneleri
bugün 1 yaş kontrolümüz var... 1 yaş kontrolünde genel kan tahlilide oluyor...
offf kan alacaklar
üstüne bide menenjit aşımız var
aksiyonlu bir gün
Oyy maşallah maşallah annesiGünaydın yol arkadaşlarım hayırlı haftalar herkese
GalibaÜşüttün mü acaba canım
Oy zaten emzirirken falan su gibi oluyorux tam hasta olmaya müsaitGalibagece maffetti şimdi sardım ama çok sıcak hava ya. Bı de bebek kucakta yatiyo. Yapışık ikiz gibi olduk sulu sulu
bana chicconun hediye geldi 1 kere kullandmKızlar kanguru alacak olan var mı
evet cnm oda devletin aşısı onu vurulduk geçen haftaYaa inşallah çok ağlamaz minik yavru. Bide üçlü aşınız oluyor sanırım 1 yaşta dimi
Bende bi düşünüyorum sonra vazgeçiyorum rahat edemez diye kendim sevmiyorum yaKızlar kanguru alacak olan var mı
Evet çok çabuk büyüyorlar kuzularımızAminn canım benimkız büyüyünce de beraber oynarlar sende işini yaparsın oyun arkadaşı hazır
Yaa inşallah çok ağlamaz minik yavru. Bide üçlü aşınız oluyor sanırım 1 yaşta dimi
Oyy maşallah maşallah annesibende daha önce giydiridğim bir kıyafetle yeni halini çekiyorum arasındakş farkı görünce nasıl mutlu oluyor insan minnoşlae büyüyor
Ergobabyden memnun olan çok canım bende alsam onu düşünürdüm dışarda falanda kucaktansa o iyi olur ama işte ben sevmiyorumKanguru hangisini alsam ya ergobaby baya öven var onu alayım diyorum yine dolap uygulamalarının birinden alırım
Yenidoğan aparatlı alcam
Napim kolum kopuyor iş yaparken onu taşımaktan en azından kanguru da durur
Duşda masaj yap biraz canım sonrasında da sıcak tut sıcak iyi gelir.Galibagece maffetti şimdi sardım ama çok sıcak hava ya. Bı de bebek kucakta yatiyo. Yapışık ikiz gibi olduk sulu sulu
Çok şükür seninkiler bitti darısı bizlere. Benim oglusunda demiri düşük o yüzden damlayı günde 2ye çıkardı doktorumuz bu ayki kontrolde kan isticek duruma göre ne kadar kullanicaz bakıcakbana chicconun hediye geldi 1 kere kullandm
bidaha ben bunu kullanmam diyip köşeye attımkargolayabilirim
evet cnm oda devletin aşısı onu vurulduk geçen hafta
bugünde kan verdik işte çok şükür sonuçlar temiz sadece demiri düşük ki her bebekte hemen hemen düşük çünkü demir depoları hemen boşalıyor ilaç kullanmamıza rağmen
menenjitimizi olduk
kabus gibiydigeçti bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?