Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yaa Rabbim kolaylık versin canım benim ben bir taneyle baş edemiyorum. İyiyiz çok şükür arada uğra
Gelirim canım ikiz bebekli hayat çok zor ama bir o kadarda harika. Üstelik ikiz olmasının avantajı da hep bebek seviyorsun biri uyurken diğerini sevebiliyorsun Allah uzun sağlıklı ömürler versin evlatlarımıza, acılarını göstermesin.

Günaydın canım çok ağlamaz inşallah kuzu bizimde bi dahaki ay kan var şifa olsun aşısıda inşallah kontrolünüzde güzel geçsin

Günaydın yol arkadaşlarım hayırlı haftalar herkese
Bu haftanın ilk muhteşem olayı oğluşum oyuncağını keşfetti çamaşır asıcam diye besigine koydum oyuncakları yanına astım bir geldim eliyle oynuyor konuşuyor çok duygusal yaaa benim oğlum büyüyor

Büyüyor annesi maşallah ona
Benim ki de hiç uzanmak istemiyor kendini kaldırmaya çalışıyor biraz aceleci bizim ki bu gidişle erkenden oturacak

Büyüyor annesi maşallah ona
Benim ki de hiç uzanmak istemiyor kendini kaldırmaya çalışıyor biraz aceleci bizim ki bu gidişle erkenden oturacak
Ya maşallah hepsine bal bunlar bal
Bizim bebeler zaten farklı herseyleri erken olacak 2022 bebeleri fena

Bizimki hışırtılı sallanan şeylere bakıyor. Pusettki oyuncaklar sallanınca izliyo Bı de gülmeye başladı ki tadından yenmez

Aminn canım benim kız büyüyünce de beraber oynarlar sende işini yaparsın oyun arkadaşı hazır
Yaa inşallah çok ağlamaz minik yavru. Bide üçlü aşınız oluyor sanırım 1 yaşta dimi
Oyy maşallah maşallah annesi bende daha önce giydiridğim bir kıyafetle yeni halini çekiyorum arasındakş farkı görünce nasıl mutlu oluyor insan minnoşlae büyüyor

Kanguru hangisini alsam ya ergobaby baya öven var onu alayım diyorum yine dolap uygulamalarının birinden alırım
Yenidoğan aparatlı alcam
Napim kolum kopuyor iş yaparken onu taşımaktan en azından kanguru da durur

Kızlar kanguru alacak olan var mı
bana chicconun hediye geldi 1 kere kullandm
bidaha ben bunu kullanmam diyip köşeye attım kargolayabilirim

Yaa inşallah çok ağlamaz minik yavru. Bide üçlü aşınız oluyor sanırım 1 yaşta dimi
evet cnm oda devletin aşısı onu vurulduk geçen hafta
bugünde kan verdik işte çok şükür sonuçlar temiz sadece demiri düşük ki her bebekte hemen hemen düşük çünkü demir depoları hemen boşalıyor ilaç kullanmamıza rağmen
menenjitimizi olduk
kabus gibiydi geçti bitti

Kızlar kanguru alacak olan var mı
Bende bi düşünüyorum sonra vazgeçiyorum rahat edemez diye kendim sevmiyorum ya
Evet çok çabuk büyüyorlar kuzularımız
Kanguru hangisini alsam ya ergobaby baya öven var onu alayım diyorum yine dolap uygulamalarının birinden alırım
Yenidoğan aparatlı alcam
Napim kolum kopuyor iş yaparken onu taşımaktan en azından kanguru da durur
Ergobabyden memnun olan çok canım bende alsam onu düşünürdüm dışarda falanda kucaktansa o iyi olur ama işte ben sevmiyorum

Çok şükür seninkiler bitti darısı bizlere. Benim oglusunda demiri düşük o yüzden damlayı günde 2ye çıkardı doktorumuz bu ayki kontrolde kan isticek duruma göre ne kadar kullanicaz bakıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…