- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.024
- 158
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuşmuştuk sanki bunu ondan dedim canımTabikisenin neyin eksik
![]()
Ay evet hatırladımKonuşmuştuk sanki bunu ondan dedim canımben korse aldım ama kac kere kullandım ya 2 ya 3 sıkıldım nisanda bide daha böyle sıcak yokken şimdi hiç kullanılmaz bana 10. Gün kontrolde doktor kullanabilirsin demişti. Aldım dolapta duruyor kışın belim ağrırsa takarım
e bebekten almıştım ben
2 yada 3. Gün başladım kullanmayA 40 çıkana kadar devam ettim.Baslarda göğüs altından göbeği saracak şekilde olanlardan sonrası cırtlı olanlardanAynen öylebende yetişemiyorum okumaya bile çoğu zaman masallahlari var
hazır gelmişken tecrubelelilere soru sorayım
doktora soracaksın bugün lohusa kontrolüm vardı unuttum cikdim aonradan aklıma geldi korse kullandiniz mi nasıl bir korse ve ne zaman başladınız kullanmaya.
Ay helal olsun azimlisin maşallah2 yada 3. Gün başladım kullanmayA 40 çıkana kadar devam ettim.Baslarda göğüs altından göbeği saracak şekilde olanlardan sonrası cırtlı olanlardan
Ay helal olsun azimlisin maşallahbende başlayayım yarın geç bile kalmışım sanırım
[/ QUOTE]
Başladım da ne oldu sanki koca hobek koca popodolaşıyorum hala
Bebek çıktı gerisi duruyor hala hiç veremedim kilo süt uğruna yiyorum paso6 aylık olsun ek gıda yesin sikiybir diyet vs olacak onu bekliyorum
Amin amin canımTecrübelerinizi okuyorum bendetüp bebek gruplarindan beri bakıyorum aslinda bende tüp bebek yaptıracaktim son anda kendiliğinden oldu.cok şükür ki kavuştuk sonunda rabbim hepsine uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
![]()
Hahah anneler sevmiyorsa nettir bebe de sevmeyecekSıcakta bebeler çatlar ya onların içinde bana göre değil bebeme görede değildir![]()
Ben doğum yaptıktan 1 hafta sonra kontrole gittiğimde takabilirsin dedi öncesinde yasaktı. Ben almadım evde normal bir korse vardı bel ağrısı için kullandığım onu kullanırım dedim ama ağrıdan cesaret edemedim. Daha sonra o koca göbeğimden hızlı hareket etmek zor gelince bir kaç gün taktım ama çok sıcaktı bıraktım inanılmaz terliyor insanAynen öylebende yetişemiyorum okumaya bile çoğu zaman masallahlari var
hazır gelmişken tecrubelelilere soru sorayım
doktora soracaksın bugün lohusa kontrolüm vardı unuttum cikdim aonradan aklıma geldi korse kullandiniz mi nasıl bir korse ve ne zaman başladınız kullanmaya.
Dur bakim bacımWaikiki kodu olann![]()
Bende devretmek istiyommm
Nöbeti devir almak isteyen var mı
Ben de verebilirim artık dayanamıyorum kaç gündür 2-3 sat uyku ile duruyorum![]()
Nöbeti devir almak isteyen var mı
Bu canımNefes0858 senin gaz damlası neydi ya geçmişe baktım bulamadım
Hee tamam canım bende biogaia ya da nurse haves arasında kaldım. Zinco kıvrattırıyor çocuğuBu canım
İkisine de iyi diyorlar canımHee tamam canım bende biogaia ya da nurse haves arasında kaldım. Zinco kıvrattırıyor çocuğu![]()