- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.504
- 773
- 35
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #11.181
Bendede aynısı var bugün ilk defa bıraktım 15 dk durduKlasik.basit bir şey ama renkler çok ilgisini çekiyor zaten başka bir şeyde olsa bile kendisi de hareketli olduğu için oyuncaklar sallanıyor onlar sallandikca heyecandan çıldırıyor kendini kusturacak kadar
Bende tam emzirdim dalacak. Allahimmm o nasıl bı koku. Tmm seviniyorum yaptı diye de. O kokuEmzirip uyumak istersin gözün düşer hadi bitir de yatalım diye. O sırada aşağıdan miss gibi kokular gelir
Şu dakikalarda aynısı başıma geldiEmzirip uyumak istersin gözün düşer hadi bitir de yatalım diye. O sırada aşağıdan miss gibi kokular gelir
Bizde de çok sık oluyor canım hatta doktora sordum normal olur öyle arada dedi. Arkadaşa da kanlı olmadığı sürece sıkıntı yok demişŞu dakikalarda aynısı başıma geldimiss koktu buralar diyip duruodum şimdide uykusu açıldı bakalım beklioruz bu arada kakası yesildi baktım sütun yağlı kısmını almadığına olur yazio sizde oldumu hiç
Hahah bende tam altını aldım yeni bezi koydum donunu giydircem hopp yenidenBende tam emzirdim dalacak. Allahimmm o nasıl bı koku. Tmm seviniyorum yaptı diye de. O koku
Eşim bazen diyor ne yiyor anan ne yediriyor sana bu nasıl koku diyeSanki büyük adamlar
Bende de oluyordu normal canım yediklerimizden bile oluyormuş bizim hemşire öyle demiştiŞu dakikalarda aynısı başıma geldimiss koktu buralar diyip duruodum şimdide uykusu açıldı bakalım beklioruz bu arada kakası yesildi baktım sütun yağlı kısmını almadığına olur yazio sizde oldumu hiç
Bende diyorumEşim bazen diyor ne yiyor anan ne yediriyor sana bu nasıl koku diyeama o bile miss ya
Ek gıdaya geçince görün siz kokuyu diyorlar
İyi bari kuzum farklı kaka görünce usuttumu neden sorayım dedim internet farklı seler soluoqBizde de çok sık oluyor canım hatta doktora sordum normal olur öyle arada dedi. Arkadaşa da kanlı olmadığı sürece sıkıntı yok demiş
Anladım canım sabah yune yaptı doktora sorcaklarim çok biriktiBende de oluyordu normal canım yediklerimizden bile oluyormuş bizim hemşire öyle demişti
Gece karanlıkta emzirirsin bırakınca uyudu zannedersin bi bakarsın gözler açıkEmzirip uyumak istersin gözün düşer hadi bitir de yatalım diye. O sırada aşağıdan miss gibi kokular gelir
Hahah altını değiştirirsin yerine yatırırsın o sıra uyuyordur elini yıkar gelirsin gözler açıkGece karanlıkta emzirirsin bırakınca uyudu zannedersin bi bakarsın gözler açık
Ayy cok güldüm ya hepsi gözümün önünden geçti bi anHahah altını değiştirirsin yerine yatırırsın o sıra uyuyordur elini yıkar gelirsin gözler açık
Yok mu artıranmani atışması gibi oldu
Beşiğe koyarsin uyuyordur diye mutfağa gidersin kahvaltı yapmak için bir kontrol edeyim dersin bir bakarsın gözler açıkHahah altını değiştirirsin yerine yatırırsın o sıra uyuyordur elini yıkar gelirsin gözler açık
Yok mu artıranmani atışması gibi oldu
Şükürler olsun bu günümüzeVeee 100. Günümüz kutlu olsun
Binlerce kezŞükürler olsun bu günümüze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?