Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Klasik.basit bir şey ama renkler çok ilgisini çekiyor zaten başka bir şeyde olsa bile kendisi de hareketli olduğu için oyuncaklar sallanıyor onlar sallandikca heyecandan çıldırıyor kendini kusturacak kadar
Bendede aynısı var bugün ilk defa bıraktım 15 dk durdu

Emzirip uyumak istersin gözün düşer hadi bitir de yatalım diye. O sırada aşağıdan miss gibi kokular gelir
Şu dakikalarda aynısı başıma geldi miss koktu buralar diyip duruodum şimdide uykusu açıldı bakalım beklioruz bu arada kakası yesildi baktım sütun yağlı kısmını almadığına olur yazio sizde oldumu hiç

Bizde de çok sık oluyor canım hatta doktora sordum normal olur öyle arada dedi. Arkadaşa da kanlı olmadığı sürece sıkıntı yok demiş

Bende de oluyordu normal canım yediklerimizden bile oluyormuş bizim hemşire öyle demişti

Bizde de çok sık oluyor canım hatta doktora sordum normal olur öyle arada dedi. Arkadaşa da kanlı olmadığı sürece sıkıntı yok demiş
İyi bari kuzum farklı kaka görünce usuttumu neden sorayım dedim internet farklı seler soluoq
Bende de oluyordu normal canım yediklerimizden bile oluyormuş bizim hemşire öyle demişti
Anladım canım sabah yune yaptı doktora sorcaklarim çok birikti

Hahah altını değiştirirsin yerine yatırırsın o sıra uyuyordur elini yıkar gelirsin gözler açık

Yok mu artıran mani atışması gibi oldu
Beşiğe koyarsin uyuyordur diye mutfağa gidersin kahvaltı yapmak için bir kontrol edeyim dersin bir bakarsın gözler açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…