• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yaa Rabbim kolaylık versin canım benim 🥰 ben bir taneyle baş edemiyorum. İyiyiz çok şükür arada uğra 🥰
Gelirim canım 🥰ikiz bebekli hayat çok zor ama bir o kadarda harika. Üstelik ikiz olmasının avantajı da hep bebek seviyorsun biri uyurken diğerini sevebiliyorsun 🤣 Allah uzun sağlıklı ömürler versin evlatlarımıza, acılarını göstermesin.

günaydın kızlar :KK36: :KK36:

küçük kardeşlerimizin güzel anneleri :KK37:

bugün 1 yaş kontrolümüz var... 1 yaş kontrolünde genel kan tahlilide oluyor...
offf kan alacaklar :(
üstüne bide menenjit aşımız var

aksiyonlu bir gün :KK57::KK57::KK57:
Günaydın canım çok ağlamaz inşallah kuzu 😔 bizimde bi dahaki ay kan var🤦‍♀️ şifa olsun aşısıda inşallah kontrolünüzde güzel geçsin 🥰🥰

Günaydın yol arkadaşlarım hayırlı haftalar herkese 🥰
Bu haftanın ilk muhteşem olayı oğluşum oyuncağını keşfetti çamaşır asıcam diye besigine koydum oyuncakları yanına astım bir geldim eliyle oynuyor konuşuyor çok duygusal yaaa benim oğlum büyüyor 🥺🥺🥺💙💙🧿🧿

Bu haftanın ilk muhteşem olayı oğluşum oyuncağını keşfetti çamaşır asıcam diye besigine koydum oyuncakları yanına astım bir geldim eliyle oynuyor konuşuyor çok duygusal yaaa benim oğlum büyüyor 🥺🥺🥺💙💙🧿🧿
Büyüyor annesi maşallah ona 🥰
Benim ki de hiç uzanmak istemiyor kendini kaldırmaya çalışıyor biraz aceleci bizim ki bu gidişle erkenden oturacak 😂

Büyüyor annesi maşallah ona 🥰
Benim ki de hiç uzanmak istemiyor kendini kaldırmaya çalışıyor biraz aceleci bizim ki bu gidişle erkenden oturacak 😂
Ya maşallah hepsine bal bunlar bal 🥰
Bizim bebeler zaten farklı herseyleri erken olacak 2022 bebeleri fena 🤭🤭😊😊

Bizimki hışırtılı sallanan şeylere bakıyor. Pusettki oyuncaklar sallanınca izliyo 🥰 Bı de gülmeye başladı ki tadından yenmez 😂

Gelirim canım 🥰ikiz bebekli hayat çok zor ama bir o kadarda harika. Üstelik ikiz olmasının avantajı da hep bebek seviyorsun biri uyurken diğerini sevebiliyorsun 🤣 Allah uzun sağlıklı ömürler versin evlatlarımıza, acılarını göstermesin.
Aminn canım benim 🥰 🥰 kız büyüyünce de beraber oynarlar sende işini yaparsın oyun arkadaşı hazır 😅😅
günaydın kızlar :KK36: :KK36:

küçük kardeşlerimizin güzel anneleri :KK37:

bugün 1 yaş kontrolümüz var... 1 yaş kontrolünde genel kan tahlilide oluyor...
offf kan alacaklar :KK43:
üstüne bide menenjit aşımız var

aksiyonlu bir gün :KK57::KK57::KK57:
Yaa inşallah çok ağlamaz minik yavru. Bide üçlü aşınız oluyor sanırım 1 yaşta dimi
Oyy maşallah maşallah annesi 🥰🥰 bende daha önce giydiridğim bir kıyafetle yeni halini çekiyorum arasındakş farkı görünce nasıl mutlu oluyor insan minnoşlae büyüyor 🥰🥰

Kanguru hangisini alsam ya ergobaby baya öven var onu alayım diyorum yine dolap uygulamalarının birinden alırım
Yenidoğan aparatlı alcam
Napim kolum kopuyor iş yaparken onu taşımaktan en azından kanguru da durur

Kızlar kanguru alacak olan var mı
bana chicconun hediye geldi 1 kere kullandm
bidaha ben bunu kullanmam diyip köşeye attım :D kargolayabilirim :D

Yaa inşallah çok ağlamaz minik yavru. Bide üçlü aşınız oluyor sanırım 1 yaşta dimi
evet cnm oda devletin aşısı onu vurulduk geçen hafta
bugünde kan verdik işte çok şükür sonuçlar temiz sadece demiri düşük ki her bebekte hemen hemen düşük çünkü demir depoları hemen boşalıyor ilaç kullanmamıza rağmen
menenjitimizi olduk
kabus gibiydi :D geçti bitti :D

Kızlar kanguru alacak olan var mı
Bende bi düşünüyorum sonra vazgeçiyorum rahat edemez diye kendim sevmiyorum ya 🤭🤭
Aminn canım benim 🥰 🥰 kız büyüyünce de beraber oynarlar sende işini yaparsın oyun arkadaşı hazır 😅😅

Oyy maşallah maşallah annesi 🥰🥰 bende daha önce giydiridğim bir kıyafetle yeni halini çekiyorum arasındakş farkı görünce nasıl mutlu oluyor insan minnoşlae büyüyor 🥰🥰
Evet çok çabuk büyüyorlar kuzularımız 🥰
Kanguru hangisini alsam ya ergobaby baya öven var onu alayım diyorum yine dolap uygulamalarının birinden alırım
Yenidoğan aparatlı alcam
Napim kolum kopuyor iş yaparken onu taşımaktan en azından kanguru da durur
Ergobabyden memnun olan çok canım bende alsam onu düşünürdüm dışarda falanda kucaktansa o iyi olur ama işte ben sevmiyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️😁😁

bana chicconun hediye geldi 1 kere kullandm
bidaha ben bunu kullanmam diyip köşeye attım :D kargolayabilirim :D

evet cnm oda devletin aşısı onu vurulduk geçen hafta
bugünde kan verdik işte çok şükür sonuçlar temiz sadece demiri düşük ki her bebekte hemen hemen düşük çünkü demir depoları hemen boşalıyor ilaç kullanmamıza rağmen
menenjitimizi olduk
kabus gibiydi :D geçti bitti :D
Çok şükür seninkiler bitti darısı bizlere. Benim oglusunda demiri düşük o yüzden damlayı günde 2ye çıkardı doktorumuz bu ayki kontrolde kan isticek duruma göre ne kadar kullanicaz bakıcak

Back
X