Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bakalım keşke bende verseydim doktor verme dedi ne bileyim içim rahatlardi verseydim bakalım çarşamba ne dicek sağlık ocağı

Hic kilo almadı sanki bide çok kusuo oda benim yüzümden gazını çıkarmadım başta herhalde ondan kuzum destekleseydim mamayla keşke diorum
Bana da bu aynı geliyo
Eşimle çok şaşırdık Dr kilo söyleyince.
Biz anlamıyoruz cnm inşallah
Sende güzel haberini alırsın. Az kaldı

Çok sağolın kızlar bugün iki kez girdim duşa ve yarın da tekrar sabunla deneyim. Parol içtim sıcak su torbasını da alıp yattım sanki biraz yumuşamış oğlana emzirmeye çalışıyorum. Süt çok az geldiği için mızırdanıyor tam güçlü çekmiyor ah Bi çekip bitirse nefes alcam bende

Canım hemen duşa gir sabunla ılık masaj yap uçlarına değil bide zeytinyağlı masaj yap duştan sonra benim ilk günler damarlarım tıkandı öyle öyle açtık sonra sağdım açıldı

Kuzum tamam videolara bakarak elde sık oda rahatlatır sonra da emzir geçer inşallah hemen

O zaman beyaz sabunla banyoda güzelce ovala. Kurur öyle güzel akıyor. Makine acı verince o yöntemi kullanıyorum

Catlak-kurabiye kuzum nasıl oldun kızların dediğini uyguladınmı

Şu saatte kadar 3 ncu kakası iki kere üstüme isedi bugün fena yakalandık ya günde 4 5 kaka oluo ama çok zayıf ondan kuzum almadı kilo dedim
Kakadan daha çok çişe bak canım kilo alımında çişli bez önemli bende ilk zamanlar yetmiyormu acaba demiştim mama versemmi doktor cisli bezi sordu

Keşke yakın olsak pompalarımı getirirdim sana canım ikisinden de var olmadı cok rahatsız ederse acile bir git rahatlatırlar

Kakadan daha çok çişe bak canım kilo alımında çişli bez önemli bende ilk zamanlar yetmiyormu acaba demiştim mama versemmi doktor cisli bezi sordu
Anladım kuzum çiş i sayamadim tam kaç kere yapio mavi çizgi doluo oluo ama bazen iki kere de yapmış oluo sanirim

Anladım kuzum çiş i sayamadim tam kaç kere yapio mavi çizgi doluo oluo ama bazen iki kere de yapmış oluo sanirim
Sen bezini değiştirdiğinde genelde çis olup olmadığını anlarsın zaten canım bez sayısına bak mesela günde 10 bez 5i mutlaka çişli oluyorsa yetiyordur sütün doyuyordur

Sen bezini değiştirdiğinde genelde çis olup olmadığını anlarsın zaten canım bez sayısına bak mesela günde 10 bez 5i mutlaka çişli oluyorsa yetiyordur sütün doyuyordur
Oluo sanırım ya iki gündür durmadan aglio acaba doymuomu die eşimde sordu gaz dioruz ama bugünde çok huysuzluk yaptı ondan da dedim kuzum kilo da almio sanki çarşamba sağlık ocağına gidince belli olcak ama

Oluo sanırım ya iki gündür durmadan aglio acaba doymuomu die eşimde sordu gaz dioruz ama bugünde çok huysuzluk yaptı ondan da dedim kuzum kilo da almio sanki çarşamba sağlık ocağına gidince belli olcak ama
Canım ağlarken ayaklarını topluyor mu. Ikınması ne durumda. Gaz sancıları başlamış olabilir genelde 3. Hafta gibi başlıyor bizimde öyle oldu

Canım ağlarken ayaklarını topluyor mu. Ikınması ne durumda. Gaz sancıları başlamış olabilir genelde 3. Hafta gibi başlıyor bizimde öyle oldu
Evet kuzum kucağıma alirken sürekli ayakları toplu şimdi masaj yaptım kaka yaptı biraz sakinledi çok huysuz ben gazınımi cikarmiorum anlamadimki emmek istedi bu seferde kustu iki gündür kendimi çok başarısız gördüm cocumun derdini anlayamiorum çok ağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…