• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet kuzum kucağıma alirken sürekli ayakları toplu şimdi masaj yaptım kaka yaptı biraz sakinledi çok huysuz ben gazınımi cikarmiorum anlamadimki emmek istedi bu seferde kustu iki gündür kendimi çok başarısız gördüm🥺 cocumun derdini anlayamiorum çok ağladı
Canım benim hepimiz öyle düşünüyoruz zaman zaman. Hiç kendini kötü hissetme sen çok güzel bir annesin🥰 bebeğin gazı var ondan yapıyor huysyzluğu ağlaması ondan. Sen istediğin kadar gazını çıkart maalesef yeniden oluşuyor. Gazın acısını memeden çıkarmak istiyor emerken tekrar gaz oluşuyor bir kısır döngü içine giriyorsun. Kusması da gazdan dolayıdır

İnşallah kuzum ahh ana yüreği hep bu çocuk doymuo kilo almio dioruz ana olduk çünkü🤭🤭
Canım onu ana hisseder.
Kaynana der öyle 😂😂
Benimki öyle diyordu çarptım lafı bugün.
Görümcek in oğlu 2 gün önce doğdu ve şişman bizim kızdan.
Kaynanam diyo meme arıyo acıkmış vs vs
Dedim emzir istersen 😂😂😂
Bı daha bu lafları deme artık çocuk benim.
Ben biliyorum aç mı tok mu karışmasın kimse dedim
O zamandan beri çıt yok 😂😂

Kakadan daha çok çişe bak canım kilo alımında çişli bez önemli bende ilk zamanlar yetmiyormu acaba demiştim mama versemmi doktor cisli bezi sordu
Aynen Tureed Tureed .
Bizim kakali bez az. Günde 1 kere belki
Ama çiş maşallah 2 saatte bir değiştiriyorum ve dolu oluyo.

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bana bez aldığımda acele ettin erkencisin çok aldın demişlerdi bağzilarii 😂😂😂
Alt açma bezini 10 tanesini 10 TL ye almıştım.
Yeni fiyatları görünce 😂😂😂😂 (burda kahkaha atabilirsiniz) alt açma bezlerini 3 e kestim makasla öyle kullanıyorum 😂😂
Sağolsun benim kız altını açınca işiyor 😂
Günde saydım en az 7 bez gidiyor.🙈🙈

Canım onu ana hisseder.
Kaynana der öyle 😂😂
Benimki öyle diyordu çarptım lafı bugün.
Görümcek in oğlu 2 gün önce doğdu ve şişman bizim kızdan.
Kaynanam diyo meme arıyo acıkmış vs vs
Dedim emzir istersen 😂😂😂
Bı daha bu lafları deme artık çocuk benim.
Ben biliyorum aç mı tok mu karışmasın kimse dedim
O zamandan beri çıt yok 😂😂
Ne fena su Kaynanalar en çok biz isteriz beslemeyi kilo almasını hiç😊😊

Canım benim hepimiz öyle düşünüyoruz zaman zaman. Hiç kendini kötü hissetme sen çok güzel bir annesin🥰 bebeğin gazı var ondan yapıyor huysyzluğu ağlaması ondan. Sen istediğin kadar gazını çıkart maalesef yeniden oluşuyor. Gazın acısını memeden çıkarmak istiyor emerken tekrar gaz oluşuyor bir kısır döngü içine giriyorsun. Kusması da gazdan dolayıdır
Yine aynı saatle aynı ağlama başladı gazı var eşim dün biogaia almış siz in kullandiginiz bişe varmı napcam ben ağız dolusu kustu bide 🥺🥺 bi kac kere oda ağrısından gereksiz emmek istedi yada gazını mi ciksrmaya çalıştı bilemiyorum🥺🥺🥺

Kızlar tek tek yazamadım ama hiç iyi değilim 😥 sıcak suyun altında masaj da yaptım sütü biraz emince iyi oluyorm sonra yine başlıyor üşütmeler. Tamamen nasıl boşalacak bilmiyorum. Sanki damar tıkalıymış gibi çok gelmiyor süt damla damla 😥
Canım sıcak su torbasini göğsüne tut biraz sonrada emzir sıcak torbası gosgsundeyken.Biri tutsun sen de bir yandan emzir
ilerlerse ilaç kullanmak zorunda kalırsın.Lahana da iyi geliyor hasla sar

Maşallah kuzum🤗🤗 bizim aynı gitmiş senle kilosu bizde 3120 doğduk sonra 3080 di en son gittik şimdi ne oldu bilmiorum merak ediorum ne kadar alması gerek bı ayda onu da bilmiorum sana bişe dediler iyi yada az die kuzum benim ki sanki hiç kilo almio gibi
Aylık 500 ve üzeri normal kabul ediliyor

Yine aynı saatle aynı ağlama başladı gazı var eşim dün biogaia almış siz in kullandiginiz bişe varmı napcam ben ağız dolusu kustu bide 🥺🥺 bi kac kere oda ağrısından gereksiz emmek istedi yada gazını mi ciksrmaya çalıştı bilemiyorum🥺🥺🥺
Ben rezene kimyon karısını veriyorum iyi geliyor günde 2 çay kaşığı sorun olmuyor

Gaz damlasının iyi gelip gelmediğini anlamak için en az 3 gün kullanmalısın tek seferde etkili olmayabilir

Nasıl veriosun canım bide ayni anlattıklarım gibimi oluo sanada
Aynen gazdan dolayı ağlıyor memede susuyor sonrada fazla geldiği için kusuyor.Her emzirme sonrası mutlaka kusar kiminde az kiminde çok.Benkm diğer çocuk daha cok kusardi o yüzden çok takmıyorum bir al çünkü olabilir.Bir bucuk su bardağı suyu kaynatiyorsuj bir tatlı kaşığı rezene ekleyip 5 dk yakın kaynatıyoruz bazen çay kaşığı ucuyla anason da ekliyorum bazen eklemiyorim.Sobra tepeleme bir çay kaşığı kimyon ekleyip bir kere kaynaip kapatıyorum ocağı.5 dk dinlendirip suzuyoru..Kendim içiyorum ılıyınca da bu iki çay kaşığı oglusa veriyorum.bir kaç saate baya gaz çıkarıyor rahatlıyor

Aynen gazdan dolayı ağlıyor memede susuyor sonrada fazla geldiği için kusuyor.Her emzirme sonrası mutlaka kusar kiminde az kiminde çok.Benkm diğer çocuk daha cok kusardi o yüzden çok takmıyorum bir al çünkü olabilir.Bir bucuk su bardağı suyu kaynatiyorsuj bir tatlı kaşığı rezene ekleyip 5 dk yakın kaynatıyoruz bazen çay kaşığı ucuyla anason da ekliyorum bazen eklemiyorim.Sobra tepeleme bir çay kaşığı kimyon ekleyip bir kere kaynaip kapatıyorum ocağı.5 dk dinlendirip suzuyoru..Kendim içiyorum ılıyınca da bu iki çay kaşığı oglusa veriyorum.bir kaç saate baya gaz çıkarıyor rahatlıyor
Tmm canım yapaim çok zor agladikca napcagini bilememek🥺

Back
X