- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #11.021
Bizde 1 3 ayliklardan giyiyoruz oluyor geçen pijama aldım 3 takım 3 6 ay biraz paçalardan kollardan katlayıp giydiriyorum diyorum sen büyüdün gece pijamalarını mı giyiyorsun nasıl balsın sen evlat evlatttttttBizim kısa lar olmuo henüz çok istiorum büyük gelio pijamalarda dar gelmeye başladıev serin Allah'tan yoksa bizimki sıkıntılı spa bende istiorum ama fotorafcida aldım boyumun ölçüsünü durmadı cocum
Oda doğru canım ya onlar gibi muhafaza edemezsek sıkıntı. Damla şeklinde dimi ya peki kusarsa ne olacak en çok onu merak ediyorum. Malum çok kusuyorlarAynen pahalı ben sağlık ocağındaki hemsiremize bugün sordum hep zam geliyor ikisini de alsam diye oda iyi muhafaza ederim dersen al ama bence alma ne olur ne olmaz dedi 100 200 liradan kaçarım aşıyı iyi muhafaza edemem yarardan çok zararı olur diye vazgeçtim belki insafa gelirler indirim yaparlar yine
Amin canım benimAy şaka gibi 3 gün sonra 100 günlük oluyoruzgeçen sene bu zamanlar günümü bekliyordum ilaçlara başlamak için çok şükür binlerce kez şükürler olsun Rabbim e isteyen herkes bu duyguyu yaşasın
Biraz sagdim emdi ama sabahtan beri tek meme emioduAttım canım biraz ucu yumuşasın yeter aslında
Ya da o kadar sertleşmeden emzir sen
Oo baya pahalıikinci dozu da alsak koysak kenara sürekli zam geliyorsa
Sanırım damla yarın net söylerim 1 damla bile gitse yeterli olurmuş emilimi kolaymış kussada sıkıntı değildir heralde yarın onuda öğrenirim kusmaz inşallahOda doğru canım ya onlar gibi muhafaza edemezsek sıkıntı. Damla şeklinde dimi ya peki kusarsa ne olacak en çok onu merak ediyorum. Malum çok kusuyorlar
Amin canım benimgerçekten şaka gibi bazen emzirirken falan saçlarını okşayıp diyorum sen benim misin Rabbim kimseye aratmadan tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah
Oy kıyamam çok sertleşmeden emzirmeye çalış canım öyle olunca tam kavrayamıyor bu sefer sinirleniyorlarBiraz sagdim emdi ama sabahtan beri tek meme emiodubide nasi aglio bende agliom
Evet kıyamet kopario bebeim evet çok sertleşme den emzirmek sartmis kuzumOy kıyamam çok sertleşmeden emzirmeye çalış canım öyle olunca tam kavrayamıyor bu sefer sinirleniyorlar
Büyük ihtimal sancilanmis gaz sıkışması falan olduysa ondan canı acimistir.Yapinca da rahatladı yavrum.Arada olabilir istediğin kdar çıkar gazini yine de olabilirKızlar saat 6 gibi bebeim bı aglayarak uyandı ne yaptıysam susmadı emmedi çok kötüydüsonra emdi yine huzursuz bı şekilde gak yaptı bide sonrası kakasını yaptı gülmeye başladı yavrum yani çok mu gazlandi cocum emzirmeden sonra gazını cikariodum uyanırken böle oldu
Çok korkuttu beni kuzum anlamadım bide o anda skintisi ne .aliscazBüyük ihtimal sancilanmis gaz sıkışması falan olduysa ondan canı acimistir.Yapinca da rahatladı yavrum.Arada olabilir istediğin kdar çıkar gazini yine de olabilir
Aynen canım kavranması zor olunca sinirleniyorlarBiraz sagdim emdi ama sabahtan beri tek meme emiodubide nasi aglio bende agliom
Tamam canım senden öğreniriz detaylarıSanırım damla yarın net söylerim 1 damla bile gitse yeterli olurmuş emilimi kolaymış kussada sıkıntı değildir heralde yarın onuda öğrenirim kusmaz inşallah
İnsan kendini rüyada sanıyor yok böyle bir duygu
Amin kuzummm
Aaa çok geçmiş olsun canım.Gece üzerine mı uyudun acaba.Sicak duş al kompleks yap.insallah hemen duzelirsinBen de hiç iyi değilimbir önceki gece uyuyamadı demiştim ya. Dünde gün boyu sıkıntılıydı. Sürekli emmek istedi emzik modunda
Ve gece göğsümün ağrısıyla uyandımMastit mi olmuşum damar mı tıkanmış bilmiyorum ama mahvetti beni
Bugün gün nasıl geçecek bilmiyorum
Yok canım sırt üstü yatmışım. Dün hafif bir ağrı olmuştu orada. Uyandığımda beze olmuş ve nasıl ağrıyor. Ben titriyorum sanki ateşim varmış gibi ay çok kötüydü ya bayılacak gibiydim. Tek çaresi de sağmak. Mecbur ağlaya ağlaya emzirdim oğlanı. Hala ağrı var ama geceden çok iyiyim. Geçer inşallah ya dimiAaa çok geçmiş olsun canım.Gece üzerine mı uyudun acaba.Sicak duş al kompleks yap.insallah hemen duzelirsin
Canim inşallah geçer benimde ara ara oluyor emzirmeden geçmiyor agrisiYok canım sırt üstü yatmışım. Dün hafif bir ağrı olmuştu orada. Uyandığımda beze olmuş ve nasıl ağrıyor. Ben titriyorum sanki ateşim varmış gibi ay çok kötüydü ya bayılacak gibiydim. Tek çaresi de sağmak. Mecbur ağlaya ağlaya emzirdim oğlanı. Hala ağrı var ama geceden çok iyiyim. Geçer inşallah ya dimi
Aynen şimdi sürekli oradan başlıyorum emzirmeye. Çok kötü bir şey yaCanim inşallah geçer benimde ara ara oluyor emzirmeden geçmiyor agrisi
Geçer geçer merak etme.Yok canım sırt üstü yatmışım. Dün hafif bir ağrı olmuştu orada. Uyandığımda beze olmuş ve nasıl ağrıyor. Ben titriyorum sanki ateşim varmış gibi ay çok kötüydü ya bayılacak gibiydim. Tek çaresi de sağmak. Mecbur ağlaya ağlaya emzirdim oğlanı. Hala ağrı var ama geceden çok iyiyim. Geçer inşallah ya dimi
Kuzum geçer titreme deyince benimde bi akşam bildiğin tır tır titredim hafif agiriodu ama ozamanda benim öyle bişe oldu sanırım ateste vardı ama bı kaç saate geçti geçer inşallah seninde bir an önce çok emmek istediyse bı skinti var acaba onunda gaz mi dün biz öyle yasiyinca eşim damla aldı akşam baya gak ladi biogai adi kuzumYok canım sırt üstü yatmışım. Dün hafif bir ağrı olmuştu orada. Uyandığımda beze olmuş ve nasıl ağrıyor. Ben titriyorum sanki ateşim varmış gibi ay çok kötüydü ya bayılacak gibiydim. Tek çaresi de sağmak. Mecbur ağlaya ağlaya emzirdim oğlanı. Hala ağrı var ama geceden çok iyiyim. Geçer inşallah ya dimi
Canım olduk aşımızı aşı böyle ağzına yavaş yavaş sıkarak verdi çok şükür kusmadı hemen emzirme dedi zaten bebekler tadını seviyormuş benimkide gayet güzel içtiAynen canım kavranması zor olunca sinirleniyorlar
Tamam canım senden öğreniriz detayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?