Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım geçmiş olsun inşallah bi daha olmaz

cnm daha iyimisin ?
sıcak suyun altında bol bol masaj yap
göğsünü boşalt
sıcak suyla masaj iyi geliyor

Hayırlı cumalar kızlar
hayırlı cumalar cnm

cnm daha iyimisin ?
sıcak suyun altında bol bol masaj yap
göğsünü boşalt
sıcak suyla masaj iyi geliyor

hayırlı cumalar cnm
Yaaaa senin prenses yaşınamı girdi maşallah nice güzel sağlıklı hayırlı yaşları olsun kuzunun ( yanlış bilmiyorum dimi kızdı )

Yaaaa senin prenses yaşınamı girdi maşallah nice güzel sağlıklı hayırlı yaşları olsun kuzunun ( yanlış bilmiyorum dimi kızdı )
evet teyzesi salı günü yaşına girdi prensesim
Rabbim sizede sağlıkla o günleri görmeyi nasip etsin

Catlak-kurabiye cnm nasıl oldun?
Bizim bugün 1 ay aşkımız oldu.
Kolay geçti Allah'a şükür
3600gr 56 cm olmuşuz
Doktor mamayı gece 1 kere vermemi söyledi artık
Maşallah canım büyümüş kuzu seninki 1 aylık 56cm benimki 3 aylık 57 cm

Catlak-kurabiye cnm nasıl oldun?
Bizim bugün 1 ay aşkımız oldu.
Kolay geçti Allah'a şükür
3600gr 56 cm olmuşuz
Doktor mamayı gece 1 kere vermemi söyledi artık
Maşallah kuzum doğumdan sonra ne kadar almış oldu bende çok merak ediorum ek bişe de vermiyorum günde kaç kere mama veriosun sağlık ocağı aradi kg boy olcturdunmu bidaha die bugün aradı .kg almamış gibi gelio carsamba gitcem doktora o zaman dedim extra bişe vereyim die daha doğum kg sna ulasmamisti ozaman verme dedi

Maşallah canım büyümüş kuzu seninki 1 aylık 56cm benimki 3 aylık 57 cm
Ya kızlar uzun olur derler. Anne uzun baba uzun bizimki de uzun olsun ya Valla doktor iyi deyince rahatladım. Az kilo almıştır diye stre yapmıştım. Biz hep görünce anlamıyoruz demekki

Doğumda 3100 sonra 2900du. 5. Gün 3020 idi. 1 ay oldu 3600 şimdi. Gündüz 3 kere gece 1 kere veriyorum. Gündüz 60 CC veriyorum bı sabah 1 akşam . Gece 100cc ye 3 ölçek koyuyorum normalde 90 CC ama ben biraz sulu olsun ki kabız olmasın diye uğraşıyorum 2 3 günde bir de 2 damla zeytinyağı koyuyorum mamaya. 2 gün yapmazsa 2 damla zeytinyağı içirip meme verip uyutuyorum. Kalkınca yıkayıp masaj yapıyorum. O gece miss gibi . . Allah'a şükür şuan hiç kabız olmadı. BEBELAC GOLD kullanıyoruz biz canım.

Yaaa maşallah resimde bile belli uzun olduğu bizde uzunuz bakalım oğluş ilerleyen dönemlerde nasıl olacak çok şükür 3 ayda 16cm uzadı

Kızlar tek tek yazamadım ama hiç iyi değilim sıcak suyun altında masaj da yaptım sütü biraz emince iyi oluyorm sonra yine başlıyor üşütmeler. Tamamen nasıl boşalacak bilmiyorum. Sanki damar tıkalıymış gibi çok gelmiyor süt damla damla

Sağma makinesi yok mu canım .
Şuan manuel olsa bile yeter

Sende sanki mochinin benzeri benim gibi almıştın dün bak beni biraz rahatlattı oglus emmiodu sende onla varsa sık kuzum

Maşallah kuzum bizim aynı gitmiş senle kilosu bizde 3120 doğduk sonra 3080 di en son gittik şimdi ne oldu bilmiorum merak ediorum ne kadar alması gerek bı ayda onu da bilmiorum sana bişe dediler iyi yada az die kuzum benim ki sanki hiç kilo almio gibi

Canım hemen duşa gir sabunla ılık masaj yap uçlarına değil bide zeytinyağlı masaj yap duştan sonra benim ilk günler damarlarım tıkandı öyle öyle açtık sonra sağdım açıldı

Evde makinrm yok kızlar elde sağmayo denicem
Canım bende sıcak suyu leğene koydum sonrasında kalıp sabunu sordum baya masaj yaptım yumuşattım elle de yanlış anlama inek sağar gibi sağdım ama göğüsümü yıkadıktan sonra iyice kurula sonra sağmayı yap bende doğumdan iki gün sonra ateş titreme mastit oldum eğer dula girmeseydim hastanelik olacaktım

Canım bende bebelec golda yeni geçtim hip çok gaz sıkışması yaptı tuvaletine yapmasına rağmen hastaneye götürdük şimdi daha rahat doktor her mamaya zeytinyağı koy dedi bizede

Çok iyi dedi
Ben mamaya yüklendim ama sarılık olunca galiba ondan oldu.

Canım bende bebelec golda yeni geçtim hip çok gaz sıkışması yaptı tuvaletine yapmasına rağmen hastaneye götürdük şimdi daha rahat doktor her mamaya zeytinyağı koy dedi bizede

Onu her seferinde yapıp mideyi öyle alıştırmak da iyi değil canım. Zaten gündüz 3 kere veriyorsan 60cc gece 1 kere 100 CC veriyorum ondan 3 ölçek 10 ccsi su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…