- 19 Kasım 2020
- 22.182
- 48.370
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #11.081
Canım benim hepimiz öyle düşünüyoruz zaman zaman. Hiç kendini kötü hissetme sen çok güzel bir annesinEvet kuzum kucağıma alirken sürekli ayakları toplu şimdi masaj yaptım kaka yaptı biraz sakinledi çok huysuz ben gazınımi cikarmiorum anlamadimki emmek istedi bu seferde kustu iki gündür kendimi çok başarısız gördümcocumun derdini anlayamiorum çok ağladı
Canım onu ana hisseder.İnşallah kuzum ahh ana yüreği hep bu çocuk doymuo kilo almio dioruz ana olduk çünkü
AynenKakadan daha çok çişe bak canım kilo alımında çişli bez önemli bende ilk zamanlar yetmiyormu acaba demiştim mama versemmi doktor cisli bezi sordu
Ne fena su Kaynanalar en çok biz isteriz beslemeyi kilo almasını hiçCanım onu ana hisseder.
Kaynana der öyle
Benimki öyle diyordu çarptım lafı bugün.
Görümcek in oğlu 2 gün önce doğdu ve şişman bizim kızdan.
Kaynanam diyo meme arıyo acıkmış vs vs
Dedim emzir istersen
Bı daha bu lafları deme artık çocuk benim.
Ben biliyorum aç mı tok mu karışmasın kimse dedim
O zamandan beri çıt yok
30 yıl sonra...Ne fena su Kaynanalar en çok biz isteriz beslemeyi kilo almasını hiç
Yine aynı saatle aynı ağlama başladı gazı var eşim dün biogaia almış siz in kullandiginiz bişe varmı napcam ben ağız dolusu kustu bideCanım benim hepimiz öyle düşünüyoruz zaman zaman. Hiç kendini kötü hissetme sen çok güzel bir annesinbebeğin gazı var ondan yapıyor huysyzluğu ağlaması ondan. Sen istediğin kadar gazını çıkart maalesef yeniden oluşuyor. Gazın acısını memeden çıkarmak istiyor emerken tekrar gaz oluşuyor bir kısır döngü içine giriyorsun. Kusması da gazdan dolayıdır
Kaynanayi bırak ana olamadım iki gündür nasi aglio şimdide kustu
MaşallahCatlak-kurabiye cnm nasıl oldun?
Bizim bugün 1 ay aşkımız oldu.
Kolay geçti Allah'a şükür
3600gr 56 cm olmuşuz
Doktor mamayı gece 1 kere vermemi söyledi artık
Maşallah gayet güzel uzamış senin ki erken doğum olduğu için normalYaaa maşallah resimde bile belli uzun olduğubizde uzunuz bakalım oğluş ilerleyen dönemlerde nasıl olacak çok şükür 3 ayda 16cm uzadı
Canım sıcak su torbasini göğsüne tut biraz sonrada emzir sıcak torbası gosgsundeyken.Biri tutsun sen de bir yandan emzirKızlar tek tek yazamadım ama hiç iyi değilimsıcak suyun altında masaj da yaptım sütü biraz emince iyi oluyorm sonra yine başlıyor üşütmeler. Tamamen nasıl boşalacak bilmiyorum. Sanki damar tıkalıymış gibi çok gelmiyor süt damla damla
Aylık 500 ve üzeri normal kabul ediliyorMaşallah kuzumbizim aynı gitmiş senle kilosu bizde 3120 doğduk sonra 3080 di en son gittik şimdi ne oldu bilmiorum merak ediorum ne kadar alması gerek bı ayda onu da bilmiorum sana bişe dediler iyi yada az die kuzum benim ki sanki hiç kilo almio gibi
Ben rezene kimyon karısını veriyorum iyi geliyor günde 2 çay kaşığı sorun olmuyorYine aynı saatle aynı ağlama başladı gazı var eşim dün biogaia almış siz in kullandiginiz bişe varmı napcam ben ağız dolusu kustu bidebi kac kere oda ağrısından gereksiz emmek istedi yada gazını mi ciksrmaya çalıştı bilemiyorum
Gaz damlasının iyi gelip gelmediğini anlamak için en az 3 gün kullanmalısın tek seferde etkili olmayabilirYine aynı saatle aynı ağlama başladı gazı var eşim dün biogaia almış siz in kullandiginiz bişe varmı napcam ben ağız dolusu kustu bidebi kac kere oda ağrısından gereksiz emmek istedi yada gazını mi ciksrmaya çalıştı bilemiyorum
Kendine haksızlık yapma kusuyor ve ağlıyor diye niye kendini sucluyorsun.Ne kolik bebekler var ağlamaktan fıtık oluyorlar.Kaynanayi bırak ana olamadım iki gündür nasi aglio şimdide kustu
Nasıl veriosun canım bide ayni anlattıklarım gibimi oluo sanadaBen rezene kimyon karısını veriyorum iyi geliyor günde 2 çay kaşığı sorun olmuyor
Sürekli kullanmanın sakıncası olurmu kiGaz damlasının iyi gelip gelmediğini anlamak için en az 3 gün kullanmalısın tek seferde etkili olmayabilir
Bı yerde hata yapiorum gazını cikarmiorum yiyo kusuo çok kustu bugünKendine haksızlık yapma kusuyor ve ağlıyor diye niye kendini sucluyorsun.Ne kolik bebekler var ağlamaktan fıtık oluyorlar.
Aynen gazdan dolayı ağlıyor memede susuyor sonrada fazla geldiği için kusuyor.Her emzirme sonrası mutlaka kusar kiminde az kiminde çok.Benkm diğer çocuk daha cok kusardi o yüzden çok takmıyorum bir al çünkü olabilir.Bir bucuk su bardağı suyu kaynatiyorsuj bir tatlı kaşığı rezene ekleyip 5 dk yakın kaynatıyoruz bazen çay kaşığı ucuyla anason da ekliyorum bazen eklemiyorim.Sobra tepeleme bir çay kaşığı kimyon ekleyip bir kere kaynaip kapatıyorum ocağı.5 dk dinlendirip suzuyoru..Kendim içiyorum ılıyınca da bu iki çay kaşığı oglusa veriyorum.bir kaç saate baya gaz çıkarıyor rahatlıyorNasıl veriosun canım bide ayni anlattıklarım gibimi oluo sanada
Tmm canım yapaim çok zor agladikca napcagini bilememekAynen gazdan dolayı ağlıyor memede susuyor sonrada fazla geldiği için kusuyor.Her emzirme sonrası mutlaka kusar kiminde az kiminde çok.Benkm diğer çocuk daha cok kusardi o yüzden çok takmıyorum bir al çünkü olabilir.Bir bucuk su bardağı suyu kaynatiyorsuj bir tatlı kaşığı rezene ekleyip 5 dk yakın kaynatıyoruz bazen çay kaşığı ucuyla anason da ekliyorum bazen eklemiyorim.Sobra tepeleme bir çay kaşığı kimyon ekleyip bir kere kaynaip kapatıyorum ocağı.5 dk dinlendirip suzuyoru..Kendim içiyorum ılıyınca da bu iki çay kaşığı oglusa veriyorum.bir kaç saate baya gaz çıkarıyor rahatlıyor
Olur öyle arada.Bizimki de bazen öyle kusuyor emdiginin hepsi geri geliyor sürekli olmadıkça sorun olmaz dert etmeBı yerde hata yapiorum gazını cikarmiorum yiyo kusuo çok kustu bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?